לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-09-2007, 07:46
  moshiko513 moshiko513 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי mkelman שמתחילה ב "הסיבות הם מהירות ושירות ללא..."

לאחד חברה לא לוקח יום יומיים! האיחוד הזה יעשה להם טוב. אולי קצת רק
012 התאחדו עם smile לא מהיום כמובן וכבר האיחוד הושלם.

סתם לדוגמא, אם כבר מדברים על שירות אז ב-012 העובדים עצמם (תומכים) הם הנורמלים - המנהלים שלהם זה ילדים חסרי ניסיון, וכל הסגל בכלל. למה?! כי את החברה עוזבים כל יום עובדים בתדירות מאד גבוהה ולכן אין להם עובדים. אז מקדמים עובדים מבפנים בלי סקילים ובלי ידע קודם.

הגבלת או שאקרא לזה סינון לפורטים שבהם זורם "תעבורה" גבוהה.
אם תבצעו בדיקת מהירות הורדת קובץ היא תהיה תקינה.
אבל זה לא בדיקה.. זה סוג של. - הפינג לא יציב לפעמים ובלי שום קשר יש בעיה להתחבר לשרתים.
כמו באימיול לפעמים השרת זורק אותך ולפעמים גם במשחקים.
למה?! זה כבר גבוהה מידי אבל כשהייתי ב012 בכיר (לא סתם בכיר) דיבר איתי על הדברים האלו.

למה בזק? לא יודע אולי בגלל שהתרבות של חברה ממשלתית (מהעבר) עשתה קצת טוב.

בכל מקרה יש עוד המון המון המון סיבות.
ומבדיקות רציניות יותר+מקצועיות יותר - 014 ללא ספק!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-09-2007, 20:59
  pukiman pukiman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.09.05
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי סירפד שמתחילה ב "בזק בינ"ל לא מגבילים"

מקווה כאשר אתה אומר "תומך וותיק", אתה לא מתכוון כעובד בחברה.
כאם כן, בושה וחרפה לך. איזה מן תמיכה טכנית זאת, כאשר לא יודעים איזה שירות החברה שבה אתה עובד נותן ?

והיום גיליתי איזה אנשים "נפלאים" עובדים בשירות לקוחות\תמיכה של 012.
צצלצלתי אליהם בשעה שמונה בבוקר ביקשתי להיתנתק, העבירו אותי ל"מנהל" תמיכה טכנית, שדיבר איתי שעה ולא עזר לי בגרוש. כאשר כבר התחיל לעצבן אותי (עם הצעות לחודש חינם, רק לתת להם צ'אנס לפתור את "הבעיה" שלי), ביקשתי שיעביר אותי בחזרה לשירות לקוחות. שם בחורה נחדמה (שכבר שכחתי איך קוראים לה) אמרה לי בנימוס שעכשיו שרות הלקוחות עמוס, ושהיא תחזור אלי בעוד כמה דקות.

הזמן עבר, השעה כבר שש בערב וחוץ מבזק בין-לאומי (ששלחתי אליהם בבוקר בקשה להצטרפות; כי חשבתי שההתנתקות מ012 תיקח מספר דקות בלבד) שהתקשר אלי שלוש פעמים לשאול "כבר התנתקת מ"ברק" ?", מ012 אין שום ציוץ. כאשר התקשרתי לשאול למה לא החזירו את הטלפון המובטח, גיליתי ששירות תמיכת לקוחות פועל רק עד השעה שש (ולא שבע, כמו שירות תמיכה טכנית ). נכנעתי לעצבים, התקשרתי לתמיכה טכנית ושיחחרתי קצת לחץ. עזר לי נפשית, אבל לא ניתק אותי מהספק.

עכשיו כאשר בשמונה כבר הייתי בבית ויצאתי מהמקלחת, הפלאפון מתקשר. להפתעתי, שירות התמיכה טכנית (לא לקוחות) של 012 ששאלו את שמי. שהזדהזתי, הם שאלו אותי אם התקשרתי בקשר להגדלת חבילת המהירות ובעיות בראוטר. כאשר אמרתי שהתקשרתי להיתנתק מהם (לפני 12 שעות), אמרו בצד השני של הפלאפון "אהה, מצטערת. אני מעבירה אותך לשרות הלקוחות". ולפני שהספקתי לצעוק אליה את השאלה "רגע, אבל לא סגור שם כבר?", שמעתי טריקת טלפון ושקט מוחלט. הבת זונה, ניתקה לי !
ישן 02-09-2007, 21:26
צלמית המשתמש של cohort
  cohort cohort אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.05
אז אני יכול להגיד לך
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי pukiman שמתחילה ב "מקווה כאשר אתה אומר "תומך..."

כי אף חברה בארץ אינה מחזיקה שרתי NNTP טובים. עבדתי בשלוש חברות אינטרנט שונות (ואני מנוי ברביעית) ואצל כולם השרתים שיש להם הם כדי לצאת ידי חובה. השרתים היחידים הטובים הם בתשלום. לגבי 014/אקטקום ספציפית - הייתי מנוי של אקטקום כשלוש שנים (על אף שעבדתי אצל ספקים אחרים) ולא הייתה לי תקלה אחת (אלא אם מחשיבים את הפעם ההיא שהייתה לי הפסקת חשמל ). לעומת זאת - שבוע אחרי שחידשתי את המנוי שלי באקטקום (בעצם - אצל 014), כל רשימת הקבוצות משרתי ה NNTP של שתי החברות נעלמו. במקום רשימה של אלפי קבוצות - יש לי רק 3. אני צריך לראות האם זה קרה גם אצל ספקים אחרים אליהם יש לי גישה. אני מקווה כי הבעייה תיפתר בקרוב. כל המידע הכי ממוקד נמצא ע"ג שרתי NNTP.

ישן 02-09-2007, 23:07
  moshiko513 moshiko513 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.07
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי pukiman שמתחילה ב "אני ניחשתי, אבל אין נזק..."

ב-012 יש אנשים נפלאים! תדברו איתם יפה יתנו ת'נשמה
ות'אמת?! כולנו אותם בני אדם ככה שגם ב-014!

ב-012 לא עובדים אנשים מסוג אחר! ות'אמת? החדשים שהגיעו לא מתמצאים ולא יודעים כלום.
וכללללללללללל הזמן יש תחלופה אדירה כי החברה הזאת היא ביזיון אדיררררררר!!
היא מחרבנת על העובדים סליחה על ההתבטאות והעובדים על החברה.

אז לאיזה חברה תתחברו?
לטובה שמתייחסת קצת יותר טוב? (014)
או לזו שמגבילה מסננת, תקלות רבות וכו'...

מה גם שמי שיש לו 014 מקבל אוט' MPLS (לדעתי עדיף).
בזמן שב-012 מתקמצנים כי זה יקר יותר ויתנו לכם רק לאחר שתאיימו להתנתק.

מבחינת תמיכה טכנית מקצועית 014 טובים יותר. החברה לא מסתירה מהם דבר
ב-012 יש המון דברים שהחברה מסתירה.. רק לאחר שהתחברתי עם כמה בכירים מאד בחברה יצא לי להבין עד כמה הם משקרים ללקוח.
חד משמעית הם חוסמים ומסננים.. כדי לא להעמיס ולספק פינגים טובים יותר לגיימרים.
ועדיין ב-014 יש פינג טוב יותר ב-70% מהמקרים.

ולמי שמתכנן לעשות 012 VOIP?! שיתכונן לחסימת פורטים!!! לא תצליחו לפתוח גם אם יבטיחו לכם שיפתחו לכם ויעשו DMZ למכשיר VOIP זה בולשיט אחד גדול.
זה עובד לשעה שעתיים ואח"כ הפורטים נחסמים לסירוגין.
+ הפרעות באיכות השמע, ניתוקים ועוד המון המון בעיות.

מקווה שעזרתי לכם להחליט.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:08

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר