לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-08-2007, 11:57
  דובדבנצ'יק דובדבנצ'יק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.06
מדים

1. ואי ואי אני משתגע עם המדי א' שלי. אני רק בטירונות אבל אני לא יכול להיות איתם.
שתי זוגות מכנסיים ענקיים עליי,אני טובע בהם.
וגם חולצות...אממ...יש לי שתי חולצות שהם בשקיות, ובכלל לא פתחתי אותם ואמרו לי שלא תיהיה בעיה להחליף אותם,כי הם בשקיות. אבל המכנסיים לא היו בכלל בשקיות בבקו"ם, ואני גם לא לבשתי אותם רק זוג אחד שאני הולך לטירונות וחוזר לבית.
השאלה שלי,כשאני יגיע לסדיר תיהיה אפשרות להחליף את המכנסיים ביחידה, או לשלוח לבקו"ם?
כי בטירונות אין ככל הנראה את המידה שלי. וכמה זמן לוקח להחליף מדים?

2.יש לי חולצה במידה 2/ג מישהו יכול להסביר לי מזה 2 ומזה ג'? כאילו 2 זה אורך וג' רוחב או מה?
כי אולי אני יצטרך להחליך ל2/ב'.

3.נעליים - איך מוציאים פתור לנעליים קלות. אצל רופא או חופלת?
העניין הוא שיש לי פרופיל 82 אבל יש לי בעיות בברכיים (היה לי פרופיל 64). ורציתי לדעת אם יש לי פרופיל 82, זה ישפיע על זה שלא יביאו לי נעליים קלות?
למה כי..הנעליים הכבדות דופקות לי את הברכיים (ככה אני מרגיש)
ותוך כמה זמן יתנו לי נעליים קלות אם יהיה אישור?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-08-2007, 15:34
  דובדבנצ'יק דובדבנצ'יק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.06
חחחחחחחחחח עזבו פדיחה להגיד
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי tiger14 שמתחילה ב "לאן התגייסת אחי?"

מה אתם רוצים לצחוק עכשיו?
אין רק לי זה יכול לקרות. טחנתי את כל המאמרים של מג"ב,חיל הים,מוד"ש,תותחנים,דובדבן(מה שהיה אפשרי)משטרה צבאית אפילו בסוף קיבלתי חימוש או חיל אוויר לפי מקצוע.
אני לא יודע מה לעשות אני משתגע.

אני מת לעבור לחיל הים, אבל שמעתי ככה - שאחרי שהתגייסתי ליחידה שלא קרבית, לעבור ליחידה ממיינת כמו חיל הים וצנחנים, זה קשה מאוד עד בילתי אפשרי. משום שצריך לעבור מיונים וגיבושים.
ועכשיו אני לא יודע מה לעשות.
אולי אני יתגייס לחיל אוויר ויהיה מרוצה ולא ירצה לעבור לשום קרבי. מצד שני אם אני יעשה קורס, ויגיע לחיל אוויר יהיה מאוד קשה לעבור ליחידה קרבית בגלל ששמעתי ככה - ששש...אחרי שהצבא ביזבז עליי כסף על הקורס הזה, יהיה אחרכך קשה לעזוב, וגם לקרבי. אבל אני לא מבין למה...הרי הצבא בכל מקרה מעדיף קרביים,לא? אז מזה השטויות האלו לא יתנו לי ללכת לקרבי
ישן 25-08-2007, 11:18
  משתמש זכר חטאב מת חטאב מת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי דובדבנצ'יק שמתחילה ב "חחחחחחחחחח עזבו פדיחה להגיד"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי דובדבנצ'יק
מה אתם רוצים לצחוק עכשיו?
אין רק לי זה יכול לקרות. טחנתי את כל המאמרים של מג"ב,חיל הים,מוד"ש,תותחנים,דובדבן(מה שהיה אפשרי)משטרה צבאית אפילו בסוף קיבלתי חימוש או חיל אוויר לפי מקצוע.
אני לא יודע מה לעשות אני משתגע.

אני מת לעבור לחיל הים, אבל שמעתי ככה - שאחרי שהתגייסתי ליחידה שלא קרבית, לעבור ליחידה ממיינת כמו חיל הים וצנחנים, זה קשה מאוד עד בילתי אפשרי. משום שצריך לעבור מיונים וגיבושים.
ועכשיו אני לא יודע מה לעשות.
אולי אני יתגייס לחיל אוויר ויהיה מרוצה ולא ירצה לעבור לשום קרבי. מצד שני אם אני יעשה קורס, ויגיע לחיל אוויר יהיה מאוד קשה לעבור ליחידה קרבית בגלל ששמעתי ככה - ששש...אחרי שהצבא ביזבז עליי כסף על הקורס הזה, יהיה אחרכך קשה לעזוב, וגם לקרבי. אבל אני לא מבין למה...הרי הצבא בכל מקרה מעדיף קרביים,לא? אז מזה השטויות האלו לא יתנו לי ללכת לקרבי

תשמע, תמיד עדיף להסתכל על הצד החיובי. קודם כל גם בחיל אוויר יש תפקידים מעניינים, והעיקר להשקיע בקורס ולא כל הזמן להישאר בסרט של "חייב לצאת לקרבי", יש המון תפקידים מעניינים בצבא שאפשר להתקדם בהם.
בנוגע לחיל הים, לא כל כל חיל הים קרבי, יש לי חבר שסירב פינוי לתותחנים ועכשיו עושה 02 ולאחר מכן הוא הולך לג'וב בחיל הים(אם אני לא טועה משהו שקשור למודיעין חיל הים או משהו כזה). יש לי חבר אחר שסירב פינוי לשיריון (מחזור קודם) ואחרי שהוריד פרופיל הצליח להגיע לאחר 02 לפרקליטות ומשרת כיום כמש''ק משפט , וזה קורס וג'וב נורא מעניין.(דורש אבל קב''א מעל 52 אם אני לא טועה).
אז תיהיה חיובי ותשקיע וכשמשקיעים מגיעים לדברים טובים.
נורא אשירה, לך אכבירה, שיר מהללי
לך אתנה מנת חבלי
בכלל זמן עזור אל נורא, גזע אברהם, נצר תפארה,
אתה אל חי נותן תורה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:34

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר