25-08-2007, 11:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.11.06
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי דובדבנצ'יק
מה אתם רוצים לצחוק עכשיו?
אין רק לי זה יכול לקרות. טחנתי את כל המאמרים של מג"ב,חיל הים,מוד"ש,תותחנים,דובדבן(מה שהיה אפשרי)משטרה צבאית אפילו בסוף קיבלתי חימוש או חיל אוויר לפי מקצוע.
אני לא יודע מה לעשות אני משתגע.
אני מת לעבור לחיל הים, אבל שמעתי ככה - שאחרי שהתגייסתי ליחידה שלא קרבית, לעבור ליחידה ממיינת כמו חיל הים וצנחנים, זה קשה מאוד עד בילתי אפשרי. משום שצריך לעבור מיונים וגיבושים.
ועכשיו אני לא יודע מה לעשות.
אולי אני יתגייס לחיל אוויר ויהיה מרוצה ולא ירצה לעבור לשום קרבי. מצד שני אם אני יעשה קורס, ויגיע לחיל אוויר יהיה מאוד קשה לעבור ליחידה קרבית בגלל ששמעתי ככה - ששש...אחרי שהצבא ביזבז עליי כסף על הקורס הזה, יהיה אחרכך קשה לעזוב, וגם לקרבי. אבל אני לא מבין למה...הרי הצבא בכל מקרה מעדיף קרביים,לא? אז מזה השטויות האלו לא יתנו לי ללכת לקרבי
|
תשמע, תמיד עדיף להסתכל על הצד החיובי. קודם כל גם בחיל אוויר יש תפקידים מעניינים, והעיקר להשקיע בקורס ולא כל הזמן להישאר בסרט של "חייב לצאת לקרבי", יש המון תפקידים מעניינים בצבא שאפשר להתקדם בהם.
בנוגע לחיל הים, לא כל כל חיל הים קרבי, יש לי חבר שסירב פינוי לתותחנים ועכשיו עושה 02 ולאחר מכן הוא הולך לג'וב בחיל הים(אם אני לא טועה משהו שקשור למודיעין חיל הים או משהו כזה). יש לי חבר אחר שסירב פינוי לשיריון (מחזור קודם) ואחרי שהוריד פרופיל הצליח להגיע לאחר 02 לפרקליטות ומשרת כיום כמש''ק משפט , וזה קורס וג'וב נורא מעניין.(דורש אבל קב''א מעל 52 אם אני לא טועה).
אז תיהיה חיובי ותשקיע וכשמשקיעים מגיעים לדברים טובים.
נורא אשירה, לך אכבירה, שיר מהללי
לך אתנה מנת חבלי
בכלל זמן עזור אל נורא, גזע אברהם, נצר תפארה,
אתה אל חי נותן תורה
|