לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-08-2007, 14:36
  V.G V.G אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.06
שלח הודעה דרך ICQ אל V.G
מודעין או קרבי...

ואל תגידו לי שהיו הרבה דיונים על זה... אני יודע

כשאתה רואה משהו שאמרו למשהו אחר זה לא בהכרח מה שמתאים לך ונכון לגביך גם ולכן אני פותח את הדיון הזה.

תמיד הייתי מאוד ציוני ותמיד חלמתי על שירות קרבי בסיירת (אהממ... בעיקר ב669 בגלל היחידת חילוץ שהייתי בה פעם) או סתם באחד הגדודים (נח"ל גדוד 50)
תמיד הייתי אותו אחד שתוקף את כל "היפי נפש" בכיתה שקראו לא להתגייס או לצאת כמה שיותר ג'ובניק ולא לעשות כלום וקראו לשירות קרבי "רצח בכוונה תחילה" וכל מני זיבולי שכל כאילה.
היום אני אחרי מיונים ראשונים לגאמ"א בעצם ממתין לראיון ואני חושב שאני הולך לראות על המדים שלי כנראה בתקופה מסויימת את שני הפסים של הרב"ט שאין ללוחמים.
נכון שכולם אומרים לי שהתפקיד שם תפור עליי ושאני ייתרום שם הכי הרבה למדינה, נכון שלא סתם מיינו אותי לשם וכנראה אני נחוץ במקום ההוא ונכון שלא כל אחד יכול למלא את התפקיד הזה במודעין שמייעדים אותי אליו...
אבל ה"אבל" עדיין נשאר... איך אני אוכל להסתכל לכל אילה בעיניים שירדתי עליהם כי הם אמרו שהם לא רוצים קרבי... לכל אילה שאמרתי להם תמיד "אין לא יכול , יש לא רוצה (הם התכוונו לא יכול קרבי נפשית) ואמרתי להם שזה מפחדנות...
כל האימונים שאני מעביר לעצמי לקראת הצבא ילכו לפח? כל המאמץ שהשקעתי בעצמי כדי לבנות לעצמי פרופיל 97 (היה לי לא מעט בעיות רפואיות בתור ילד שרק בזכות הרבה מאמץ נפתרתי מהם וקיבלתי את ה97 שלי)
אני לא בטוח שזה יהיה החלטה מוסרית נכונה מבחינתי לוותר על השירות הקרבי שאני כן יכול וכן רוצה לבצע ולעבור לתפקיד עורפי גם אם בפועל יהיה לו השפעה רבה יותר על בטחון המדינה מאשר להיות חלק ממעצר של מבוקש בשטחים או משהו כזה שזו גם כן עבודה חשובה מאוד (הייתי אומר עבודת גיבורים)
האם הוותור הזה על הלוחמה בשטח תהפוך אותי לבנאדם מעורער שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו
שזרק סתם דברים באוויור ועשה בדיוק ההפך?
(אגב תמיד הדגשתי את חשיבות התפקידים בעורפיים ההתנדבותיים, ירדתי בעיקר על הורדת פרופיל בכוח והשתמטות, אבל עדיין...)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:32

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר