לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-08-2007, 15:45
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
סבבה
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי flash88888 שמתחילה ב "זה בכלל לא נקרא פרוטקציות- זה..."

אבל לא זכור לי שצה"ל ביקש דעת מומחים. את ההחלטה הצבא גיבש לבד ואתה קיבלת תשובה שלילית. בעסה נכון? אין כזה שלב במיונים "המלש"ב קורא לחברים שלו בדרגות גבוהות ומנסה לשנות את דעת הממיינים."

מכאן רוב המועמדים ממשיכים למקום אחר כי כבר אין סיכוי להגיע ליחידה. אבל אתה במקרה מכיר קצין בדרגה גבוה. ואם הם לא קשורים בגלל לחיל אז למה אתה חושב שדעתם מכובדת? אם כמו שאתה אומר הם לא יכולים להשפיע על כלום אז למה אתה מבזבז את הזמן שלהם ואת הזמן של הבוחנים? ראש הממשלה יכול לבוא לי עכשיו ולתת לי עצות על איך להתאמן לכושר קרבי אבל למה שאני יקשיב לו? בגלל שהוא בן-אדם מכובד ובעל מעמד? מה זה קשור לכושר קרבי?

בחיית אחי, אל תקשר לעצמך ואל תשקר לנו. זה לא מכובד, כמו שאתה אומר. מה שאתה רומז כאן זה הפעלת פרוטקציות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-08-2007, 16:20
  flash88888 flash88888 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.01.07
אתה טועה ומטעה
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי whoracle שמתחילה ב "סבבה"

אלו אנשים שמכירים אותי ויודעים מי אני מבעד לנתונים היבשים שיש לצבא אודותיי, והייתי צריך לעבוד מאוד קשה כדי לזכות בכבוד שלהם. אין לי שום פרוטקציות. הדוגמא שהבאת של ראש הממשלה בכלל לא קשורה. למרות שהאנשים האלו לא קשורים לחיל, או שהיו קשורים אליו בעבר, הם יכולים להעיד על משהו. זאת המלצה בדיוק כמו המלצה של מחנך, רק מאנשים שקצת יותר קשורים למערכת הצבאית. אל תזרוק פה עפר ותאשים אותי בעלילות שווא.

ואם הצבא קבע שאני לא מתאים זה אומר שצריך להרים ידיים אפילו אם זה מסלול שתמיד רציתי להתגייס אליו? זה כמו שתגיד לכל האנשים שמערערים על זה שהם לא קיבלו זימון ליום סיירות שאין להם טעם לעשות את זה כי הצבא החליט שהנתונים שלהם נמוכים מדי.

נערך לאחרונה ע"י flash88888 בתאריך 28-08-2007 בשעה 16:45.
ישן 28-08-2007, 23:19
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי flash88888 שמתחילה ב "בדיוק"

לא הסקתי שום דבר וגם לא העברתי ביקורת על מה שאתה רוצה לעשות. רק אמרתי שזה פרוטקציה, מהעובדה הפשוטה שאחרים לא מכירים קצינים בכירים שיכולים לתת להם המלצות. גם בכל אירגון גדול, "המלצה" ממישהו שלמעלה יכולה בקלות להפוך ל"פקודה" כשהיא מגיעה לתחתית. אין לך איך לדעת כמה השפיע ההמלצה על ההחלטה לתת לך צ'אנס ראשון, נוסף או לקבל אותך ליחידה.

יש גם הרבה אזורים אפורים בכל הנוגע לפרוטקציה. הרי מישהו שיגיד שהוא אירגן שחבר משפחה שהוא קצין בכיר בחיל הרפואה העלה לו פרופיל מ45 ל82 כדי שיוכל להיות לוחם חי"ר יקבל רק שבחים וקריאות הערכה. ובאמת זה מאוד יפה אבל הוא בכל זאת הפעיל פרוטקציה, אין מה לעשות.

עוד פעם, תלוי בהשקפת עולם שלך, זה נכון או לא נכון ללכת בדרך זו.באמת חשוב לי שתדע שלא הבעתי דעה על המקרה שלך. ידוע שעוד לא המציאו ראיון בן 20 דקות או בחינה ממוחשבת שיכולה ביעילות מושלמת לשבץ בנאדם לתפקיד שאליו הוא הכי מתאים בצבא. אני אפילו חושב שחלק מעיפים "סתם" כי בונים על זה שאלה שבאמת עם מוטיבציה גבוה ועם אישיות חזקה יגישו עירעור ולא יוותרו.

ישן 28-08-2007, 23:30
  flash88888 flash88888 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.01.07
הבנתי אותך
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי whoracle שמתחילה ב "לא הסקתי שום דבר וגם לא..."

בכל מקרה, אם לזה אתה קורא פרוטקציה- מבחינתי זה נכון מאוד לפעול ככה. אני לא מוותר בקלות על הזדמנות למסלול שאני חושב שאני יכול להתאים אליו. שים לב, כל מה שאני רוצה זה רק לקבל הזדמנות, ובשביל זה אני מוכן לעשות שמיניות באוויר. מה עוד, שאותם נתונים בכלל לא משקפים אותי, ואני חושב שרק בזכות מכתבי המלצה (ושוב, עבדתי קשה מאוד כדי להשיג את הכבוד של האנשים האלו) אולי אוכל לגרום להם להבין שמאחורי הנתונים היבשים עומד מישהו. פשוט למילה "פרוטקציה", עולות ישר קונוטציות שליליות, מעשים שבזכותם אוכלי חינם מגיעים לאנשהוא רק בגלל קשרים. ואני ממש לא כזה. אני מקווה שהבנת אותי.

נערך לאחרונה ע"י flash88888 בתאריך 28-08-2007 בשעה 23:33.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר