לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-08-2007, 00:47
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
שאלה מי מפחד מערבים? "נעודד הגירת צעירים יהודיים לערים כדי למנוע ה"כיבוש" הערבי"

יו"ר סיעת האיחוד הלאומי, ח"כ אורי אריאל, ממשיך לסייר בערים בעלות ריכוז ערבי גדול
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nfc.co.il/img/midBull.jpg]
מצהיר: נעודד הגירת צעירים יהודיים לערים כדי למנוע ה"כיבוש" הערבי

מאת: איציק וולף |
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.nfc.co.il/img/envelop.gif]
| Nfc.co.il/blog/Itzik

יו"ר סיעת האיחוד הלאומי, ח"כ אורי אריאל, סייר (יום ג', 28.8.07) בנצרת עילית יחד עם חברי ההנהגה הצעירה של המפלגה בניסיון לעמוד על המצב הדמוגרפי בעיר. לדבריהם, גורמים עירוניים העריכו שתוך עשור תהפוך נצרת עילית לעיר ערבית כולה.

בסיור התברר לח"כ אריאל כי שכונות אחדות בעיר כבר מאוכלסות ברובן על-ידי ערבים. בין השכונות הללו נמצאת גם שכונת "בנה ביתך" הישנה ברחובות נוף תבור והגיא. מתוך 56 וילות שקיימות בשכונה רק נותרו רק חמש בבעלות יהודית. בנוסף מתבצע בעיר גל רכישת נכסים, דירות, מגרשים וחנויות על-ידי ערביי הגליל. כבר היום מתוך 52,000 תושבים בנצרת עילית, שלושים אחוזים מתושבי העיר, הם ערבים.

לדברי תושבי העיר שנפגשו עם ח"כ אריאל, הם חשים כתוצאה מהחדירה הערבית לשכונותיהם חשים בחוסר ביטחון אישי, וסובלים מאלימות פיזית ומילולית, כתובות נאצה, פגיעות ברכוש פרטי, הטרדת נערות ונשים והפיכת השכונות לחממת פשע וסמים. "תושביה היהודים של נצרת עילית מדירים רגליהם מקניון "לב העיר " לאחר שכל הקונים במקום הם ערבים. גם אחד מבתי הספר הממלכתיים-דתיים הפך למעורב, ולומדים בו גם תלמידים ערבים", אמרו באיחוד הלאומי בתום הפגישה עם התושבים.

ח"כ אריאל הדגיש כי האיחוד הלאומי יכין תוכנית פעולה לעידוד הגירה אל העיר, ויגבש הצעות מפורטת למשרדי הממשלה לעידוד זוגות צעירים, סטודנטים ואוכלוסיות מבוססות לרכוש בחזרה דירות בעיר. כמו-כן יאורגנו ימי פעילות לנוער, סיורים ואירועי תרבות בעיר, וכן תוכנית לחיזוק המסחר ומינוף התיירות בסביבה.

מפלגת האיחוד הלאומי החלה בשנתיים האחרונות להשקיע מאמצים רבים בערים המעורבות כמו חיפה, עכו, כרמיאל, יפו ולוד, הנעזבות מהמשפחות היהודיות, כשאת מקומם תופס ציבור ערבי. ביום חמישי שעבר סיירו ח"כ אריאל, מזכ"ל האיחוד הלאומי נחי אייל וההנהגה הצעירה בשכונת הדר בחיפה, העוברת אף היא תהליכים דומים.

http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-...ml?tag=00-38-37

למה להבדיל בין אזרח לאזרח?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-08-2007, 06:10
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אין כל פסול בעידוד יהודים להתיישב בתחומי מדינת ישראל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "מי מפחד מערבים? "נעודד הגירת צעירים יהודיים לערים כדי למנוע ה"כיבוש" הערבי""

אדרבא שימלאו את נצרת, חיפה, יפו, לוד ורמלה במקום את חברון, שכם וגנין.

מענין מה הייתה התגובה לכתבה הבאה:

בסיור בחברון התברר, ששכונות אחדות בעיר כבר מאוכלסות ברובן על-ידי יהודים. ישנן שכונות שנותרו בהן מספר מועט של בתים בהם גרים ערבים. בנוסף מתבצע בעיר גל של רכישה ופלישה ל נכסים, לדירות, למגרשים וחנויות על-ידי מתנחלים.

לדברי תושבי העיר, הם חשים כתוצאה מהחדירה היהודית לשכונותיהם, בחוסר ביטחון אישי, וסובלים מאלימות פיזית ומילולית, כתובות נאצה, פגיעות ברכוש פרטי, הטרדות וכו' המשבשים את החיים הנורמליים בעיר. תושביה הערביים של חברון, מדירים רגליהם מהשווקים, שבהם הקונים הם יהודים בעיקר. הם מנועים מללמוד בבתי ספר שהפכו ליהודים בלבד.
ישן 29-08-2007, 12:50
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
דן, לא רק עפ"י המסורת שלנו ישמעאל לא קבור בחברון - אלא גם עפ"י המסורת המסלמית.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "כל התנ"כים שבהחזקתי התקבלו מגורמים ישראליים מוסמכים"

עפ"י המסורת המסלמית, קבור ישמעאל בכעבה - ועל כן הצנ"ך החדשני שבידך, לא מצליח להסביר ש"לבן הבכור" זכות גדולה יותר מאשר לאחיו הצעיר, שגם הוא, גם אשתו, גם בנו וגם כלתו - נטמנו באחוזת קבר
זו...
דן, אין דרך להתווכח עם העניין הזה, אם קיבלת את המסורת שקבורים שם אברהם ומשפחתו - הרי
שתיאלץ לבלוע את זה שהנחלה הזו היא רלוונטית יותר לאלה שמסורתית הם צאצאי כ-ל הקבורים שם,
ולא רק צאצאי אחד מהקבורים שם...
זכור תמיד, דן, שבהמסורות מדברות על ששה קברים שישנם שם - שלושה אבות ושלושה אמהות, שכל
העם היהודי מתייחס עליהם מסורתית.
לעומת זאת, המסורת הערבית-מסלמית מייחסת רק לאחד מהקבורים שם, את התואר אבי האומה...

בכל מקרה, אני חייב לראות את העותק של התנ"ך שלך, הוא משהו-משהו. תנ"ך קוּלי לדור הצעיר...
ישן 29-08-2007, 13:34
  JAVEHN JAVEHN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.03
איפה אתה גר אדון יפה נפש ?
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אין כל פסול בעידוד יהודים להתיישב בתחומי מדינת ישראל"

על אדמות שייח מוניס או משהו כזה ?

בוא נראה אותך גיבור גדול , תחיה בשכונה שלי (דרומית לשעבר בנצרת עילית , כיום המשך ישיר של נצרת ) . נראה מה תגיד לעצמך כאשר לא יהיה לך איפה לשבת בעיר כי ערבים מציקים לכולם , שמים את המוזיקה שלהם בפול ווליום , מתחילים עם כל הבנות כמו חבורת קופים פרימיטיבים . לי אישית אין שום דבר אישי נגדם , לפחות לא היה עד שהם החליטו כולם לקנות דירות אצלנו .
הייתי רוצה לראות אותך קונה דירה בנצרת תחתית וחי שם ... (רמז : מאבטחים של ראש ממשלה ושכפ"צ עבה יעזרו לך) .

כמה נחמד להיות יפה נפש מרחוק . אני בטוח שתהיה רחוק מלהיות יפה נפש מקרוב , אם אתה מבין למה אני מתכוון .
ישן 30-08-2007, 17:11
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
יודע מה? לפחות אתה ישר.
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי תוכי.נ שמתחילה ב "בסדר, אז נשחק אותה סבבה עם הערבים ונהיה חברים טובים"

החוויה שלי היא אחרת. עבדתי עם הרבה ערבים כתף לכתף במפעל וגרתי עם ערבים בזמן לימודי באוניברסיטה. רובם היו רחוקים מאוד מהשקפתי הפוליטית וזה לא שינה שהם (ברובם) לא התנהגו כ"ערסים עבריינים". יש סכסוך לאומי בינינו ובין הפלסטינים (כולל אלו אזרחי ישראל) ולכן אין לי ציפיה שיסכימו איתי פוליטית. אדרבה, אני חושד במי שכן. אבל זה לא משליך כלל על התכונות האנושיות של הצד שני ולכן מקפיץ אותי כשמייחסים להם בהכללה כתכונה אנושית בוגדנות, עבריינות, רצחנות וכו' (כולל איזכורים מרנינים בנושאי ריח). מדוע גזענות כזו מקוממת אותי? משום שכיהודי חוויתי אותה על בשרי לא פעם באופן האישי ביותר.
ישן 30-08-2007, 18:34
  JAVEHN JAVEHN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.03
תראה משהו
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "יודע מה? לפחות אתה ישר."

אני עבדתי לא מעט זמן לא סתם אם חברה ערבים , עבדתי בעיר ערבית (נצרת) במספר עבודות שונות . פגשתי המון חברה טובים , חלקם פי אלף יותר טובים מכמה יהודים בקרבנו . בסדר , מסכים איתך , גם מטבע הדברים אנשים באוניברסיטה יהיו יותר נעימי הליכות וחברה טובים בכללי .

זה לא הולך נגד העובדה , שבערבים ולילות אצלנו בעיר , רוב האנשים שמקימים את הרעש , צועקים , שמים מוזיקה , מתחילים עם כל מה שזז וסתם מתנהגים כמו מניאיקים הם דוברי שפה ערבית , כאשר הם בינתיים המעוט בעיר . אני לא רוצה לחשוב מה יהיה כאשר הם יהיו הרוב (וזה כנראה יגיע מתישהו) . אני לא יודע איך מחזיקים אותם קצר בבית שהם צריכים ככה לפרוק את עצמם או משהו כזה , בסך הכל התנהגות לא תרבותית .

אני לא אומר שחוץ מהם אף אחד לא עושה את זה , אבל באחוזים הפרופורציה מדברת נגדם .
ישן 30-08-2007, 21:32
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
אני לגמרי מאמין לך
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי JAVEHN שמתחילה ב "תראה משהו"

רק בוא ניקח בחשבון כמה דברים:
ראשית, בנצרת עלית מסתובבים לא רק ערבים תושבי נצרת עלית אלא גם ערבים תושבי נצרת והסביבה (והדבר מובן לאור זה שבנצרת עלית מרכזי הקניות והבילוי הם ברמה גבוהה בהרבה וגם יש פחות אילוצים של חברה מסורתית). היות והערבים הם רוב באיזור נצרת, לא מפתיע שהם גם יהיו הרוב באיזורי הבילוי. בליינים צעירים בישראל כוללים הרבה מאוד חיות אדם (בתור שוטר מתנדב בתל אביב היה לי לא פעם רצון עז להקיא ממה שראיתי במתחמי בילוי מסויימים) והערבים לא שונים מבחינה זו. כדאי להוסיף גם שמי שגדל בתרבות עוני (ואגב, לא חייבים להיות עניים ממש) נוטה להיות קרוב יותר לפשיעה והתנהגות עבריינית, אלימה ובוטה. שוב, זה נכון לעוד אוכלוסיות פרא לאוכלוסיה הערבית אך שם תרבות העוני נפוצה יותר.
כלומר, אני חושב שאתה צודק אבל אני חולק על הפרשנויות של כמה אנשים לתופעה הזו. לדעתי יש כאן סיבות חברתיות וכלכליות שלפחות בחלקן טמונה האשמה גם בנו. חלק מהסיבות טמונות כפי שציינתי בגורמים תרבותיים-חברתיים כמו המסורתיות והנוקשות היחסית של החברה הערבית. טבעי שמי שחי בתנאים כאלה ירצה להתפרק איפה שכביכול אפשר. כאן צריכה לבוא ההתערבות של רשויות החוק בצורה של שיטור וענישה משמעותיים למי שעובר את גבולות החוק.
בקיצור, הבעיה היא פחות בערבים ויותר במדיניות-צריך לתת לאוכלוסיה הערבית תנאים יותר טובים של חינוך, תעסוקה ותשתיות ובמקביל להגביר מאוד את השיטור והענישה. במקום כמו נצרת עלית צריך לשלש את כמות השוטרים ולקיים נוכחות קבועה ומאסיבית במקומות הבילוי.
ישן 29-08-2007, 08:48
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
למה זו בעייה רק של איחוד הלאומי. איפה המפלגות היותר גדולות?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "מי מפחד מערבים? "נעודד הגירת צעירים יהודיים לערים כדי למנוע ה"כיבוש" הערבי""

נשאלת שאלה: למה זו בעייה רק של איחוד הלאומי. איפה המפלגות היותר גדולות? איפה מפלגת עבודה? ואיפה קדימה והליכוד, ואיפה ישראל ביתינו?

זה מצטרף לכמה וכמה הוכחות שכבר כתבתי שכל מי שחפץ שתמשיך להיות מדינה יהודית אסור לו להצביע בשום אופן עבור מפלגות שמפחדים או מתחנפים לשמאל הקיצוני והם עבודה,קדימה וליכוד וגם ישראל ביתינו. עכשיו הוכח מעל ומעבר לכל ספק שאין אימון בכל המפלגות האלו. רק ימין מאמין, למען עתיד הישוב היהודי בארץ ישראל.

עוד על ה"ימניות" של הליכוד ומפלגות דומות:

http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=344562

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 29-08-2007 בשעה 08:52.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:17

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר