לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-08-2007, 01:44
  XmAx XmAx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.05.05
המלצה למצלמה זולה מהדיוטי פרי - די דחוף

ממ יום שישי אני טס לתאילנד עם חברים, חשבנו לקחת איתנו את המצלמות שלנו ובסוף החלטנו לוותר על העניין.. המצלמות יחסית יקרות, ואישית - לא נוח להסתובב עם המצלמה שלי בעובי 10 ס"מ בכיס..

אז החלטתי שאני רוצה לקנות מצלמה לפני הטיסה כבר, כמה שיותר זולה, לא צריך זום אופטי מיוחד (ה-x3 הרגיל אני מניח).. עד למחיר של 400-500 שקלים (עדיף כמה שפחות.. בכל זאת אני מאמין שרוב השימוש בה יהיה לשבועיים של הטיול אבל עדיין זה נחמד שיש מצלמה שנכנסת לכיס)

אז מה שאני צריך זה מצלמה של 4-5 מגה פיקסל (ואם יש יותר בכזה מחיר אז למה לא ), מחיר של מקסימום 500 שקלים, שיתמכו בבטריות אלקליין גם בצורה טובה (קראתי קודם משו בזאפ על אחת המצלמות שעשתה בעיות איתם) ועדיף די חסכונית בבטרייה - עם כרטיס זכרון SD

אם יש המלצות יותר מעניינות ממה שמדורג בזאפ במקומות הראשונים אני אשמח לשמוע אני צריך את ההמלצה כמה שיותר מהר.. אני מאמין שרק עוד היום (חמישי) יהיה לי זמן להסתכל פה.. ושוב, לא חשובה יותר מידי המקצועיות של המצלמה, סתם אחת פשוטה וחסכונית בבטריה עם איכות טובה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-08-2007, 07:18
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי XmAx שמתחילה ב "המלצה למצלמה זולה מהדיוטי פרי - די דחוף"

בגדול, ב 500 שקל כל מה שתמצא יהיה באותה הרמה פחות או יותר.
עדיף לקנות מצלמה של חברה מוכרת כמו קנון / ניקון / פנטקס / סוני ולא מחברות "שונות" (כל מיני חברות לחומרה כללית כמו mustek, hp וכו').

אישית אני חושב שלטוס למקום כל כך מדהים כמו תאילנד ולוותר על הבאת המצלמות האישיות שלכם, זה פיספוס לכל החיים. התמונות זה מה שישאר אתכם ואני ממליץ לכם לשקול שוב את הנושא של הבאת המצלמות.
עשו את זה לפניכם ויעשו את זה אחריכם.
אישית לא הייתי בתאילנד, אבל ראיתי תמנות של חברים שלי...
תעשו עם עצמכם חסד, ופשוט תשמרו על המצלמות - קחו אותן אתכם (ואז כשתחזרו תשימו פה כמה בשביל לשתף ).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר