אתה שואל האם יש ספק כוח של מחשב שמקבל 12V?
ברור לך שספק כוח רגיל של מחשב מוציא 12V זה כל הרעיון שלו - ספק כוח...
אתה צריך מייצב מתח של 12V ולא תצטרך את כל הבלאגן של הספק, או פשוט לרכוש ממיר מתח מספיק חזק בשביל הספק שלך.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי BUBY שמתחילה ב "הספק של מצבר גבוה יותר מהספק..."
ההספק של המצבר לא כל כך משפיע, כאילו גם אבל לא כמו המייצבים
המייצב עצמו צריך לספק גם את הזרם הדרוש
אם תקרא את הזרמים שרשומים על ספק, תראה מדובר בכמה עשרות אמפרים
היה פרוייקט כזה לא מזמן של מישהו תעשה חיפוש "פרוייקט מחשב ברכב" משהו כזה והוא ממש התאכזב כי זה טחן לו את המצבר וגם לא כדאי הממיר מתח הזה גומר את המצבר מהר מאוד ואז אתה עלול להיתקע.
ואם אתה בזמן נסיעה גם המצבר לא יטען טוב ואתה עלול ליגרום נזק לאלטרנטור ברכב תשקיע על מחשב נייד וזהו.
הרבה זמן לא הייתי פה, אבל היה קשה לי להתעלם ברגע שראיתי את ההודעה שמישהו מנסה לעשות את מה שאני עשיתי, לכבוד לי שהפניתם אותו לאשכול שאני פתחתי בזמנו.
אני אשמח לענות לשאלות באשכול הזה אם תירצה. בכל הנוגע למחשב ברכב.
דרך אגב ראיתי את ההועדה עקב חיפושים שלי אני מנסה לחזור ולהרכיב את המחשב ברכב הפעם ביותר רצינות וקצת יותר תכנון מראש.
כמה לקחים שאני למדתי מן הניסיון הראשון:
1. תשקיע הרבה מאמץ במארז מאוורר ועמיד בפני הקפיצות של הרכב.
2. תחשוב כיצד אתה מתכוון לשלוט על כל המערכת כי לשים מקלדת ועכבר על ה- dashboard זה לא כל כך אידיאלי.
כמה פתרונות שאני מצאתי לחלק מהבעיות:
1. את מערכת ההפעלה לא להתקין על דיסק קשיח בייתי רגיל אלא על flash או disk on key פשוט אם תרצה. כך תמנע זעזועים מיותרים של המערכת בזמן נסיעה.
2. בנוגע לשליטה על המערכת: אני מצאתי שלושה פתרונות עקריים הכל זה שיקול של תקציב:
א. לשלוט על המחשב באמצעות מחשב כף יד עם קישוריות WIFI.
ב. באמצעות מקלדת אלחוטים משולבת עכבר. (לא רעיון כל כך טוב היא גדולה מאוד בד"כ)
ג. מקלדת ממוזערת בחיבור USB ממש קטנה ללא צורך בעכבר אידיאלית אם אתה שואל אותי.
בקיצור תשקיע הרבה מחשבה לפני המימוש כי אני לא עשיתי זאת בפעם הראשונה והתאכזבתי מהתוצאה
אז שיהיה בהצלחה לשנינו אם יש לך עוד שאלות תשאיר כאן הודעה ואני אשתדל לענות.
אולי שווה להשקיע במסך מגע?
אם אני לא מעוניין לבנות מחשב באופן עצמאי, האם יש מחשב יעודי לרכב שניתן לקנות אותו?
אני שואל כי אם אני לא טועה ראיתי אחד כזה ב פימפ מיי רייד