לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-09-2007, 20:05
צלמית המשתמש של Dutchy
  Dutchy Dutchy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.05.04
תגידו.. מה הקטע של פאבים להכניס מגיל 20-22+?

די.. נמאס. אנחנו חבורה של בני 18 וחצי.. לא אנשים שנראים כמו עושי בעיות , בזמן האחרון כל פאב שאנחנו הולכים אליו אומר שהכניסה מגיל 21+.. לפעמים אומרים גם 22 ופעם היינו באחד שאומר מ24..
מה הקטע? במילא כל הערסים הולכים למועדונים, אף פעם לא ראיתי ערס בפאב. אז מה אכפת להם להכניס מעל גיל 18?
אתמול נסענו מחולון עד להרצליה כדי לבקר בדאבלין. בכניסה היה שלט שהיה רשום בו הכניסה מגיל 22.. ניסינו לשכנע את המלצרית שם אבל היא לא הסכימה לשרת אותנו. אני מרגיש כמו איזה צוציק שאסור לו אלכוהול לפי החוק.
אז נסענו לתל אביב וישבנו כמו כמעט כל שבוע במולי בלומס. לפחות שם לא עושים קונצים.. אחר כך הלכנו לג'ואי.. לא היה סלקטור אז נכנסנו וזה מקום נחמד אבל המבחר מאכזב ביותר. אחר כך חזרנו לג'ואי וחבר היה צריך להשתין אז באנו להיכנס והיה שם סלקטור.. ומה הוא אמר? הכניסה מגיל 25.. PFF
אפשר לחשוב מה בנאדם מבקש.. לשבת קצת על בירה.. אבל לאאאאאא העיקר שתיהיה שם "אווירה של מבוגרים שרמנטים ומתוחכמים!!! מה פתאום שיהיו שם בני 18 שיהרסו את האווירה.."

אה ואם מישהו ממליץ על פאבים מאיזור תל אביב, שכן מכניסים בני 18.. שיגיב כי זה יעזור.. תודה
I'm praying
Dear lord above

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-09-2007, 22:52
  משתמש זכר m-hanan m-hanan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.01.07
שלח הודעה דרך MSN אל m-hanan Facebook profile
תחשוב על זה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Dutchy שמתחילה ב "תגידו.. מה הקטע של פאבים להכניס מגיל 20-22+?"

יצא לך ללכת פעם למסיבות ומועדונים?אם כן...
יצא לי ללכת לא פעם ולא פעמיים..אני בן 19 עוד מעט.אתה יודע מה היה כשלא היה סינון בכניסה???פאקק ילדים שיכלתי להיות אבא שלהם רקדו לי בין הרגליים!
אז תחשוב מה זה,אתה בן 22 נכנס לפאב כולך בסבבה פתאום אתה רואה כמה צוציקים בני 18(בלי לפגוע) עושים שטויות.זה כדי לשמור על רמה וזה הכל שיקולים כלכליים ועניין של תדמית של פאב-יש בו ילדים קטנים או כאלה על רמה בוגרים?

זה הכל...
ושמע,לי אפעם לא יצא להיות בפאב וישיארו אותי בכניסה.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/95/Theodor_Herzl.jpg/38px-Theodor_Herzl.jpg]
"לא רוצים,לא צריך..."

ישן 06-09-2007, 08:22
  הולי הולי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Dutchy שמתחילה ב "תגידו.. מה הקטע של פאבים להכניס מגיל 20-22+?"

הרעיון זה שיהיה בידול בין האנשים הצעירים יותר למבוגרים יותר.. ההבדל היחיד האמיתי הוא בתפריט, בתור אחת ש"הסתננה" למקומות האלה של ה 24+ , תרשה לי להודות- לא הפסדת כלום! חוץ מאשר תפריט דליל ומחירים גבוהים באופן מיוחד, בכל המקומות שנכנסתי אליהם הכל היה כל הזמן חשוך עד שהנר שהיה על השולחן שימש כדי לראות את התפריט..

הכי כדאי ללכת למקומות שמיועדים לכל הגילאים, שם לפחות המוזיקה אחלה, יש מספיק אור והמחירים לא בשמיים.

קיצר, אל תתעצבן, תגיד תודה, ותראה איך עוד כמה שנים אתה חוזר בדיוק לאותם פאבים שנתנו לך להכנס בגיל 18.

ישן 08-09-2007, 20:17
צלמית המשתמש של Dutchy
  Dutchy Dutchy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.05.04
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי talaus שמתחילה ב "א. את המינימום אתה מכסה עם 2..."

מחזק. בנוסף בפאב יש אנשים. כולל בנות. יש מוזיקה טובה. ובאמת אין כמו לשבת שם אחרי יום עבודה.
עוד דבר, אנשים שלא אוהבים פאבים הם אנשים שלא אוהבים בירות. כי מי שאוהב בירה יודע שבירה אמיתית יש רק בפאב. ובירה קרלסברג או הייניקן או אני יודע מה בבקבוק , לא הייתי קורא לזה בירה. ואני אישית לא נהנה "לדפוק תראש" עם וודקה. אני שותה כי אני נהנה, לא כי אני רוצה לדפוק תראש. מה אני בן 12?
מה יש לך בפארק? להשתכר בפארק נשמע כמו מנהג של הומלסים אלכוהליסטים. והאווירה בתחת... אם כבר לזה הייתי קורא גיי. אגב יש פאבים שהם באמת מסריחים והאווירה בכלל לא משהו, בגלל זה צריך ללכת לפאבים הנכונים.
יש רגעים שלא אכפת לי לשלם כסף שאולי קצת מוגזם בשביל להנות. לשבת בפאבים זאת ההנאה שלי. ואני האמת נהנה בפאב הרבה יותר מאשר במועדון. לא אוהב לרקוד.
I'm praying
Dear lord above

נערך לאחרונה ע"י Dutchy בתאריך 08-09-2007 בשעה 20:20.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:32

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר