שלום!
הכלב שלי לפעמים לוקח אותי יותר מידי רחוק כדי לעשות קקי.
עם פיפי אין בעיה הוא עושה בכל פינה, אבל קקי פשוט לוקח שנה עד שהוא מוצא מקום.
נאי יודע שכלבים עושים את הצרכים במקום שיש בו ריח שמושך אותם, אני רוצה לדעת אם יש איזשהו תרסיס שמחקה את הריח הזה וגורם להם לחרבן שם.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ~M~ שמתחילה ב "תרסיס כזה אני לא חושב שיש....."
כן הגיוני שהוא הולך רחוק בשביל טריטוריה. זה עדיין לא מסביר למה הוא לא עושה קקי קרוב לבית, או באזור שהוא בו כבר. כי לפני שבועיים הוא היה עושה קרוב יותר לבית ולאט לאט הוא מתרחק, כנראה הריח הקרוב כבר לא מעניין אותו.
השאלה היא האם יש איזה אבקה או תרסיס. אם אין אז תודה בכל מקרה...
אני לא שמעתי בחיי על אבקה או תרסיס כזה וזה גם לא הגיוני שיהיה דבר כזה...
מה שכן הגיוני זה שכלב ירצה להתרחק ולא יסתפק בטיול קרוב לבית. האם תהית פעם מדוע צריך להוציא כלב שגר בחצר לפחות פעמיים ביום?
הסיבה היא שזה בטבע של כלבים ללכת הרבה, לראות מקומות חדשים, להריח ריחות חדשים ולסמן טריטוריה...
אני מבינה שאולי אתה עסוק ואין לך זמן לעשות טיול ארוך עם הכלב אבל אל תשכח שכלב צריך לפחות פעם ביום טיול ארוך של 20-30 דקות. אין מה לעשות חייבים להקדיש את הזמן הזה לכלב, כלב שמורידים אותו 5 דקות או שיושב בחצר כל היום הוא פשוט אומלל, כך שאם אתה עסוק ואין לך זמן לטיולים ארוכים אז תדאג שלפחות פעם ביום הוא יצא לטיול ארוך שיספק אותו והוא יעשה גם צואה בחוץ, שאר הטיולים יכולים להיות קצרים יותר בעיקר בשביל שתן.
ורחוק.. זה לא קשור. אני רק לא מבין למה את הקקי הוא עושה יותר מידי רחוק מהבית ואף פעם אין לו מקום קבוע. לפעמים אני רואה שהוא עושה באותו מקום שהוא עשה כבר אבל זה לא קורה הרבה. אני רק רוצה שאת הקקי הוא יעשה עוד באמצע הטיול או בהתחלה.