לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-09-2007, 20:35
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mr. nice שמתחילה ב "איזה תפקידים אפשר לעשות שבהם אני מסיים ב12 כל יום?"

בשביל מה אשכול חדש? כתבתי לך לגבי זה בישן, יכולנו להמשיך שם.

אין יותר מדי תפקידים מוגדרים לשעות האלה, אלה דברים שנתפרים או שמתעורר צורך. אני נתתי את הדוגמא של הספורטאי המצטיין שתפעל את ההוצל"א 08:00-12:00 (ועוד הספיק לפני זה גם להאתמן, אגב). היה עוד חייל עם פטורים נפשיים שהפעיל את החדר כושר במשך כמה שעות בערבים. אבל זה לא שתשאל קצין מיון "איזה תפקידים יש עד 12:00?" והוא יוציא רשימה. ישלחו אותך לאיזושהיא יחידה, שאולי הציגה צורך, תציג את הפטורים, ימצאו לך תפקיד שם או ישלחו ליחידה ת"פ.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-09-2007, 16:36
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "כל תפקיד שאתה יכול לסיים כל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
כל תפקיד שאתה יכול לסיים כל יום ב12 הוא תפקיד שבאותה מידה יכול לא להתבצע, להלן מי שמבצע אותו, אתה לטובת העניין, הוא כלום ומכאן שאתה צריך לשקול את קיומך בעולם.

מההודעות שלך דווקא התרשמתי שאתה בן-אדם רציני. עם כל הכבוד לזה שאתה לוחם ומפקד בחי"ר, ופותח האשכול הוא ג'ובניק שעוד מחפש להפחית את כמות העבודה שלו (כי יש לו, לדבריו, מגבלות נפשיות!), נסחפת לגמרי. לא אתה, ולא אף-אחד,במעמד להגיד למישהו מעל דפי הפורום שהוא צריך לשקול את קיומו בעולם.

ישן 11-09-2007, 17:30
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי דניאל מ שמתחילה ב "טוב קראתי כמה הודעות שלו..."

שמע אני רק יכול להגיד שדברים משתנים עוד וזה שלא השתלבת מי יודע מה בתיכון לא אומר הרבה....החברים הטובים שלי בשנתיים האחרונות לא מהתיכון שבו אני לומד....אלא מהעבודה ומהקבוצת כושר קרבי.

בכל מקרה...אני הייתי אומר לך תעשה משהו מעניין בצבא ולא בהכרח קרבי כי זה יפה להצהיר על כמה שזה מגבש אבל זה המון סבל.

האם זה ישנה לך גישה והשקפת חיים?? אין ספק בכלל!! מה שאף אחד לא מעניין אותו פה ואותך זה צריך לעניין זה ...באיזה מחיר!

מכל הגיבוש הזה של צבא וקרבי אפשר לצאת גם עם טראומות! תחשוב על זה!

בנוסף הייתי ממליץ להמשיך בתפקידך ולא לצאת ב12. "לסחוב" עד 6 בערב עבודה בצבא זה לא נורא.

מה תעשה אחרי צבא אתה חושב שיהיה מקום עבודה רציני שייתן לך לעבוד רק עד 12?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר