שנה טובה לך, חביבה. כל הכבוד לכם. (פעם הבאה נסו לחלק ברחוב ראשי בעיר. תראו אילו תגובות חמות וישראליות <בצד החיובי של המילה> תקבלו...)
ביקורת על התמונות:
1. לא מצאתי בה ערך כתמונה אמנותית. כתיעוד חברי זה אחלה, אבל את זה תשמרי לחבר'ה...

2. הקומפוזיציה בתמונה הזו נחמדה, אבל החיתוכים לא מוקפדים, והצד הטכני לא טוב (חלקים שרופים די רבים, הרבה בלאגן בפריים). זו תמונה שכשרואים אותה, לא מעניין אתה צופה שהיא צולמה בכזה אירוע (כלומר: הרבה בלאגן, וחוסר שליטה על התאורה). פריימים מהסוג הזה (של תפוח בדבש וזה) כדאי לצלם במקום שאת שולטת בו בתאורה, ברקע וכל הפרמטרים. אם את מאוד רוצה לצלם ככה תפוחים (למרות שאני ממליצה לחפש אוביקט יותר מעניין ופחות חרוש...), אלתרי לך "סטודיו ביתי": תלי רקע אחיד כרצונך, סדרי תאורה כרצונך, במקרה הצורך השתמשתי בחצובה (אם את משתמשת בתאורה חלשה, ואת גם רוצה לרכך אותה כדי שהצללים לא יהיו קשים, מן הסתם החשיפה שלך תצטרך להיות ארוכה, ותצטרכי חצובה). בקיצור - תשקיעי... בהצלחה!
3. פורטרט חמוד (אם כי לא ממש קשור לנושא). גם פה - אם בא לך לצלם פורטרט מבוים (כלומר: כשהאוביקטית מסתכלת אל המצלמה, מודעת אליה וההבעה שלה נראית בהתאם. כמו פה.) בצורה יותר מקצועית, השקיעי. קחי אותה לאיזור ריק מאנשים, כל שלא יצמחו לה ידיים מתוך הראש... בחרי רקע נקי ומעניין, השקיעי בקומפוזיציה ושימי לב לתאורה (לא שמש ישירה, ולא איזור חשוך כשהרקע מואר).
הנה עריכה קלה שמראה בערך למה אני מתכוונת (כמובן, את זה צרי בצילום עצמו) :

4. קומפוזיציה לא רעה בכלל. החיתוך קצת חזק מדי, והפורמט המוזר (תמונה צרה וגבוהה) מעידים על קרופ-מתחמק (כהגדרתי). כלומר - "היו לי מלא אוביקטים לא רצויים, או לחילופין - לא אהבתי את הקומפוזיציה, אז חתכתי מכל כיוון וזה מה שיצא." בפעם הבאה נסי לצלם מראש בקומפוזיציה שאת אוהבת (או לחילופין לשמור בקרופ על יחס של 2:3, שהוא המלבן הנעים לעין, והוא לא נותן תחושה של קרופ).
5. התמונה משעממת :/. אין כאן אוביקט מעניין (לא, מלא תפוחים חתוכים זה לא אוביקט מעניין), אין כאן קומפוזיציה מעניין, אין כאן צד טכני טוב. את מוזמנת לחזור שוב אל ההמלצות על תמונה 2.
בהצלחה לך!