לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-09-2007, 19:50
  Benor2005 Benor2005 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.05
שאלה בעיות בקרבי - תותחנים

התגייסתי לפני כחודש וחצי לתותחנים.
לפני השירות עוד התלבטתי אם להתגייס לקרבי או לא מסיבות אישיות והחלטתי לא ללכת לקב"ן ולנסות להתמודד.
המפקד האישי שלי יודע את הבעיות אבל אני חושב שעדיין הסגל לא עושה מספיק.
יש לי בעיה במשימות קבוצתיות אני לא ממש משתלב שם. למרות שרוב החברה הם חברה טובים אבל אני מקבל הערות על ימין ועל שמאל.
אני בן אדם מאוד לחוץ ובתחילת הטירונות היה לי ממש קשה. עכשיו יותר טוב אבל מרוב לחץ עשיתי שטויות במטווחים אני בטעות הכנסתי את המחסנית כוננות (29 כדורים).
אני יורד הרבה לפקל"ים בגלל איחור לזמנים ולא הצלחתי להכנס במסדר לשורות הנכונות.
אני מאוד נלחץ מהנשק במטווח. בפעם הראשונה שיריתי ממש הזעתי עכשיו זה קצת ירד אבל עדיין הלב שלי פועם חזק ואני לחוץ.
אני גם לפעמים לא קולט פקודות ולא מבין מה רוצים ממני שם אפילו דברים ממש פשוטים ושוליים. ואני גם לא מצליח להתרכז בשיעורים העיוניים בעיקר בגלל שאני עושה פקל"ים לפני ולא נותנים לי ללכת לשתות.
מתי שעושים לנו הקפצות לפעמים אני מפקיר את הנשק.
אני לא יודע אם ללכת לקבני"ת, או להמתין עד סיום הטירונות יכול להיות שהכל עניין של זמן. חוץ מזה אני לא יודע עד כמה היא תוכל לעזור לי.
השאלה אם מדובר בבעיות שיעברו עם הזמן כי אחרת אני לא אוכל להמשיך בדרך הזאת אני אקבל שבתות/כלא על ימין ועל שמאל ולא יהיה לי פז"מ. יש רגעים שאני לא מרוכז/בלחץ והמפקדים לא מבינים את זה ובגלל זה אני סתם נדפק.
שלא תבינו לא נכון אני לא רוצה להתחמק מהשירות אבל יכול להיות שאני לא מתאים וזה יכול לעשות לי נזק.
ובכלל הטיפול שם בבעיות בריאותיות הוא על הפנים מתייחסים אל כל אחד כאילו הוא שור שיכול לעשות הכל והם בד"כ מזלזלים שם בפטוריסטים.
יכול להיות שאני מגזים אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתכם האישית.

נערך לאחרונה ע"י Benor2005 בתאריך 22-09-2007 בשעה 19:53.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-09-2007, 20:04
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Benor2005 שמתחילה ב "בעיות בקרבי - תותחנים"

לפחות מה שאתה מספר זה נשמע נורמאלי לחלוטין, בכל סוללה יש את ה"שוקיסטים", הדברים שתיארת הם דברים שקורים לכולם, למרות שאצלך זה קורה הרבה.

אבל. אם אתה כן מרגיש שאתה רוצה לראות קב"ן אז תעשה את זה. אין לך מה להתבייש, רק המפקדים שלך ידעו מזה, החברים לצוות לא ידעו אם לא תספר להם. תספר לקב"ן את החששות שלך, יכול להיות שהיא תגיד לך שהכל בסדר, יכול להיות שיהיו לכם עוד כמה מפגשים וכמובן יכול להיות שהיא תגיע למסקנה שאתה לא מתאים לקרבי. אני לא יודע אם סיגל היא עדיין הקב"ן בשיבטה, אם כן אז אני מבטיח לך שהיא מדהימה והיא תעזור לך מאוד.

בכל מקרה תתעודד בזה שהרבה אנשים הם "שוקיסטים גמורים" בטירונות אבל ברגע שהם מסיימים אותה הם יוצאים מהשוק והופכים לחיילים טובים מאוד - ואני מדבר על אנשים שעשו הרבה יותר שטויות ממה שאתה תיארת פה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:14

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר