לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-09-2007, 15:56
  Tubarao Tubarao אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Tubarao
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Tubarao שמתחילה ב "סקרן...למה?"

סבבה אז ממה שהבנתי... אלכס אתה התגייסת כדי לתרום - איפה שאתה נמצא זה "מקום שתורמים בו הרבה" במצב הנכחי.. (דרך אגב איפה אתה משרת?)

וdie hard אתה בעצם מתגייס או שהתגייסת בגלל שאתה מרגיש צורך להחזיר...הייתה לך הזכות לחיות במדינה בזכות אותם אנשים ששירתו במהלך כל חייך ועכשיו תורך להעניק את הזכות הזאת לאחרים...

ואתה הולך כי כולם הולך וצריך וכדי...(אז אתה הולך עם הזרם)

ואתה בעצם מחפש איפה אתה נכנס בתמונה ומה זה נותן לך

אני צודק?

#סימן שאתה יותר מדי זמן בבסיס - אתה נכנס למקלחת בבית עם כפכפים

נערך לאחרונה ע"י Tubarao בתאריך 27-09-2007 בשעה 15:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-09-2007, 16:03
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07

היה דיון כזה השבוע לפחות פעמים.. אבל שיהיה
בכול מקרה מה זה מסלול נחשב לפי מה הוא נמדד? השייטת עושים עבודה יותר טובה מבגדוד של גבעתי לדוגמא? אתה יכול למדוד בכלל את הקטע של הנחשבות? יוקרתיות?
זה שיחידה מסוימת עושה קורס מסויים זה לא אומר שהיא יותר נחשבת(אולי למלשבים) יש שאומרים שהעבודה בגדודים הרבה יותר חשובה אתה יכול להגיד שלא? יש מספיק דוגמאות על יחידות שסירבו לעשות את העבודה השחורה אבל זה כבר סיפור אחר...

שוב פעם אי אפשר למדוד את זה כול מי שבוחר מסלול קרבי ולא משנה אם זה בגדוד /סיירת/יחידה מיוחדת המסלול הוא מאוד קשה לחלק קשה מאוד כול הזמן(כי יש הרבה עומס - מטבחים/מחסומים וכוי) לחלק בהתחלה קשה ואחרי סיים המסלול המצב הופך להיות הרבה יותר קל.
בקיצר כול מי שהולך לקרבי בסופו של דבר עושה אותו דבר מגן על המדינה לא משנה אם הוא בשייטת/גולני/תותחנים
ישן 27-09-2007, 16:47
  tal_sh5464 tal_sh5464 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.05.07

אני בחרתי ללכת לקרבי [שריון] קודם כל בגלל מוטיביציה..אני בדעה שגם אם לא אוהבים את המדינה [אני אישית כן אוהב], עדיין צריך להגן עליה כי כאן אנחנו חיים. כמה שזה בטח נשע מוזר ולא הגיוני, בחודשיים של הטירונות הכרתי את עצמי יותר טוב מאשר בכמה שנים של אזרחות שהיו קודם לכן..בקרבי אתה מקבל את הידיעה ואת היכולת של המסוגלות להמון דברים. כל הדברים הקטנים האלה בחיים שלוקחים כמובן אליו, פתאום בקרבי לומדים להעריך. מהדברים הכי קטנים, כמו לשבת דקה או שתיים, דרך אוכל ותנאי חיים, עד לדברים הכי משמעותיים, כמו הבית והמשפחה. זה מחשל ברמה מטורפת. חוץ מזה, עוברים המון חוויות ולומדים מה זה חברים אמיתים, שגם כשהכי קשה עדיין עוזרים אחד לשני. אולי פלצני אבל נכון.
ישן 27-09-2007, 18:55
  id0a id0a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.06

קודם כל כי אני אוהב את האדמה שאני חי עליה וחושב ששווה להקיז קצת דם בשבילה.

שנית, אם לא אני ולא אתה נלך לקרבי, למקום שאנחנו יכולים לתרום בו הכי הרבה ולמקום שלא כולם יכולים ורשאים להתקבל, אז מי כן יעשה את העבודה ה"שחורה" ? (חבר'ה שלפני צבא או בתחילת דרכם בצבא חושבים שזה מגניב להיות ביחידות מיוחדות, אבל אם עושים את העבודה טוב לא תיזכו לשום תהילה מחברים באזרחות.).

"שלישית", זה הדחף האישי שלך. העניין, האתגר והקושי להוציא את המקסימום מעצמך (לאו דווקא פן פיסי).

אחרון חביב ולדעתי הכי חשוב, זה החברים שתפגוש במהלך השירות ותעבור איתם חוויות שלא תעבור בשום מקום אחר. החברים שתדע שבמהלך הקרב אתה מוכן לחטוף כדור למענם, זה מה שנותן את הפוש הכי גדול.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:54

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר