לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-09-2007, 23:47
  THDUR THDUR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.07
לפני צו ראשון: שמירת קשר עם המודיעין?

שלום.

אז ככה, אפשר להגיד שפתחתי כבר כמה אשכולות בנוגע לזה בחודשיים האחרונים אבל לדעתי עכשיו הגיע הזמן שאני אגיע להחלטה סופית ואעשה משהו בנוגע לזה.

עוד חודש וחצי אני אהיה בן 17 (ילד נובמבר 90') ועדיין לא קיבלתי צו ראשון ולא ברור לי מתי אני אצטרך להתייצב שם.

אני בכל מקרה שוקל וחושב לאן אני ארצה להתגייס ולא גיבשתי דעה סופית ובגלל זה אני לא רוצה לפסול משהו מראש... סיבה נוספת היא שעדיין לא עשיתי את הצו ראשון ואני לא רוצה לבחור משהו ספציפי ואז להתאכזב או להיפך...

אני יודע שאם אהיה מתאים אקבל זימונים לטייס, יום סיירות וכו' אבל הבנתי שעם המודיעין בדר"כ יש בעיות או משהו כזה... אמרו לי שאם מישהו מעוניין להגיע למסלול מסוים במודיעין הוא גם צריך להתעקש על זה ולא לחכות שיפנו אליו. בנוסף לכך אמרו שיש בעיות עם ילדי סוף שנה וזאת סיבה נוספת בשבילי לפנות אליהם כדי שאחר כך אני לא אצטער על זה.
לכן... מה אתם מציעים לי לעשות, לשלוח קורות חיים לחמ"ן/מודיעין ולרשום להם שאני מעוניין להתמיין למסלול כזה או אחר במודיעין? שחקים, חבלצות וכו'? או לחלופין להתקשר אליהם?

תודה מראש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר