לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-09-2007, 17:57
צלמית המשתמש של mozes san
  mozes san mozes san אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.07
שלח הודעה דרך ICQ אל mozes san שלח הודעה דרך MSN אל mozes san
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Warchiefzx שמתחילה ב "עוד שאלות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Warchiefzx
אני מתגייס במרץ, ורוצה להגיע למוד"ש
אתה יכול לספר על הטירונות, מה עושים, באיזה רמה היא, איך האנשים והמפקדים, ואם אתה מבסוט שם?

טוב אז ככה... אני יכול לכתוב על דפים שלמים אבל אתה יודע... אני אקצר.
בגדול מאמנים אותך בשלושה דרכים עיקריות: קליעה, כושר, משמעת. כמו בכל טירונות חי"ר ואולי אפילו יותר (כך אומרות השמועות), המשמעת במוד"ש מעות נוקשה (ומסיבה מוצדקת ביותר שאתה תבין במידה ותגיע למוד"ש). שביזות זה דבר שרואים כל יום כי בכל זאת צבא זה לא שכונה והיחס מהמפקדים לא כמו מאמא . האנשים בסך הכל בסדר.. (שמעתי שצריך קב"א 51+ כדי להתקבל למוד"ש). המפקדים שם באמת שפיצים... רציניים שצריך ומצחיקים שאפשר. הקושי הכי גדול שתפגוש שם (לפי דעתי) כתוצאה מכך שאתה לא מכיר את האנשים שאיתך במחלקה, היא אי היכולת לעזור אחד לשני. שכל אחד דואג לתחת שלו. כמובן שדבר זה חולף, ומי שלא משתנה בסופו של דבר לא יגיע רחוק. יש לי עוד חודש ושבוע לטירונות, ותכלס אני מבסוט, וגאה שבקרוב (שנה?) אני אוכל לעזור לאזרחי מדינת ישראל לישון טוב בלילה. בהצלחה.. אם יש לך עוד שאלות אז שלח לי בפרטי ואני אוכל לענות לך שאני אחזור מהצבא (עוד שבועיים בלאט ^^ )

אה שכחתי: יש שני רמות טירונות שמותנות בפרופיל שלך: רובאי 04 (82+) רובאי 03 (82-). תלוי על מה ירד הפרופיל.
שוב, אם יש לך שאלות אני אשמח לענות!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-09-2007, 18:11
צלמית המשתמש של mozes san
  mozes san mozes san אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.07
שלח הודעה דרך ICQ אל mozes san שלח הודעה דרך MSN אל mozes san
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Warchiefzx שמתחילה ב "תודה"

משמעת נוקשה - הענשה בשעות ביציאה הבייתה על דברים קטנים כמו אם אתה זז בשלשות או לא יודע מה.. בסוף יוצא שבבית החיל (איפה שאתה עושה שעות) יש 25 אנשים ממודש ועוד 10 משאר החילות השונות ביחד חחחח.
עבודה על כושר מתבצעת בתכלס כל היום בזכות הקאדרים, ויש גם מד"סים במהלך השבוע (ריצות בעיקר כשהמרחק והמהירות מתגברת עם הזמן כמובן) יש גם אימון קרב מגע שזה לפי דעתי המד"ס הכי קשה.. בין היתר אתה זוחל הרבה רץ ספרינטים הרבה, ומתגושש עם חבריך לפלוגה הרבה . בטירונות אתה בעיקר לומד להיות לוחם, וכן פה ושם הזליפו לנו טיפה על אמצעים, וגם בשבוע הראשון של הקליטה יהיה לך שיעור על אמצעים. שוב, באימון המתקדם אתה לומד על האמצעים הרבה יותר לעומק. פקליסטים קיימים, מן הסתם, גם במוד"ש ששוב, חיל קרבי לכל דבר! שני אלונקות, שני ג'ריקנים, שני מכשירי קשר! בשבוע הקרוב ייחלקו אותנו לפקליסטים קבועים.

עריכה:

גם נגב ומאג! (פק"לים)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר