30-09-2007, 15:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.01.07
|
|
אין לי מושג מה זה אומר Up To 512, אבל אם אני מנחש נכון וזה אומר שהכרטיס זמין עם 512 MB זכרון, זה מיותר. זיכרון גדול יותר דרוש למשחקים עם טקסטורות גדולות ולפילטרים ברזולוציה גבוהה, שני דברים ש-8400 בוודאות לא יתמודד איתם טוב בכלל. 8400 זה כרטיס Low-End, הוא אינו מיועד למשחקים ואם מישהו בבאג יאמר לך אחרת אל תקשיב לו. זה כרטיס בשביל הפרוטוקול, למחשבים שצריכים להריץ אופיס ואינטרנט. עם כרטיס כזה אין לך מה לחלום אפילו על Medal of Honor החדש או על CoD 4. אני אעז לשער שגם GTA:SA לא יעבוד עליו משהו.
אני אסביר לך שוב מה אני ממליץ.
כל אחד מהכרטיסים שעליהם דובר יחזיק לך את ויסטה. סדרה 8 של GeForce תומכת ב-DirectX10, ממשק גרפי שאמור להיות העתיד של משחקי המחשב. כרגע כמות המשחקים שמשתמשת בו היא אפסית, ובכולם מדובר באופציה בלבד. כמו כן, כרטיסי סדרה 8 עוד לא מסתדרים עם DX10 כל כך טוב, חוץ מהכרטיסים הכי חזקים שבסדרה, אבל מבחינת התקציב שלך אין בכלל מה לדבר עליהם. כרגע אין חיפזון לקנות כרטיס מסך שתומך ב-DX10.
בשביל לשחק במשחקים כמו שצריך תצטרך, לדעתי, לפחות 8600, כרטיס Mid-Range, לא משנה כרגע הזכרון מהסיבה שכתבתי למעלה. 8600 עולה בסביבות ה-1000 ש"ח, של איזו חברה זה כבר החלטה יותר ספציפית שאולי אוכל לייעץ לך אחרי שתחליט.
מצד שני, אם תהיה מוכן לוותר על תמיכה ב-DX10 לעת עתה (הביצועים של 8600 במשחקי DX10 יהיו כנראה שקולים לביצועים של 8400 בכל שאר המשחקים), תוכל במחיר דומה לקנות Radeon 1950 Pro, כרטיס High-End מהדור הקודם שלא תומך ב-DX10 אבל ייתן לך ביצועים טובים בהרבה מה-8600, משמעותית.
זה לשיקולך. יעזור גם לדעת את שאר המפרט שלך, אולי לקנות כרטיס חזק זה בכלל מיותר. כמו כן, מה הכרטיס הנוכחי שלך? אם זה בלתי אפשרי מבחינתך להעלות את התקציב, אולי כדאי שתחסוך, במקום להוציא עכשיו 400 ש"ח על כרטיס שלא ישפר לך את הביצועים בכלל?
|