לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-10-2007, 22:59
  itay101088 itay101088 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.10.07
שאלה בקשר למעבר לשירות קרבי

התגייסתי ב8.8 לתפקיד תומך לחימה, בגלל שהיה לי סעיף של קשיי הסתגלות
קב"א - 52 פרופיל 97.

עכשיו, הקשיי הסתגלות באו בגלל שבשיחה עם הקב"ן בצו ראשון הבעתי הרבה חששות כי אני הייתי הראשון מבין החברים שהתגייס והכל ולא היה לי איזה מישהו שהסביר לי ממש על הצבא אז לא ידעתי כלום וכמו צעיר הבעתי את החששות שלי. אז רשמו לי קשיי הסתגלות בדרגה 40.
אחרי שהתגייסתי ראיתי שצבא זה לא כזה נורא ואפילו התאהבתי במסגרת הצבאית ובמשמעת ואני ממש רוצה קרבי, כי אחרי הטירונות כבר לא טוחנים אותנו, אין ריצות, אין כושר, אין כלום, אין אחוות לוחמים וכל זה.
הבעיה היא שכדי לעבור לשירות קרבי צריך להגיש טופס 55, ואי אפשר להוריד את הטופס עש שאני לא אוריד את קשיי ההסתגלות(אפשר להוריד אותם), ביקשתי מהמפקדת שלי בקורס שתעזור לי והתחלנו למלא טפסים והכל, הקטע הוא שאני רוצה לעבור לצנחנים והגיבוש שלהם הוא בדצמבר וזה ממש קרוב, ובטח כל התהליך של ההורדת קשיי הסתגלות ייקח זמן, ורק אחרי זה עוד זמן עם הטופס 55 למעבר.
אני פוחד שלא ייאשרו לי את הטופס כי לתפקיד שאני מיועד אליו אין בינתיים מישהו שמאייש אותו כי הוא כבר יישתחרר. מה אתם אומרים לעשות?
אני ממש מורעל צנחנים וקרבי. אפילו אם לא ייתנו לי צנחנים אז קרבי אחר העיקר קרבי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-10-2007, 01:13
  spring2005 spring2005 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי itay101088 שמתחילה ב "שאלה בקשר למעבר לשירות קרבי"

התגייסת לפני חודשיים, ואתה כרגע קורסיסט אחרי טירונות שכונתית 02.
תבדוק קודם כל לאן אתה מנסה להגיע, תבין את המקום ומה שמתרחש שם ורק אז תשאל את עצמך:
"האם אני באמת רוצה לעבור לקרבי?" ואז תשאל "מה זה ייתן לי?".
ואחרי כל זה תחליט להגיש טופס 55 או לא.

"כי אחרי הטירונות כבר לא טוחנים אותנו, אין ריצות, אין כושר, אין כלום, אין אחוות לוחמים וכל זה."
אם אתה רוצה לעבור לקרבי בגלל הסיבה הזאת- אתה הולך לבכות.
חסר לך כושר? תתחיל לעבוד עליו באופן אישי. חסר ריצות- כנ"ל.
לא צריך מסגרת כדי להתאמן. בידיוק כמו שלא צריך חדר כושר כדי להכנס לכושר או לשמור עליו.

הטירונות שאתה עברת לא מתקרבת לטירונות 05 ולו במעט, לא בכושר, לא בתיזוזים, לא בתכנים.

תחשוב שוב, במיוחד לאור החששות שלך.
כי כמו שאמרת אתה לא מכיר את המסגרת והמסגרת שאתה מכיר היא רחוקה מלהיות המסגרת שאליה אתה רוצה להגיע.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://gyous.djsgoa.co.il/forum/sign/gal.php?start_date=12%2F03%2F2007&end_date=08%2F02%2F2010&-=.jpg]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:11

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר