עשיתי מבחנים בבית השריון ועכשיו זומני לראיון וכתוב שאני מועמדת לממ'ס, רציתי לדעת קצת על מה זה ממ'ס , במה זה עוסק הכוונה [תכנות,רשתות וכו] ומה בערך הולך בראיון האישי מה שואלים
אני עברתי את כל ההליכים לממ"ס וחתמתי שם קבע כבר ונתנו לי לתלות תקוות שאני מתגייס לשם, והנה היום
התקשרתי אליהם ואמרו לי שלא התקבלתי בגלל תעדוף. גם אם תעברי את הראיו (בהצלחה), אל תפתחי יותר מידי
ציפיות.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי sheyne שמתחילה ב "אני עברתי את כל ההליכים לממ"ס..."
אין לי נסיון בתכנות , לא למדתי תכנות אף פעם אני לא במגמת מחשבים בכלל, אחרי שעשיתי את המבחנים יצאתי בהרגשה שלא התקבלתי בכלל [אני בפרויקט נטע ] רק על הרשתות ידעתי לענות
לכן רציתי לדעת מה זה ממס אם זה תכנות אז אני בכלל לא יודעת עם שווה לי ללכת לראיון כי אני לא יודעת תכנות כי לא למדתי, זה הכל.
לכי אין מה להפסיד..... ממ"ס אסור לי יותר מדי להגיד ברגע שאם ותעברי בהצלחה את הראיון תזומני לכנס...
אוכל להגיד רק שזוהי יחידה כלשהיא ביחידה מסויימת במודיעין והעיקר הוא תכנות סביב המודיעין..... הרבה
מן המודיעין מגיע מהם.......מה גם שזהו בסיס טוב לעתיד לקריירה...אבל אל תפתחי יותר מידי ציפיות.