שלום!
ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית: Panasonic VDR D-220.
כשאני מחבר אותה בעזרת ה-USB ונכנס אל הכונן הנוסף אני נתקל בשגיאה: אין גישה אל G:\. פונקציה שגויה.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי אור - ors שמתחילה ב "ההעברה דרך הדיסק תמיד פעלה."
בכדי לשלול את האפשרות שהדיסק לא תקין או לא צרוב כהלכה ,עליך להכניס את הדיסק לכוננן אחר, אם דרך הכוננן הנוסף תוכל להכנס לדיסק.כנראה שחיבור הUSB הוא הבעיה ולא הדיסק בבמצלמה,אז תצטרך להתקין את הדיסק עם הדריוור שקיבלת עם המצלמה, או לנסות חיבור USBאחר במחשב'
בדרך כלל המצלמות צורבות קיבצי MPEG שהוא הקובץ שתיצטרך להעתיק למחשב ,
אגב במצלמות לפני צפייה בכונן אחר יש פקודה מיוחדת שמבצעת סיום דיסק, והכנתו לצפייה.
בכדי לשלול את האפשרות שהדיסק לא תקין או לא צרוב כהלכה ,עליך להכניס את הדיסק לכוננן אחר, אם דרך הכוננן הנוסף תוכל להכנס לדיסק.כנראה שחיבור הUSB הוא הבעיה ולא הדיסק בבמצלמה,אז תצטרך להתקין את הדיסק עם הדריוור שקיבלת עם המצלמה, או לנסות חיבור USBאחר במחשב'
בדרך כלל המצלמות צורבות קיבצי MPEG שהוא הקובץ שתיצטרך להעתיק למחשב ,
אגב במצלמות לפני צפייה בכונן אחר יש פקודה מיוחדת שמבצעת סיום דיסק, והכנתו לצפייה.
אבהיר את הבעייה:
כשאני צורב את התוכן (פיינלייז) ומכניס את הדיסק לכונן - ניתן לצפות בתוכן.
הבעייה מתעוררת כאשר הדיסק בתוך המצלמה (בלי לצרוב עליו) אני מחבר את ה-USB של המצלמה אל המחשב ואז מנסה להכנס אל התוכן דרך מין "כונן נשלף" (= כונן שמופיע רק כשמחברים אמצעי העברה נשלף) המופיע רק כאשר
אני מחבר את חוט ה-USB אל המחשב.
תודה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אור - ors שמתחילה ב "בעייה בחיבור USB של מצלמת וידאו דיגיטלית + תמונה"
1) אני לא מבין למה אתה רוצה לקרוא את הדיוידי דרך המצלמה
2) מניסיוני בפנסוניק , חיבור ה- USB מיועד להעברת תמונות ולא להעברת וידאו
בד"כ העברת הוידאו מתבצעת דרך ערוץ פיירוויר
3) תנסה להוריד ולהתקין מחדש את הדריבר של המצלמה
ירון
I can think at all
( Kodachrome - paul Simon)
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי bibigarf שמתחילה ב "בד"כ חיבור ה- USB משמש להעברת תמונות ולא וידאו"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי bibigarf
1) אני לא מבין למה אתה רוצה לקרוא את הדיוידי דרך המצלמה
2) מניסיוני בפנסוניק , חיבור ה- USB מיועד להעברת תמונות ולא להעברת וידאו
בד"כ העברת הוידאו מתבצעת דרך ערוץ פיירוויר
3) תנסה להוריד ולהתקין מחדש את הדריבר של המצלמה
ירון
1. לפחות לי זה יותר נוח, נעים וקל.
2. לאו דווקא. מיד כשהמצלמה מזהה חיבור USB היא מציעה: או "PC Connection disc", או "PC Connection Card" או פיקט ברידג'.
תוכל להרחיב בנושא "ערוץ פיירוויר"?
3. אין חמצלמה הזו דרייבר. (Panasonic VDR D-220)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אור - ors שמתחילה ב "בעייה בחיבור USB של מצלמת וידאו דיגיטלית + תמונה"
לפי המיפרט הטכני לא קיים חיבור פיירוואייר במצלמה הנ"ל, מה שנותר זה חיבור USB כנראה שתצטרך לבצע פיינלייז לכל דיסק
שתרצה להכנס אליו דרך ה-USB
אחרת יש בעיה בחיבור,דרייור או כבל.
מבחינת קבצים וההעברה ההיתנהגות כמו קבצי תמונות.ולא צריכה להיות בעיה בכניסה לכונן המצלמה.
עוד אפשרות לנסות לחבר למחשב אחר.ואז לבודד את הבעיה.
בעבר המלצתי לא להיתעסק עם המצלמות שצורבות מהסיבה של חוסר אחידות, ובעיות בהעברת קבצים מאחר ולא כל התוכנות יכולות לעבד קבצים כאלה.
הכי טוב ויעיל לבוד עם מצלמת מיני די וי.