לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-10-2007, 13:45
  ericsson ericsson אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.07.07
החלטה-פרמדיקים בטוח או גיבוש מטכ"ל ?!

את הסיפור שלי אני מניח רובכם קראתם בהודעה שכתבתי לפני מספר ימים על גיבוש מטכ"ל, שממנו נפלתי רפואית בגלל שהורעלתי מסולר . זה כבר לא ממש רלוונטי .
לפני הגיבוש הייתי במיוני פרמדיק אותם עברתי והתקבלתי לקורס,ובכדי לעשות את הגיבוש חתמתי עליהם ויתור.עכשיו הציעו לי לחזור לקורס .
כיום עומדת בפני ההחלטה הקשה ביותר שנתקלתי בה בח"י ימי חיי, והיא :האם ללכת לקורס הפרמדיקים ולוותר על החלום העצום שהשקעתי בו אינסוף (מטכ"ל),או לוותר על פרמדיקים ולהתגייס במרץ ככל הנראה לגולני ואחרי שבוע לצאת לגיבוש מטכ"ל ,שד"א אם אני לא אעבור אותו אני אהיה בגדוד כנראה כי זה אומר שאני אפספס את היחטיו"ת.
אני רק רוצה להדגיש שאני לא מאוד מתרגש ומתלהב מהפרמדיקים, אבל אני מעדיף את זה על גדוד .
ותזכרו שאני גם אהיה כבר חייל זאת אומרת שאני לא אהיה זכאי לא לגיבושי המשך ואפילו לא להיות בהמתנה בגיבוש ,זאת אומרת שאם אני לא בקטגוריה של עובר אכלתי אותה מכל הכיוונים.

אם תוכלו לפתוח את עיניי בדעות ותגובות אני אשמח מאוד, כי בערך כל שעה אני משנה את ההחלטה שלי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-10-2007, 14:11
  Jezper Jezper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ericsson שמתחילה ב "החלטה-פרמדיקים בטוח או גיבוש מטכ"ל ?!"

במקומך הייתי הולך על החלום מטכ''ל....

לפי דעתי בשביל חלום צריך להקריב...
כך אותי לדוגמא...אני הייתי מוכן להשקיע 3 שנים בבית הספר בלמידת פיזיקה + מחשבים כל אחד 5 יחידות...רק בגלל שרציתי להיות בטייס...
עכשיו אני מיועד להתגייס במרץ לשייטת...עברתי גיבוש והכל..
ואני בכל זאת מוכן לוותר על כל מה שהגעתי אליו עד עכשיו...רק כדי לקבל את ההזדמנות הנוספת להיות בטיס (נפלתי במיונים של צוות אוויר)....אני מוכן לוותר על הכל בשביל גיבוש רק!

יכול להיות שזה רק דעה שלי אבל אני חושב שבשביל חלום צריך להשקיע לוותר וללכת על כל הקופה...אל תסתכל כל הזמן על חצי הכוס הריקה "מה אם אני נופל?"
תחשוב על "איזה כיף יהיה לעבור ולהתגייס ליחידה שהכי רציתי בחיים..."

דעה אישית שלי...אל תצלבו אותי.
ישן 31-10-2007, 14:12
  stinger360 stinger360 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ericsson שמתחילה ב "החלטה-פרמדיקים בטוח או גיבוש מטכ"ל ?!"

שקראתי את הכותרת בלבד חשבתי שאני אכנס לאשכול ואגיד לך ישר ללכת לפארמדיקים ואת זה אני אומר לך בתור בנאדם שרצה מטכ"ל בעבר...

אבל כתבת שאתה לא ממש מתלהב מהתפקיד ככה שאני חושב שזה עניין של מה אתה רוצה להשיג. פארמדיק זה תפקיד שאותי באופן אישי מאוד מעניין... בעיקר מהצד המקצועי אבל גם מבחינת האתגר והחשיבות שלו. זה תפקיד עם הרבה אחריות, חשיבה, עמידה תחת לחץ קשה (להיות ראש צוות רפואי זה לא קל בכלל) ועוד...

אם רפואה זה ממש לא הקטע שלך והתפקיד ממש לא נראה לך אז לא הייתי הולך עליו. אני באופן אישי חתמתי ויתור על תפקיד שלאחרים הוא נראה ממש טוב אבל אליי הוא פשוט לא דיבר ואם הייתי הולך עליו הייתי נשאר לחשוב "מה היה אם...".
עצה שלי, אל תלך לתפקיד שאתה לא ממש רוצה ושישאיר אותך תמיד עם המחשבה "מה היה אם...". מצד שני ההתלבטות שלך יותר קשה משלי כי אני חתמתי ויתור שידעתי שאני אשמח גם אם אני אגיע "רק" לגדודים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:51

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר