
31-10-2007, 23:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.03.06
הודעות: 480
|
|
זה שוב ייגלוש למי יש הכי גדול. אבל בוא נבהיר כמה הבהרות.
תכניסו את זה לראש, סד"כ לא בהכרח אומר על אופי פעילות. כי גם לשייטת יש בערך סד"כ של גדוד.
אז נכון אתה חכם, וקוראים לזה גדוד. אז השייטת זה לא סיירת, וגם שלדג זה לא סיירת וכנ"ל מגלן וכו'. הסיירות היחידות שהן באמת זה הפלס"רים החטיבתיים. כל השאר זה יח' יעודיות.
אתה רוצה לדבר על הכשרה? אז באגוז עוברים הכשרה הרבה יותר קשה, הרבה יותר מגוונת, והרבה יותר ארוכה משל גדוד, אז לא נתווכח מה יותר טוב, כי אין טוב ופחות טוב, אבל בוא נניח את העובדות במקומן.
רוצה לדבר על השגרה? אז אין שמירות. מבחינת 'מעמד' זה אכן מעמד של סיירת, זה טיפשי וילדותי להגדיר את זה ככה אבל זה נכון. מגיעים ליח' מגיבוש(שצריך להיות בו מאוד טוב בשביל להתקבל) או מאיתור מקדים דרך גיבושים אחרים. המסלול הוא מסלול ממיין. עכשיו אני אשמח אם תראה לי ההבדלים השטחיים האלה בין שאר היחידות.
זה פשוט עמד לי כל הזמן על קצה הלשון, כי תמיד יקפוץ החכם ויגיד ש"אגוז זה בכלל לא סיירת!!!1 זה בכלל גדוד!!!". אשמח אם תחכים אותי.
|