לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-10-2007, 23:49
  Aharron Aharron אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.03.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי nivlevy89 שמתחילה ב "חברי צודק זאת לא סיירת ולא..."

זה שוב ייגלוש למי יש הכי גדול. אבל בוא נבהיר כמה הבהרות.
תכניסו את זה לראש, סד"כ לא בהכרח אומר על אופי פעילות. כי גם לשייטת יש בערך סד"כ של גדוד.

אז נכון אתה חכם, וקוראים לזה גדוד. אז השייטת זה לא סיירת, וגם שלדג זה לא סיירת וכנ"ל מגלן וכו'. הסיירות היחידות שהן באמת זה הפלס"רים החטיבתיים. כל השאר זה יח' יעודיות.
אתה רוצה לדבר על הכשרה? אז באגוז עוברים הכשרה הרבה יותר קשה, הרבה יותר מגוונת, והרבה יותר ארוכה משל גדוד, אז לא נתווכח מה יותר טוב, כי אין טוב ופחות טוב, אבל בוא נניח את העובדות במקומן.
רוצה לדבר על השגרה? אז אין שמירות. מבחינת 'מעמד' זה אכן מעמד של סיירת, זה טיפשי וילדותי להגדיר את זה ככה אבל זה נכון. מגיעים ליח' מגיבוש(שצריך להיות בו מאוד טוב בשביל להתקבל) או מאיתור מקדים דרך גיבושים אחרים. המסלול הוא מסלול ממיין. עכשיו אני אשמח אם תראה לי ההבדלים השטחיים האלה בין שאר היחידות.

זה פשוט עמד לי כל הזמן על קצה הלשון, כי תמיד יקפוץ החכם ויגיד ש"אגוז זה בכלל לא סיירת!!!1 זה בכלל גדוד!!!". אשמח אם תחכים אותי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-11-2007, 00:07
  משתמש זכר Black Mammmba Black Mammmba אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Black Mammmba Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי nivlevy89 שמתחילה ב "לא בא לי לריב איתך אבל ......"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי nivlevy89
לא בא לי לריב איתך אבל ... ניהלתי שיחה עם בוגר מהמושב שלי של סיירת גולני ודיברנו על אגוז וושאמרתי לו שזה סיירת או התווכח איתי ממש ואמר שזה גדוד ולכן זה ניכנס לי לראש שזה גדוד.. סליחה על הפעירות אבל מזה משנה בכלל.. גדו סיירת ניירת העיקר שזה קרבי...

ויופי. ופלס"ר גולני זאת פלוגה בכלל בתוך גדס"ר. סבבה ?

תמיד יהיה את היריבות הזאת בן פלס"ר גולני לאגוז. מי יותר טוב, או למי יש XXX גדול יותר.

סיירת או לא סיירת. כל אחד עושה את העובדה שלה. ושלום על ישראל !

"שאלוהים ירחם על אויבי,כי אני לא ארחם עליהם,,-גנרל ג'ורג' סמית' פטון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:30

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר