לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-11-2007, 04:24
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
מידע הצצה ראשונה: אלה המאכלים שיוגשו בעתיד לחיילי צה"ל

פרויקט 'מזון ישיר לחייל'', אשר ייצא לדרך בסוף חודש דצמבר, מציג מגוון חידושים בדרך ההסעדה של חיילי צה"ל • בתערוכה שהתקיימה החודש נחשפו לראשונה המאכלים הנבחרים שיוגשו לחיילי צה"ל העורפיים והקרביים בשנים הקרובות

אלעד שלו

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://dover.idf.il/NR/rdonlyres/CDFC436E-E454-4ABD-8CFE-848C6F35DD56/0/newfood.jpg]

המאכלים החדשים. הצילומים באדיבות אלר"ם
הבסיס הראשון אליו יגיע הפרויקט הוא בסיס חיל האוויר בצריפין, כשלאחריו – החל מסוף דצמבר ועד לסוף פברואר – יתווספו גם בסיס הקריה, בסיסי חיל האוויר באזור המרכז, בסיס גל"צ ומחנה גלילות. עד סוף שנת 2010 צפוי הפרויקט להגיע לגדודים הקרביים. "בסופו של הפרויקט המטרה היא שכל יחידה, גם אם היא נמצאת בקצה הארץ ומונה מספר חיילים מועט, תיהנה מפרויקט המי"ל", סיכמה רמ"ד מערכות הסעדה במחלקת הציוד הלוגיסטי של אלר"ם, רס"ן סנדרה משה.

זמן פריסה: מה בתפריט הצה"לי החדש

ארבעה סוגי לחם, סלטי חצילים, ירקות ופסטה, שיוגשו במקום לצד סלטים בקופסאות פלסטיק עם תוספות נפרדות לפי שיטת ה"טייק אווי". חומוס גרגרים וטחינה, ירקות מוקפצים עם בשר בקר, חזה עוף מטוגן ברוטב צ'ילי מתוק, טורטייה במילויים שונים, שעועית ירוקת ברוטב עגבניות, עגל ברוטב פטריות, פירה ובטטה עם בצל מטוגן, קוסקוס ברוטב ירקות, פסטה ברוטב עגבניות, אורז עם קארי ועוד.

להמשך לחץ כאן

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-11-2007, 12:25
  CaRTeR CaRTeR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "הצצה ראשונה: אלה המאכלים שיוגשו בעתיד לחיילי צה"ל"

לא מספיק שעושים את הפרויקט בצריפין ארץ הגובניקים

עוד ינסו אותו על 108 של חיל האוויר שם, כאילו לא מספיק להם האוכל שיש להם כרגע.

אני זוכר בשבת שאכלתי שם אחרי הבית כנסת פעם והיה שם דברים שלי איין בארוחות צהריים!

בסדר הבנו שנוח לכם לעשות בצריפין בגלל בה"ד 6 בסיס המזון שם, אבל אם כבר תנו את האוכל הטוב לכאלה שלא כזה טוב להם

כמו בה"ד 20 חימוש, תנו למקמש"ר, לא חסר למי.

ואני לא צועק תנו את האוכל לגבעתי בקציעות או לנחל בערד או לכפיר (לצנפים ולגולנציקים יש כבר לוקסוס)

בקיצור, החידושים לא מגיעים לאן שצריכים להגיע באמת כמו תמיד.

ישן 04-11-2007, 12:30
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 מנהל golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "הצצה ראשונה: אלה המאכלים שיוגשו בעתיד לחיילי צה"ל"

2 דברים:

1) איך זה שתמיד הניסויים ה"טובים" מבוצעים על חיילים עורפיים ותמיד באותם ארבעת בסיסים (קריה, צריפין, גלילות ובסיס ח"א)?
האנשים האלה, רובם ככולם לא אוכלים בכלל בחד"א אלא קופצים לאכול בעזריאלי או בהרצליה פיתוח, זה כמובן אם הם יצאו מאוחר או שסתם נמאס להם מהאוכל של אמא...

2) אני מוכן עכשיו לחתוך אצבע אם לא ב2010 (3 שנים לוקח לשנע אוכל לחזית? בימי התנ"ך הלוגיסטיקה הייתה מהירה יותר) ואפילו לא ב2100 המאכלים האלה יגיעו לאיפה שצריך אותם באמת.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

ישן 06-11-2007, 04:28
  sterling27 sterling27 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.09.06
היות וכבר אכלתי
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ^NoX שמתחילה ב "אני לא מבין למה צריך את כל..."

את זה ואני קרבי
אהרוס לכם את ההתלהמות
א. זו חברה פרטית שמשמשת כקבלנית עבור צה"ל כך שהמטבח הצה"לי לא יהרוס את זה
ב. זה מגיע גם לקרביים עבדכם הדל איש מילואים ביחידה קרבית וניסו את זה עליו
ג. הכתבה מתלהמת ככל מה שכרוך ביחצנות במציאות זה טוב אך במידה
ד.בהשתתפות בפרוייקט כרוכה השקעה כספית של היחידה המשתתפת הכספים הנ"ל יורדים מסעיף בתקציב הנקרא שיפורי מזון סעיף זה שימש עד היום לארוחות חגיגיות פריסות או לרווחת נגד המטבח ומשפחתו...
סביר שבבבסיסים גדולים ועורפיים הסעיף הנ"ל גדול יותר ופחות בשימוש- ריבוי אוכלים על הנייר פחות ארוחות בתכל'ס ג'ובניקים לא סוגרים סופ"ש וכדו'

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר