לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-11-2007, 23:52
צלמית המשתמש של dj marky mark
  משתמש זכר dj marky mark dj marky mark אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.12.05
על יהדות, נצרות, איסלם, תימניזם, רוקיזם חציליזם ומה שבינהם

תוכלו לדעת כאן
יהדות

הדת הכי הכי יפה שיש !! האנשים נשלטים ע"י אלוקים הקדוש , והבטיח ליהדות את הארץ הקדושה . בגלל שהוא ילד טוב ירושלים , הוא קיים את הבטחתו . אבל אחרי גלות רומא , אלוהים איבד את כוח מגן הדוד ונרדם ל: 300 שנה . כאשר הוא התעורר הוא גילה שיש מקור כוח חדש , הצלב המניאק . כשאלוהים הסכים לקבל את הצלב הדבילי , נשטף מוחו והפך לגוי דפוק . הוא שכח את היהדות , וליהודים אל נשאר כוח . בשנת 1948 הוקמה המדינה . אלוהים סופסוף התעורר אחרי 2000 שנה שהיה בשליטת הצלב . היהדות חייה באושר ואושר עד עצם היום הזה .

[עריכה] נצרות

הנצרות היא המשך של היהדות,והדת ונפוצה בכל העולם. לפי הנצרות, ישו(היהודי) הוא המשיח, ובגלל שהוא עשה ברית עם חלוקי נחל אפוקלפטים כנגד הרומאים, הם צלבו אותו. הברית הזאת נקראת "הברית החדשה", וזהוא גם הספר הקדוש שלהם. הנצרות היא כמו יהדות, רק ששבת חלה גם על יום ראשון, ושאר האיסורים בטלים. הנצרות יותר מגניבה, כי יש פסלים ותמונות איפה שיש חורי עכברים בבית כנסת. אם היתי נוצרי, הייתי מפרט עוד, אבל אני לא.

[עריכה] אסלאם

האסלאם היא הדת הנפוצה ביותר בעולם. לפיה, היה איזה ערבוש אחד שאיזה מלאך התגלה אליו, והוא כבש את כל המדינות הערבושיות של היום , האלה שיש בהם ערבושים קטנים כאלה ... הספר הקדוש שלמוסלמומים הוא הקוראןשנכתב בשפה : " ערבושית מודרנית" או בשמה העממי "ערבושית מסריחה". האסלאם מחייב נשים לתלבש בתלבושת מוזרה כזאת . משמוזר שגם מחבלים מתלבשים ככה . מעניין מאוד ' למה ' . באיסלאם יש גם איסור אלכוהול, דתיות מופרזת, השמדת כל דבר שהוא לא מוסלמי , גם אם הוא דומה לפלאפל, והריגת כל מה שמגניב בעולם. והילול דברים שהם חרא כמו ...הקריא השטותי D::: אין לי ממש מושג על האסלאם, מהסיבה הפשוטה שאני לא ערבוש...

[עריכה] בודהיזם

הבודהיזם היא הדת הנפוצה בהודו, לפני ההתאסלמות ההודית. לבודהיסטים יש פילוסופיה נחמדה, והם מעריכים את החיים. לפי אמונתם, היה נסיך שמן וחייכן שהפך לאל, והוא בעצם בודהה. הבודהיסטים המעטים שנשארו נזירים, וכל חייהם מטפחים את מקדשם, מתלבשים בכתום, שותים נסטי, חיים בצניעות, מחרבנים ומשחקים שח-מט. זאת בעצם כל הדת שלהם.

[עריכה] תימניזם

דת מוזרה בהחלט, ששיכת למשרעים ביותר - אוכלי הג'חנון. חוץ מאכילת אוכל תימני, להשריץ ערסים, להרוס את העולם, ולהיות סתומים, אין לי מושג מה שלעזאזל עובר על הדת שלהם. מאמניה נקראים תיממניוקים, ומסתבר שכל תימני הוא כזה! כדי לבדוק אם אתה תיממניוק, צריך לענות על מבחן קצרצר:

האם אתה אוכל ג'חנון כל שבת?

האם יש לך עור שחום?

כמה מאכלים תימניים אתה מכיר?

העם אתה ערס?

האם אתה קמצן?

האם יש לך תחת ענק?

האם כל הקללות שלך הן "הומו"?

האם אתה אומר "אני יזיין אותך יא הומו!"?

האם אתה יורק על הרצפה?

התשובות כדי להיות תממניוק(חצי צריכות להיות נכונות כדי להיות אחד) כן

כן 5 או יותר, אני לא יודע לספור יותר

כן, בונ'א!

מאוד

ענק!!

כן, יא הומו

כן כאילו ברור!

• יריקה* כן!
אם התגלת תממניוק אין לך על מה לדבר איתי יותר.

[עריכה] רוקיזם

הרוקיזם היא דת שמתבססת על אלי הרוק. מצבותיה היא לסגוד לאחד מאלוהי הרוק(הקדוש קוביין,הקדוש דיקינסון והקדוש מאסטיין, אלי המתכות וכל מה שכבד מטאליקה(ממותכת) והבת שלהן אירון מיידן(בתולה מברזל),ועוד רבים, לאהוב רוק ולשמוע אותו בלי הפסקה, לשנוא מוסיקה מזרחית ואת כל אוהביה. דת שווה ופשוטה, מומלצת לכולם!

[עריכה] חציליזם

זאת הפיסקה הכי לא מצחיקה בערך הזה אנא אל תקראו אותה! אינני יכול למחוק אותה כיוון שסוכני הC.I.A של איןציקלופדיה יתנקשו בחיי.כפי ששמתם לב ערך זה בכללי איננו מצחיק.

חציליזם היא הדת האהובה עלי כחציולוג. היא הדת שכל החצילים מאמנים בה. לפיה, חצילהו הקדוש ברא את העולם, והקישואים הם מלפפונים שנשבו בקסם הרשע של קישושהו הקשיש. לפי אמונתם, חצילהו יבוא ויציל את העולם כשהכל יראה אבוד - כשתפרוץ מלחמת עולם חמישית, כשהקישואים ישלטו בעולם, כשמקדונלד'ס ישלטו בעולם, כשהתיממניוקים ישלטו בעולם, כשתהיה דת בשם בני גורניות, או כאני אפסיק לדבר שטויות. חצילהו ישמיד את כל מי שלא מאמין ברוקיזם או חציליזם, ואת כל התיממניוקים. אפשר להנצל אם מתפללים לחציל כל יום, או אם מאוננים עם תמונה של חצילה(בנים) או מכניסה...נא לא להכנס לפרטים בנות!! פסח אצל משפחת חצילים: קוראים את "העגלה" - סיפור על אבי התימני, אברהמוביצ'קוביץ' הדוס, בר ועגלת הסופרמרקט. "וילך בר לסופרמרקט וישלם חמש שקל עבור עגלה וילך פנימה. וישים פנימה חציל לבשלוהו. ויאמר החציל: שחררני מיד. ויאמר בר: זבה! ויאמר החציל: אם תדרס על ידי מכונית, תזכור את זה! ואם יאכל אותך אריה, תזכור את זה! ואם תפל מצק, תזכור את זה! ואם יהרוג אותך טרוריסט, תזכור את זה! ואם יפול עליך עץ, תזכור את זה! ואם הזין שלך יהפוך לקישוא, תזכור את זה! ואם תשרף, תזכור את זה! ואם תחרבן עליך ציפור , תזכור את זה! וישתק החציל. ויעלהו בר על קרש החיתוך, להקריבו לסטן. וירם את הגרזן לחתחכהו לחתיכות בגודל של מוח של תימני. ויעצר הגרזן באויר, ויבא חצילהו הקדוש. ויעף חצילהו את בר מהחלון ותדרסנו מכונית. ויעף ליער ליד, ויאכלו אריה. ויעף בר מן הצוק שליד, ויפגע בו כדור(טניס) וירה בו אחמד הטרוריסט, ויפול על בר עץ בעודו נופל. ויקרע הענף את מכנסיו, ויראה שזינו חבול ונראה כמו קישוא. ואש משמים תפול עליו, ושירף. ויפגע ברצפה. ויאמר: טוב לפחות אני חי. לא יכול להביא ביד, אבל חי. ותחרבן עליו ציפור, וימת. ויקח חצילהו את חרבו ישסף את אבי התימני. ויאמר אבי: כוס עמק, מה עשיתי יא הומו! וירק על הרצפה. ויאמר חצילהו: אתה תימני! ויראה זאת אברהמוביצ'קוביץ', ויאמר: אני יעשה לך פולסה דה נורה יא פושטק! עלוהים יאניש אותך! ויאמר חצילהו: תלמד לכתוב, דוסי! וישספהו למוות כהיותו דוס.

מקור:

לינK

איןציקלופדיה, כי אין אנציקלופדיה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:21

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר