13-11-2007, 02:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.10.05
|
|
|
אוקיי...נעשה סדר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "הצעת חוק: 3 שנות מאסר (בנוסף לחסימה מהפורום) למי שיכנה אחר "נאצי""
היכן נעצר חופש הביטוי ? כאשר אדם אומר במפורש לאדם אחר לרצוח/להזיק/לפגוע... לבצע אקט שהוא פיזי כלפי אדם אחר, שם זה נעצר.
כל ביטוי אחר חריף ככל שיהיה עדיין בגדר חופש הביטוי אם כי ברמת הנורמות החברתיות אדם כזה צריך לשאת בתוצאות של החרמה חברתית/ציבורית וכיוצא בזה.
זה ששולמית אלוני מטומטמת וכל השוואה שניה שלה זה נאצים ופאשיזם רק מראה באיזה עולם היא חושבת שהיא חיה ועד כמה החשיבה שלה מעוותת, הצביעות הכי גדולה שלה זה שאין לה בעיה אם האוייב החמאסי/פת"חי יבצע פיגועים ורציחות נגד חיילינו, אך לא נגד אזרחים, במילים אחרות לפי דעתה של אלוני הנבלה, דמם של אלה המגינים על האזרחים בארץ (כולל היא עצמה) מותר - אם זה לא ביטוי של בוגדנות למדינה שלך ועוד כאיש ציבור, אני לא יודע מהי בגידה.
פה יש הבדל דק בין "מותר ואסור" בחופש ביטוי אצל איש ציבור לעומת האזרח הקטן.
איש ציבור לא יכול להתיר דמם של אזרחים/חיילים שהוא אחראי עליהם, כשאיש ציבור מדבר מפורשות שפגיעה באזרחיו/חיילי מדינתו היא לגיטימית הרי זה מעשה בגידה, במצב כזה על המדינה לשלול את האזרחות של אותו איש ציבור במקום, ולגרש אותו, אם מדובר על מעורבות חבלנית מודיעית - מה שעשה עזמי בשארה, צריך לכלוא אדם כזה ואף להוציאו להורג, כמו שעשו לנאצים, איש ציבור שמשתף פעולה עם האוייב דינו מוות.
אני לא סובל את אותם אוהדים של הפועל ירושלים שצועקים שואה וששמעון מזרחי יתאבד, בעיניי הם נבלות ופראי אדם ואני לא אצטער אם אנשים כאלה יסתלקו מעלינו במהרה. ברמה המוסרית אנשים מן הסוג הזה צריכים להיות מנודים, ברמת חופש הביטוי אי אפשר לעשות להם כלום אלא אם הם פועלים פיזית כמו שהשליכו אבוקות ליציע של מכבי, כמו שאוהדי הפועל השליכו על אבוקסיס...המחאה של אוהדי בית"ר היא לגיטימית, לגבי קריאות "זבל" זה בהחלט פוגע ברמת המחאה ובאופיה, ואם יש מקום לביקורת על "איכותם" של בעלי המחאה הרי זה שפה רדודה ונמוכה וקללות מן הביבים.
לא יודע מה איתכם אבל לי אישית יותר מפריע ומטריד צעקות כמו "שואה" ו - "תתאבד כבר" מאשר "בוזזזזזז" שזו קריאה ספורטיבית נפוצה ומאוד מקובלת, אך כמו שציינתי מקודם - זה עניין של טעם...
ה- "אוהד" הזה של חולון נשמע לי די חשוד, מה כל כך בער לו לצעוק "אני אוהד בית"ר ימני קיצוני ! "
בעוד שמי ששיחקו על המגרש היו הפועל ירושלים והפועל חולון והוא נחשב אוהד חולון אז מה הקשר ? ?
הוא גם טען שהוא לא עשה את זה ועוד סינן קללות לעבר העיתונאים, אני לא יודע אם זו פרובוקציה, או שחיפשו שעיר לעזאזל במקום לעצור את הפושע האמיתי, או שהוא פשוט אידיוט ומטרה קלה להציג לתקשורת, מוזר שבתקשורת נמנעים מלהזכיר את העובדה שהחיפוש של חזיזים ואבוקות נעשה רק על אוהדי חולון בעוד אוהדי ירושלים בכלל לא נבדקו... משהו פה מסריח.
|