לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-11-2007, 23:12
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "אני חשדן אני.. אולי שוב מדובר בספין?"

יש לינק לקטע הדרוש ניתוח?

במדינה שלנו (וגם של האזרחים שווי הזכויות אבל לא החובות), אם משהו יפתיע אותי, זה יפתיע אותי. וזו לא סתם אמירה טאוטולוגית. פשוט כי המציאות עולה על כל דמיון, וככל שלבן האדם יש דמיון יותר מפותח, כך פחות ניתן להפתיע אותו, אז אם כבר מפתיעים אותו - הוא מופתע מעצם ההפתעה לפעמים יותר מעצם הדבר שגרם להפתעה.

חוצמזה, למי קראת פילוסוף ?

אני זוכר איזה קטע של איזה בית משפט בעניין שרון האב, משהו שמדבר על זה שיש ראיות לכאורה לעבירה על בלה בלה, אבל האינטרס הציבורי של עקירת יישובים דתיים לאומיים ברובם (בקטע קראו לאינטרס "תהליך השלום") עולה בחשיבותו על מיצוי הדין.

לענייננו, קשה לי כרגע להעריך איזה אינטרס חזק יותר ברשות (לא הרשות הפלסטינית, אלא הרשות המחוקקת ± שופטת ± מבצעת, כולן ביחד ללא הפרדה, וכל אחת בנפרד). האם זה אינטרס הסלאם סלאמי (עושים שלום ונותנים עוד שטחים לפי שיטת הסלאמי), או אינטרס שלטון החוק במדינה דמוקרטית.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-11-2007, 01:11
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "אין לינק, רק שורה לקונית"

עכשיו זה נראה קצת יותר ברור לכאורה.

הדחייה נועדה לסכל אפשרות שתסוכל האפשרות של אולמרט להשיג פוטו אופ בר קיימא באנאפוליס, בגלל הפוליס.

הרשות השלטונית (המורכבת משלוש רשויות שונות עם mesh-up ביניהן) לא רוצה לקחת צ'אנס שבגלל פרסום מסקנות המשטרה (להלן ה "פוליס") תימנע בדרך זו או אחרת, בין בתיאוריה ובין במעשה, את נסיעת ראש הרשות (לא הפלסטינית) לאנאפוליס.

ובעצם שם הועידה "אנא פוליס" מגולמת בקשת ראש הממשלה מהמשטרה שתרד ממנו, לפחות עד שיחזור מארה"ב עם הרבה תמונות מכפי שיכול כרטיס הזכרון שהגיע עם המצלמה הדיגיטלית שקניתי לפני 4 שנים בערך להכיל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:31

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר