
25-11-2007, 16:18
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 08.02.05
הודעות: 85
|
|
|
בהצלחה
תשמע אולי יהיה לך קצת קשה להתחרות איתם אבל זה לא, בלתי אפשרי זה פשוט אתגר חדש ומעניין.
הבעיה היא שהם חיים את חג הקריסמס ויותר קל להם להעביר את התחושה שהם מרגישים כלפי החג בצורה וויזואלית. מה שאת מכיר מהחג (אני מניח שכך, אם לא תקן אותי ואל תתיחס להערה הזאת) קריסמס זה מה שאתה רואה בסרטים וזה איפה שהוא גם מגביל אותך ביצרתיות.
לפני שאתה מתחיל בעיצוב כנס לאתרים ותברר מהו הקריסמס מבחינת חג, תחושה, הסטוריה וכ'ו, וכך תוכל להפגין ידע ביצירתיות שלך כי בעיצוב "נכון זה יפה" הכוונה שאם זה העיצוב הוא נכון, מדוייק וקולע למטרה אז הוא גם יפה ואהוב (כמובן שהוא צריך ליהיות נקי וסימטרי או אסימטרי תלוי בעיצוב הכל בתכנון כמובן ולא במקרה ).
בקשר לבאנר האחרון שאמרת שהוא הכי יפה לדעתם (גם לדעתי לא משהו) הם חיים אותו ואולי דווקא העיצוב הזה מעביר להם את הקונוטציה של החג.
לדעתי הבאנר הראשון שלך במילה אחת, פצצה. הוא נקי ולדעתי גם קולע למטרה.
השניים האחרים, אם לא ההיתה אומר שזה קריסמס לא ההיתי מצליח להבין שזה חלק מעץ אשוח (לא שהם פחות יפים כן).
בכל מקרה אני מאחל לך המון המון בהצלחה.
_____________________________________
"הערות בונות, מחמאות הורסות..."
הכי טוב, זה טוב
|