10-04-2005, 23:48
|
 |
מנהל פורום חומרה
|
|
חבר מתאריך: 27.05.02
|
|
|
וואו, אתה באמת לא מבין כלום בחומרה...
אין כזה דבר. יש טמפרטורה סבירה לעבודה של מעבד, ויש טמפרטורה לא סבירה. המצב היה בדיוק הפוך לפני כמה שנים כשל AMD היה את ליבת ה Palomino שהגיעה ל70-80 מעלות ואינטל ישבו יציב על 30-40 מעלות... 50-60 מעלות למעבד זה לא בסדר. 40 מעלות במאמץ זה מצויין. נקודה, אין מה להתווכח. "טמפ' עבודה" זה אחד המונחים היותר מטומטמים ששמעתי עד היום. שטות גמורה. והעובדה שאמרת:
ציטוט:
|
בקשר לטמפרטורת העבודה שלהם כן.. היתי מסכים אם טמפרטורת העבודה של מעבד היה 120 מעלות כי זאת טמפרטורת העבודה שלו.. זה נתון שאי אפשר להיתווכח איתו..
|
היא פשוט תעודת עניות. צר לי לבשר לך שאם מעבד היה מגיע ל 120 מעלות, הוא בכלל לא היה מגיע לשוק. היו זורקים אותו מכל המדרגות, בכלל לא מסתכלים עליו, הופכים אותו מחדש לפרוסות סיליקון ואולי, אולי משתמשים בו לייצר טרנזיסטורים זולים ומוכרים אותם בשקט בשקט שאף אחד לא יישמע על חרפה שכזו.
ציטוט:
|
והמאמר שלך עוד פעם מדבר על ליבת הפרסקות של המעבד הזה 3.6 זה גם נתון שאי אפשר להיתווכח איתו..
|
אני מבין שאין לך מושג מה זה ליבה. פרסקוט זו ליבה, זה בעצם מעבד, ועד לפני כמה חודשים כל המעבדים החדשים של אינטל יוצרו עם ליבה זו. היום, כל המעבדים בעלי שם הדגם 5XX הם בעלי ליבת Prescott גרועה ורותחת. כך שמה שנוגע ל Pentium 560 3.6GHz נכון לכל מעבד אינטל עם אותה ליבה, עד בערך ה 3.2GHz, כי כמו שאמר סמית - משם מהירות השעון הנמוכה יותר עוזרת קצת לקירור המחשב (ועדיין, 50 מעלות ויותר).
ציטוט:
|
בקשר למחיר אני חושב שלא הבנתה אותי נכון אני מדבר רק!! אבל רק!! על מעבדים.. עוד יבוש לאוסף...
|
כנראה ששכחת מה אמרת, או שבעצמך לא הבנת מה אמרת כשאמרת את זה בזמנו... אצטט שוב כדי לרענן את זכרונך:
ציטוט:
|
המעבדים של amd הם זולים מדיי ופה כבור הכלב... למה שמשהו כל כך זול יהיה יותר טוב מהמשהו היקר?? אז שלא יעבדו עליכם..
|
הערתך נוגעת לכל תחום החומרה, לאו דווקא מעבדים. וכן, גם במעבדים אתה מדבר שטויות, אני פשוט ניסיתי לתת דוגמא שאולי תהיה יותר ברורה לך מאיזור אחר, זכרונות, כי להבין את העובדה שמעבדי AMD זולים יותר וטובים יותר לא הצלחת... אז ניסיתי לפשט עבורך את העסק.
ציטוט:
|
גם לי יש את הזכות להגיד מה אני חושב.. ויש לי את הזכות ליפתוח גם סתם אשכולות.. וגם יש לי את הזכות לילמוד/לא לילמוד מהתגובות של אחרים... עוד יבוש..
|
רבאק, אם גם אני הייתי ככה בתיכון, שמישהו יירה בי...
אני חושב שהמילה "ייבוש" שמורה למקרה שבו אדם א' מעמיד אדם ב' על טעותו בצורה ברורה ובוטה ביותר, לא סתם לרשימת הערות טיפשיות...
ציטוט:
|
בקשר לאינפרא.. עדיין לא הוכחתה מה הקשר.. אז מה אם הבאתה את הקישור לתגובה שלי..? עוד יבוש..
|
מי אמר שיש קשר? כשהזכרתי את האינפרא אדום בתגובתי הראשונה זה היה בלשון הלצה עליך, שכן תגובה זו היא די הזויה... גם שאלת, גם ענית, וגם ענית שטות...
ציטוט:
|
נ.ב- אם תדבר יפה ובכבוד אני אתיחס אליך באותו מטבע..
|
קיבלתי ממני את מנת הכבוד הראויה לך. זה לא פורום לילדים קטנים ומשועממים, זה פורום לאנשים מביני עניין ויודעי דבר בחומרה, מקום שבו אנשים יכולים לקבל עצה של ממש בסוגיות מסוגיות שונות הנוגעות לחומרה, לא מקום שבו ילדים בני 16 (מה חשבת, שאנשים יחשבו ש 1989 זו השנה שבה סיימת ב MIT?) יכולים לפתוח אשכולות "מרדניים" כי משעמם להם, ובא להם לראות כמה תגובות הם יקבלו אם הם יגידו את הדבר הכי מטומטם שאפשר להעלות על הדעת...
אגב, בכותבי שורות אלה אני לא עצבני, אני פשוט המום... אני המום מהעקשנות של אנשים להדבק בשטויות גמורות באדיקות כה קשה... אבל מה אפשר לצפות מישראלים טיפשים, אחרי הכל - גדלתם על אינטל...
ציטוט:
|
וגם אם תעיף אותי אני יחזור..
|
Bring it on.
(קח 10 דקות ותעיין במילון לחפש את המשמעות של הביטוי.)