לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-11-2007, 21:33
צלמית המשתמש של צל99
  צל99 צל99 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.04.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי carish1 שמתחילה ב "[b]אני מחכה לצל99 שיציע לך את..."

באתי
בתקציב נמוך אני באמת לא חושב שיש לה תחרות.
וברשתוך אעתיק פה מדבריו של צלם אחר בD-SPOT שאני אישית מעריך את דבריו.

"הסיגמא היא שדרוג לעדשת קיט (משמעותי מאוד בקנון, קל מאוד בניקון), הטמרון היא ראש בראש עם ה"תותחיות" של קנון וניקון בטווחים המקבילים. (לפני שקופצים-אני מדבר רק על האיכות האופטית). ".

ולקינוח מתוך המבחן של יוסי....
"ומהי השורה התחתונה?
העדשה טובה מאוד אופטית, ולא רחוקה בביצועיה מעדשות העלית שמחירן פי 2-3 ממנה. היא לא בנויה כמו ה 17-55 ואין לה מנוע מהיר מובנה בתוכה, אבל היא ממקדת מהר מאוד.
יש להדגיש שאצל יצרני צד ג' – סיגמה, טמרון וטוקינה יש וריאביליות לא קטנה בין העותקים. לא מומלץ לקנות עדשה שכזו מבלי לנסות אותה על המצלמה. קנייה וירטואלית עלולה להביא לכם "לימון אופטי" הביתה ולא תמיד ההחלפה פשוטה.
התכנון האופטי שלה טוב מאוד והיא בהחלט שווה את הכסף. אם נציין סקלה של איכות ומבנה מ 0 עד 100, אז עדשות העלית של החברות הגדולות מצויות ב 95. זו מצוייה ב 92 (בעיקר בגלל המבנה).
האם בשביל ה EDGE הקטן שווה להשקיע פי 2-3? לחובב, התשובה היא לא, אלא אם המעה ממש מצויה בכיסכם בשפע.
העדשה הזו יודעת לעשות המון (אפילו להתקרב יותר לנושא מעדשות העלית) והיא חדה ביותר.
אם אתם מקצוענים ופרנסתכם מעדשה שכזו, רק בגלל המבנה העדין שלה הייתי ממליץ לכיוון העדשות הגדולות והחזקות יותר פיסית. העדשות היקרות מוקפדות יותר בבניה, ויש להן מנועים פנימיים ושליטה ידנית בפוקוס גם במצב AF, אבל המחיר של המותרות האלו גבוה מאוד. כדי לשמור על מחיר נמוך, עשתה טמרון כמה קיצורי דרך מבניים אבל - מבחינה אופטית, אין לטמרון הזו במה להתבייש.
מומלצת בחום."

למכירה 24-105L במצב מצוין.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:44

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר