לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-11-2007, 19:45
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 מנהל golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי aras שמתחילה ב "אני לא חושב שגדסר שולף את"

-ההבדל הוא כזה:

הגדס"ר ואגוז בוחרים את מי שהם רוצים לפלוגה שלהם (בלי יותר מדי מגבלות שלישותיות) הגדודים מקבלים מהשליש רשימה של מי שיהיה בפלוגה שלהם, ירצו או לא, הרשימה הזאת מעובדת ע"י מחשב והיא מנסה ליצור פלוגות מעורבות ככל שניתן מבחינת נתונים (קב"א, מתאם קצונה, בעיות ת"ש וכו').

-השבחת גדודים היא מיתוס מוחלט, משביחי הגדודים כביכול זה פשוט אנשים שסיימו את הגיבוש אבל לא "נבחרו" ע"י שום נציג, אתה גם מן הסתם יודע שהגיבוש לא מודד חיילות (כי איזה חיילות כבר יש לך אחרי שבוע וחצי? אתה יודע להיכנס למצב עם את חפירה?) ולכן לאו דווקא ה"משביחים" נמצאים ברמת חיילות גבוהה, מה שכן אולי יש להם סיבולת גבוהה יותר, אבל יצא לי לפגוש כמה כאלה שאהבו לכנות את עצמם "משביחי גדודים" (גם הייתה להם נטייה להגיד כל מיני משפטים מפגרים כמו "כל הז*ן בהשבחת גדודים" כל פעם שהם הרגישו שהם טוחנים קצת) אחד יצא ב05, שניים אחרים ב07, אחד הגדיל לעשות וקיבל מעמד של ספורטאי מצטיין והיום הוא שוטף את המרצפות של פו"ם אחת לשלושה שבועות.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-11-2007, 22:23
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 מנהל golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי aras שמתחילה ב "אם אתה אומר שהגדודים לא..."

- זה ידוע, אני לא מבין איך אתה לא יודע
אולי אם וכאשר תהיה מפקד תדע

שוב החלוקה בין הגדודים היא לפי נתונים אישיים (קב"א, מתאם קצונה ובעיות ת"ש) כדי שלא יווצר מצב של פלוגות לא שוות ערך בסד"כ.

פלוגה שמורכבת מהרבה חבר'ה עם קב"א ומתאם גבוהים והרבה חבר'ה עם בעיות ת"ש, תעלה קטנה מאוד לגדוד ולותיקות, כי מצד אחד המון חבר'ה יצאו למ"כים, סמ"בים וקצינים ומצד שני הרבה חבר'ה ינשרו.
לעומת זאת פלוגה שמורכבת מחבר'ה עם קב"א ומתאם ממוצעים ובלי יותר מדי בעיות ת"ש תעלה בסד"כ גבוה.

-שוב, זה לא מעיד על כלום, סיפרתי לך מניסוני על הכביכול משביחי גדודים האלה, כל אלה שהעידו על עצמם ככאלה היו בדיוק כמו כל שאר החיילים, לפעמים שפיצים, לפעמים סמרטוטים ולפעמים "רגילים", ככה זה היה כשהייתי חייל וככה היה כשהייתי מפקד.

זה פשוט שם כולל שהחבר'ה שסיימו גיבושים ולא עברו אותם המציאו לעצמם כדי ליצור איזשהו סיפוק עצמי של כאילו למרות שהם לא ביחטיו"ת הם עדיין מיוחדים.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

נערך לאחרונה ע"י golani_2 בתאריך 29-11-2007 בשעה 22:25.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר