לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2007, 01:28
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
אז זה כל העניין ...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לבני, אתה חייב להודות שזה נראה "קצת" שולי..."

מצד אחד ברור לי שידיעה שכזו יכולה להעלות חיוך על פניו של האזרח שלא ממש מכיר או יודע איך "העסק הזה עובד" (ואני כותב זאת לא מתוך זלזול אלא מתוך כוונה אמיתית ובתור אחד שבעבר חי את העולם הזה מדי יום ביומו ) !

אז ככה:

אחת הדרכים להתמודד מול סוחרי/מפיצי הסמים היא בדיוק כפי שתואר בידיעה הזו (אלא שתפיסות שכאלה מתבצעות מדי יום ביומו בכל הארץ ולא ממש ברור לי למה דווקא זו פורסמה אך זה כבר סיפור אחר)....

אתה עוצר נרקומן מזדמן (או שלא ממש מזדמן)... וברגע שהצלחת לתפוס ברשותו מנה של סם יש לך קלף מיקוח !
כשכאן קיימות כבר שתי אופציות כדלקמן:

1 - אם לנ"ל יש מאסר על תנאי אתה יכל להפעיל עליו לחץ כדי שימסור לך עדות ממי הוא רכש את הסם, עדות אחת ועוד אחת ועוד אחת (אם מאותו עצור או אם מאחרים) על אותו אדם תשמשנה כבר עילה למעצר !

2 - לנ"ל אין "על תנאי"?... תחקור אותו חקירה קצרה תפתח לו תיק על אחזקת סם לשימוש עצמי, תיק אחד תיק שני ואולי שלישי... והנה יש לך עילה למעצר או לחליפין (וזה מה שלרוב קורה) הנ"ל יסכים למסור עדות ממי הוא קונה את הסם.

הגעת למצב בו יש לך מספיק עדויות שאדון X מספק/מפיץ/מוכר סמים אזי יש לך עילה להוציא צו חיפוש / מעצר וכאן שוב... חוזרות על עצמן שתי האופציות.... יסכים לספר ממי הוא קונה? נהדר! לא יסכים? - ביהמ"ש כבר יחליט (ופה כבר קיים סיכוי שכל העבודה שלך שנמשכת לעיתים חדשים תלך לעזאזל).....

אין מה לעשות - זו אחת הדרכים היותר מקובלות כשהנרקומן או המשתמש לרוב משמש רק ככלי להשגת היעד העיקרי.

ככה זה עובד ממש על קצה המזלג...

ושוב - מדוע דווקא הידיעה על התפיסה הזו פורסמה?...
לכך באמת שאין לי מושג !
כאמור, במשך יום אחד נתפסות עשרות רבות של מנות סם באופן שכזה בכל רחבי הארץ.

מקווה שהבהרתי קצת יותר את העניין.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-12-2007, 20:49
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

יפה ! אכן גם הפעלת סוכנים הנה שיטה מקובלת ויעילה...
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "מה זאת אומרת?"

אך זה לא יהיה נכון (וגם לא אפשרי) "להציף את השטח בסוכנים !

הפעלת סוכנים הנה שיטת פעולה ששמורה בד"כ לפגיעה במפיצים ובסוחרים מן הדרגים הגבוהים יותר כשמדובר בשיטת עבודה מרכבת , מסוכנת ומה לעשות .... יקרה מאוד !
אני יכל להבטיח לך שפרט להפעלת סוכנים וביצוע של מעצרים יש עוד לא מעט שיטות ללחימה בנגע הסמים חלקן מקובלות יותר וחלקן פחות, חלקן יעילות יותר וחלקן פחות כשלמעשה מדובר כאן במלחמה לכל דבר !!!
ושוב - מדובר בפעילות מרכבת שבנוייה ממספר רבדים ושיטות פעולה (דמיין לעצמיך שיש אף פעילות שיכולה להמשך במשך שנה שלמה ואף יותר כנגד יעד אחד בודד)....

קצרה היריעה מלהכיל.....

אגב - לרוב סוכן לא נחשף עם התפיסה הראשונה ! לצורך כך בד"כ אין צורך להפעיל בכלל סוכן......

לגבי מספרים - אני לא יודע ולא יכל לתת לך מספרים מדוייקים (ולו מהסיבה שאני כבר כמה שנים לא בעניינים האלו) אך ללא ספק הרבה יותר הופללו על ידי אותו נרקומן/צרכן/חובב שנתפס בשטח !

כמותית ולאו דווקא איכותית .

ואתה יודע מה - עצם השימוש החוזר ונשנה שלך במילה "להטפל"/"היטפלות" מצביעה על ראייה קצת לא נכונה של העניין אך זו כמובן זכותך המלאה .
ישן 11-12-2007, 21:32
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

תראה - עם תחושות אני לא יכל להתווכח ....
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "אני בדיוק מתכון לזה, ע"י מעצר צרכן חשיש, לאנשים הכבדים באמת לא תגיעה..."

לגבי המצב - אני חש בדיוק כמוך תחושות של תסכול וזעם על מה שקורה פה (יודע מה - אני אף ארשה לעצמי לומר שאני יותר מתוסכל ממך) !
אני מביא את הדברים מתוך נקודת מבט של מישהו שבעברו היה שם וכאחד שכזה אני יכל להבטיח לך שלא אחת כדי להגיע לאותו "כבד" אתה מתחיל בקטנטן מכולם....
אני מכיר עשרות מקרים שבעקבות מעצר שולי עד כדי מצחיק התפתחה פרשייה בקנה מידה ענק ! האמן לי.

ובא אספר לך סיפור...

אי שם בתחילת שנות התשעים התפשטה באיזור מוקדי הבילוי התל אביביים שלארץ הגיע סם חדש בשם "אסיד", איש עדיין לא ידע בכלל מה זה ואיך זה בכלל נראה ....
מפה לשם מצאתי את עצמי חבר בצוות מצומצם למדי שהוקצה במיוחד כדי לפצח את התופעה הזו (אולי עקב חזותי דאז והיותי חובב מועדונים מסויימים ) .....

במשך חדשים מצאנו עצמינו מתחילים את יום העבודה בשעות בהן הבליינים יוצאים מבתיהם, מתחברים עם הטיפוסים הנכונים רוכשים את אמונם וכך ולאט לאט (ובזהירות) נוצרו הקשרים הנכונים והתחלנו להבין במה בעצם מדובר כאן ולמה זה גורם.

לכאורה אפשר להגיד כי מדובר כאן "כולה" בסם הזייה שמנה (או ליתר דיוק "בול") ממנו נמכרה בפחות מ 100 ש"ח וקהל היעד שלו היה בעיקר בליינים צעירים שממש לא מפריעים לאיש (את הטענות הללו שמענו לא מעט) אך במקביל , עד היום אני זוכר היטב את פני ההורים !
אני זוכר את הוריהם של ה"בליינים" הללו ואת הדברים ששמענו מהם!
אני זוכר את חוסר האונים שלהם עקב איבוד השליטה על הילד או הילדה שלהם!
אני זוכר אבות שפשוט נשברו מולינו כשתמיד חזרה על עצמה השורה "איפה לעזאזל טעינו" !

אציין כי באותם ימים עדיין לא היו לי ילדים משלי וכבר אז המראה של ההורים האלה יצר עלי רושם עז !
היום רק המחשבה שהבת שלי תגיע למצב שאליו הגיעו חלק מהבנות "ההן" ובגלל מי?... מוציא אותי משלוותי עוד הרבה יותר !

כשהגיע היום לבצע מעצרים ולפוצץ את הפרשייה האמן לי שלא היתה תחושה יותר נפלאה מלשמוע את חלק מאותם הורים פשוט אומרים לנו "תודה" !

אגב - בסיומו של המבצע נסגרו שני מועדונים בתל אביב (הם לא נפתחו יותר מאז) ונעצרו מרבית המפיצים העיקריים שפעלו בגוש דן (מן הסתם הם כבר בטח מזמן שוחררו ואני לא משלה את עצמי שכיום הם מועסקים כמרצים באוניברסיטה)......

תחשוב קצת גם על הפן הזה של העניין.......

לא הכל שחור ולבן במשחק הזה.
ישן 12-12-2007, 01:25
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
אם יהיה קנס של 5000 ש"ח לכל קטין (או יותר נכון, לאפוטרופוס שלו) שיתפס שותה אלכוהול
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי gps שמתחילה ב "ליגאליזציה? חבר'ה? האלכוהול..."

וכמובן קנס של 20,000 ו/או מאסר בפועל לאותו מבוגר מטעם שרכש עבורם את האלכוהול, וחיסלת את התופעה.

כאשר רוצים ליצור הרתעה, חשוב לקבוע עונשים מרתיעים. היות ולא ניתן לאכוף חוקים ב-100% (אי אפשר שכל פעולה ופעולה של האזרחים תהיה מנוטרת ע"י המשטרה) אלא רק בצורה מדגמית, העונשים צריכים להיות כאלו שיגרמו לאדם הפשוט לא לקחת את הסיכון לבצע את העבירה.

דוגמא לעונש ראוי למקרה בו הוכח כי קטין רכש אלכוהול בפיצוציה:

קנס לבעל הפיצוציה - 200,000 ש"ח. עונש כזה יכול להביא לפגיעה אנושה בפיצוציה ובמקרים מסוימים לסגירתה (במקרה של פדיון חודשי נמוך והעדר חסכונות).

קנס לעובד הפיצוציה שמכר את האלכוהול - 20,000 ש"ח. עבור עובד פשוט מדובר בחסכון של כשנת עבודה. אז הוא חשב לרכוש רכב (יד שניה), להתחיל ללמוד באוניברסיטה או לעשות טיול גדול בעולם? חבל. בפעם הבאה, שלא ימכור אלכוהול לקטינים.

קנס לקטין (או יותר נכון, לאפטרופוס שלו) - 5,000 ש"ח. המשפחה חסכה כסף לנופש? לקנות טלויזיה חדשה? בעסה. שיחנכו את הילדים שלהם לא לעשות שטויות.

קנס מבוגר שקנה אלכוהול לקטינים - 20,000 ש"ח. במקרה כזה, במידה ויוכח כי לא היתה סיבה למוכר בפיצוציה לחשוד בו, מן הסתם לא יוטל עליו ועל בעל הפיצוציה עונש.

דוגמא לעונשים בלתי יעילים:
קנס לבעל הפיצוציה - 20,000 ש"ח. לפיצוציה בעלת פדיון חודשי של כ-200,000 ש"ח בחודש הקנס הזה לא באמת מזיז. מציק? בהחלט. אבל במקרה כזה בעל העסק יכול לחשב את הרווח הכלכלי ממכירת אלכוהול לקטינים מול הסיכוי להתפס ועלות הקנס.

קנס למוכר - 2000 ש"ח. בערך חצי מהשכר החודשי. לא נעים, אבל גם לא באמת נורא.

קנס לקטין - 500 ש"ח. נו באמת, זה בגובה דו"ח חניה. התפקיד היחידי של קנס בגובה זה הוא להכניס כסף למדינה ולא למנוע את העבירה.

ישן 11-12-2007, 19:26
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
יש חוקים רבים שלא נאכפים. לדעתי אין טעם לאכוף חוק שמפריו ברובם הם לא-מזיקים בעליל
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "אורי - מה שתיארתי בהודעה הקודמת הוא למעשה התו"ל באופן כללי..."

למשטרה יש משאבים מוגבלים, ואנשים שמחזיקים בכליהם 0.3 גרם חשיש, הם לא האיום הפלילי
הגדול
אני מאמין גדול בסדרי עדיפויות. כדי לנצח במלחמה בסמים, יש להצמודד עם הבעייה האמיתית, והיא
לא מסכנים מהסוג הזה

אני חושב שיש מקום לתו"ל של איומים על משתמשים בסמים בכי להגיע לפושר, לדילר ולסוחר הגדול.
העניין הוא שדבר זה יש לעשות עם הסמים המסוכנים באמת - הירואין, קוקאין, קראק, אקסטזי
ודומיהם.

רוב השוטרים מנהלים קרב כמעט אבוד כנגד כוחות פשיעה עשירים ומקושרים. כדי שיהיה סיכוי לנצח
בקרב זה, על המשטרה לבחור את קרבותיה בתבונה - מלחמה בחובב החשיש האשקלוני היא
דבר מיותר, לא מוסיפה אהדה ציבורית - ונתפסת כבזבוז זמן.
ישן 11-12-2007, 19:54
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

אורי שוב....
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "יש חוקים רבים שלא נאכפים. לדעתי אין טעם לאכוף חוק שמפריו ברובם הם לא-מזיקים בעליל"

אינני יודע מהן הנסיבות בהן נתפס אותו "חובבן" כדבריך ! אני לא יודע אם "נפלו עליו" סתם ככה או לחליפין הוא נתפס כשהוא יוצא מביתו של אדם המוכר כספק ... תסכים איתי שלא מדובר כאן ב"שחור או לבן".

לגבי שאר קבוצות הסמים - גם במלחמה כנגד הסוחרים בהם השיטה היא דומה או למעשה זהה והאמן לי שנעשית עבודת קודש בתחום הזה על ידי אלה שלרוב לא ממש זוכים לאהדה משום כוון שלא תרצה...

עבודה קשה ולא אחת מסוכנת של ימים כלילות חגים כשבתות ב"חורים" ההכי מסריחים שאתה יכל לעלות על דעתך ועם אמצעים דלים וחוקים מגבילים...

אם אהדת הציבור היתה שיקול בבחירת תחומי העיסוק ...אוי לנו.

אולי פעם תהייה לי הזדמנות ואז אספר לך קצת על העולם האפלולי הזה.....
ישן 12-12-2007, 10:43
צלמית המשתמש של gps
  gps gps אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "וודאי וודאי, צרכני החשיש/מריחואנה הם בדיוק הנרקמונים שעליהם יש לחפש..."

1.ראשית כדאי שתדע שגם ל"סם קל" שניצרך בכמויות גדולות יש "קריז" והירידה החדה בכמות ה THC והסוכר גורמת להתנהגות אלימה.
2.עוד לא ניתקלתי בנרקומן/פוטנציאלי (כן גם גראס הוא סם אסור וממכר) שכתוב לו על החולצה "שוטר אל תחפש אני מחזיק רק חשיש".
3.גם אם אדם מחליט לעבור על החוק ולהשתמש בחומרים אסורים ומסוכנים,שיעשה את זה בביתו הפרטי,ברגע שיצא לרשות הרבים הוא גורם הפרעה אפשרי.
4.בפילוסופיה שאני מחזיק הביקוש יוצר את ההיצע ולא להיפך,כל זמן שלהיות צרכן סמים בחזקת עבירה או מטרה להטרדות משטרתיות,יוותרו חלק מה"טועמים" בפרי האסור על התענוג.

ילד בן 14 עם פרצוף אדום כמו תחת של בבון כי כרגע שאף אדי מדלל דבק משקית נייר מהווה הבעיה שלי ולא חנות הטמבור שמכרה לו את השפורפרת.
ישן 12-12-2007, 14:52
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

אני מדבר איתך על בדיקה סטטיסטית פשוטה.
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי gps שמתחילה ב "לא ולצערי גם חלק מהמערכת לא..."

מה אחוז מבצעי הפשעים (תאונות דרכים, שוד, אלימות וכו') שביצעו את אותם מעשים תחת השפעת תוצרי קנביס לעומת אחוז אלו שעשו זאת תחת סמים אחרים?

לגבי אותו "קריז" של אדם שהפסיק שימוש בקנביס, האם מדובר אך ורק בהתנהגות של אדם שהפסיקו לו דבר שהוא אוהב (אתה יכול גם לגלות סימני "קריז" באדם שהתחיל דיאטה, אדם שבגלל תקלה נותק מרשת האינטרנט ועוד המון מקרים דומים) או תבסמינים קליניים? האם הפרידו ובודדו את הגורמים האפשריים לאותו קריז (לדוגמא, אם אדם נוהג לעשן גראס מהול בטבק, האם סופקו לו סגריות או ניקוטין בדרך חלופית כדי לבטל את הסיכוי שה"קריז" נובע מהתמכרות לניקוטין, או האם בדקו שאותו אדם לא נוהג לצרוך גם סמים אחרים)? האם המחקרים בוצעו בסביבה נטולת השפעות נפשיות אחרות (סביבה מלחיצה, מעצר. אם תקח אדם תחת השפעה של כל חומר משפיע תודעתית ותזרוק אותו לסביבה עוינת, הוא יפתח תסמיני מצוקה)? האם אותם מחקרים נעשו תחת כל כללי המחקר המדעי?

ישן 12-12-2007, 21:37
צלמית המשתמש של gps
  gps gps אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "אני מדבר איתך על בדיקה סטטיסטית פשוטה."

רגע....השאלות הללו מסובכות מדי ומעל לעינייני,אני תורם בהתנדבות חלק מהזמן שלי לעיניין מתוך הצורך לעשות ולא רק לדבר.

מבחינתי הסטטיסטיקה היא מאה אחוז,הרחוב אינו מעבדה,מה שאתה מוצא זה מה יש.
אין לי צורך לבודד גורמים,אם הצרכן קצה צורך את הסם בצורת קססה זאת אומרת שכך הוא משתמש בחומר,זו לא קבוצה טיפולית והאלימות היא אמיתית,כנ"ל לגבי האלכוהול.

אם אתה מתייחס לכמה חבר'ה מהחוג לפילוסופיה שדופקים איזה באנג מדי פעם על פיסגת החרמון אזיי אתה טועה ומטעה,הגראס האלכוהול ושאר מרעין בישין ברחוב יוצאים מתוך חבורות של תרבות אלימה ואופיים של הסמים האלו (למעט הקאנאביס ומוצריו...אני מודה) המושכות משתחררות והאלימות פורצת,אותה אוכלוסיה אלימה מגיבה בהתאם למחסור בTHC.

אני מכיר את כל התרוצים שאתם מזכירים למעלה:

"כשאני מסטול מגראס אני דווקא נוסע יותר זהיר בגלל הפחד להתפס"
"אני מתנקה שבוע מהחומר וגמרנו......"

נתקלתי בבחור עם לב של ציפור,אומן בחסד עליון ופילוסוף מקורי,בצירוף לא נדיר של חוסר חומר וטיפה סביבה לוחצת נהפך לחיה משתוללת.

אין ספק שיש מרכיבים באישיות שמוקצנים בזמן שאתה מנתק את בלמי היד של המח,אז מה? אתה מציע לאפשר שימוש רק למי שיביא תעודת יושר ואישור מפסיכיאטר?
ישן 13-12-2007, 00:21
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

אתה תורם, הינך עושה מעל ומעבר וכל הערכתי אליך.
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי gps שמתחילה ב "רגע....השאלות הללו מסובכות..."

גראס נחשב על פי החוק כ"סם מסוכן", ובתור מתנדב במסגרת שירותי החוק אתה מחויב לפעול על פיו.

אולם, השאלות שהעלתי הינן רלבנטיות, רלבטיות לא ברמה של "האם לאפשר עבירה על החוק" אלא ברמה של "האם החוק צודק בהתיחסו לגראס כאל סם מסוכן".

וכאן, ידיד, יש חשיבות מכרעת בבחינת הסוגיה תוך כדי נסיון לנטרל גורמים חיצוניים על המחקר.

כאשר שציינתי שיש אנשים הצורכים מריחאונה בקססה (המעורבבת בטבק), יש לקחת בחשבון את העובדה שאותה תערובת מכילה ניקוטין. אתה מוזמן להסתכל על אנשים שמכורים לסגריות שמונעים מהם לעשן, חלקם מפתחים תסמינים של קריז (אגב, דבר זה מנוצל לעיתים בחקירות חשודים. ההחלטה אם לתת לנחקר שידוע שהינו מעשן סגריות לקבל סגריה משחקת תפקיד במהלך החקירה).
ולכן, אם מנעת מצרכן מריחאונה המעשן אותה יחד עם טבק לעשן מבלי לספק לו אפשרות לעשן סגריות רגילות ו/או לקבל תחליף ניקוטין, הרי שלא תוכל להבחין בין קריז שנובע מהתמכרות לניקוטין או "קריז" שנובע מהתמכרות לגראס.

גראס לא יוצא מתוך תרבות אלימה. מן הסתם יהיו גורמים אלימים שגם משתמשים בגראס, ואני מניח שחלק מהסוחרים הגדולים אינם אנשים נחמדים במיוחד (מה לעשות, אנשים שמבריחים ארצה או משנעים בתוך הארץ חומרים הנחשבים כבלתי חוקיים כאשר אם יתפסו הם עלולים לקבל עונשי מאסר כבדים הם לרוב לא אנשים חביבים ועדיני נפש), להבדיל מסוחרי הקצה שהם לרוב לא יותר ממכר שגם משתתף איתך בישיבות.

אני מכיר לא מעט אנשים שעברו ממצב של שימוש יומיומי לאפס שימוש ברגע מבלי שהם חוו שום תסמין של גמילה (אנשים לפני גיוס, לדוגמא, אנשים שהתחילו לימודים גבוהים, אנשים שהתחילו עבודה רצינית או שבמקום עבודתם נכנסו לפרוייקט כבד שגזל מהם את כל זמנם הפנוי וכו'
).
ישנו מה שמכונה בעגת הסטלנים "דודה" - הרצון לעשן. אבל זה לא שונה ממצב בו מתחשק לך פתאום לאכול במבה. רוב האנשים הנורמטיבים לא יגיבו באלימות אם יתחשק להם לאכול במבה במידה ואין להם איך להשיג אותה אבל תמיד תמצא את הבודדים שכן. כנ"ל לגבי מריחואנה.

בנוגע לנהיגה תחת גראס, אין הדבר שונה מנהיגה תחת אלכוהול, סמים אחרים, תרופות מרדימות או חוסר שעות שינה. הדבר אסור על פי החוק, מסוכן וחסר אחריות, אולם אתה לא יכול להתעלם ממחקרים (שנערכו בסימולטורים, כמובן) שהראו שאנשים נוהגים בצורה יותר מסוכנת תחת השפעת אלכוהול מאשר תחת השפעת גראס.

לגבי אותו אומן, שיבדוק מה לא בסדר אצלו. לי יצא להתקל ביותר מדי מקרים בהם אנשים נחמדים, נעימי הליכות, כאלו שלא היית מאמין שהם יכולים לפגוע בזבוב הופכים לחיות אלימות תחת שימוש עודף באלכוהול (ואם זה מה שקורה לאנשים מתורבתים, תחשוב מה קורה לערסים ששותים במועדונים. בעצם, לא צריך לחשוב יותר מדי, על השילוב בין אלכוהול וסכינים אנחנו שומעים כמעט כל שבוע בחדשות).

ישן 12-12-2007, 11:36
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
כן, אני מכיר את המחקרים הללו...
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי gps שמתחילה ב "1.ראשית כדאי שתדע שגם ל"סם..."

עובדתית, המקרים הללו כ"כ נדירים, שלא סתם לא לוקחים אותם ברצינות. יש אנשים שמגיבים
בצורה זהה להעדר המלבורו היום שלהם...

אני יכול לבשר לך שאם חושב שתטריד צרכני קנאביס, תביא לצמצום בעיית הסצים בישראל, מקביל
לטענה שאם תציב מחסום במושב חצבה, זה יגרום לפקקים במטולה. בעיית הסמים כאן אינה
בקנאביס, וזה שאתה "חושב במישהו שהוא מחזיק בקנאביס", ומביא אותו לתחנה, לא קידם במ"מ
את הטיפול במכירת הסמים הקשים, שהם אלה שמייצרים נרקומנים.

הטענה המוזרה שאם אדם מחזיק 0.3 גרם חשיש, הוא גורם הפרעה אפשרי, היא פשוט מוזרה מדי.
יש לך מושג כמה שיכורים חוקיים לגמרי מסתובבים ברחובות?

הפילוסופיה שלי אומרת שלהתלבש על אנשים שמסתובבים עם כמות אפסית של קנאביס, נובע
מרצון להראות ש"עושים משהו", ולא מרצון להביא לתוצאות, שכן בזבוז זמן על מקרים כאלה, בא
בהכרח על חשבון ניהול מערכה (מהסוג שתיאר לבני), בכאלה שמוכרים סמים כימיים - אקסטזי,
אסיד, קוקאין, הירואין וכד'.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:28

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר