לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-12-2007, 19:00
  desup desup אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.07
תודה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ctua שמתחילה ב "תמיד אפשר לבקש העברה"

אתם צודקים! אסור לחשוב על לא לעבור, אני ממש רוצה את זה, זה הפך להיות דבר שאני לא מפסיק לחשוב עליו ואני מאמין שגם עד הגיבוש לא אפסיק, אני בכושר סבבה יחסית, לא מאמין שזה יהיה הבעיה, אני רק מפחד מכל המבחנים שם וההרצאות שמעתי שאין הרבה זמן ללמוד בתכלס וקראתי באחד המאמרים שיש כאלה שקוראים בלילה עם פנסים ותופסים אותם המפקדים ואני לא ממש יודע מה אעשה. דיי מפחיד אותי שמעתי שעה ביום הראשון ועוד איזה שעה ביום השני, כאשר ביום הראשון אני רוצה ללמוד להרצאה ולסכם על חומר שאני בכלל לא מכיר הרצאה (אני מקווה שההיקף שלו לא כזה גדול) בשעה וגם ללמוד בשביל הסרטים וזה, קצת מלחיץ תגידו זה עד כדי כך רציני? או שאפשר לעמוד בזה כי ההיקיפים לא כאלה גדולים... חח אני יודע שאני סתם נלחץ עוד לפני הגיבוש אבל זה הפך להיות החלום שלי ואני מנסה לעשות הכל כדי להבטיח את זה שאעבור, כולל קריאת המון המון מאמרים על הגיבוש,בכל מקרה תודה רבה אני אבוא לשם עם ביטחון עצמי והמון המון רעל ורצון לעבור שכבר יש לי עכשיו, דרך אגב סחתיין על זה שעברתם חובלים אולי אצטרף אליכם לקורס חחח נקווה ודרך אגב אם קראתם מאמר שממש עזר לכם לעבור את הקורס והיה מאוד צמוד למה שהיה לכם תוכלו להגיד לי מהו?

נערך לאחרונה ע"י desup בתאריך 16-12-2007 בשעה 19:07.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-12-2007, 21:41
צלמית המשתמש של ctua
  ctua ctua אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.09.07
זה לא הולך לקרות
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי desup שמתחילה ב "תודה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי desup
דרך אגב סחתיין על זה שעברתם חובלים אולי אצטרף אליכם לקורס חחח נקווה

כי אני כבר משוחרר שנתיים... ובקשר לגיבוש אל תילחץ מי שנכשל זה מי שנלחץ ולא מתפקד כמו שצריך וזו בדיוק אחת ממטרות הגיבושים בצה"ל לבדוק תפקוד תחת לחץ. אל תתרגש תבוא בראש נקי תגיד לעצמך שאתה הולך לעשות את המקסימום ולא נורא אם תכשל (וזה באמת לא נורא יש עוד מלא תפקידים מעניינים בצבא ואני אתן לך לדוגמא אותי: אחרי שעברתי את הגיבוש חתמתי ויתור כי זה לא ענין אותי ושירתתי בתותחנים ואני לא מצטער על זה אפילו דקה ככה שיש חיים אחרי הגיבוש)
ובקשר לחומר הלימודים הוא ממש לא מסובך בלי לפרט ידע כללי במכונאות יספיק לך.

ישן 16-12-2007, 21:58
  desup desup אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.07
תודה
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ctua שמתחילה ב "זה לא הולך לקרות"

שלום

נראלי שאתה צודק, כל מאמר שאני קורא פה מספר על אותם דברים בגדול אבל בתכלס הרמה באחד נשמעת קשה, ובשני קלה, אני אתאמן יחסית לא רע, שאני ארוץ איזה 7-10 קילומטר בלי הפסקה, זה אספיק לעשות בטח עד לגיבוש. ביום השני יש הרבה זמן ללמוד? טוב שאתה אומר לי ככה שמפה אני מבין שביום הראשון כדאי להתמקד בעיקר על ההרצאה, ולא ללמוד הרבה בלילה כדי שיהיה אנרגיות ליום השני. תודה אני אשתדל לבוא לשם בראש קל עם ביטחון ובלי הרבה לחץ ואולי גם אמשיך לקרוא מאמרים אבל רק בשביל הביטחון אתה יודע שאני כאילו יודע מה אני הולך לעבור ואבוא לשם בראש קל, עם הרבה רצון ואמונה, חחח אשתדל לא להתיחס יותר מדי לכל מה שכל אחד רושם אלא בעיקר אל העצות והדברים שחוזרים על עצמם כל הזמן ושבטוח הם נכונים לגבי כל הגיבושים.
שוב תודה

שחר
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר