לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-04-2005, 19:31
  תום מרילין תום מרילין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
לא מדובר באותו מוצר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי aek שמתחילה ב "ASUS A8N-E או GIGABYTE K8NF-9"

האסוס הוא NF4 אולטרה (בלי לדבר על כך שהוא אסוס, וזה לבד שוה תוספת מחיר, הלוחות שלהם אמינים, יציבים ומצויינים לOC) שתומך ב2000MHZ HT (נתון שמן הסתם יהפך לחיוני בעידן המעבדים הבא)
לעומת זאת הג'יגה בייט הוא אפילו לא לוח NF4 רגיל, הוא גירסה "נכה" של NF4 ולכן הוא תומך "רק"
עד 1600MHZ (אמנם כיום אין לזה משמעות) דבר שיכול אולי "לחנוק" קצת את מעבדי העתיד.

אך יש פתרונות בניים, הלוח GA-K8NXP של ג'יגה בייט, לוח NF4 אולטרה שהוביל בטבלת הביצועים בסקירה של אנאנדטק, זה מה שאני הייתי בוחר.
אפשר גם ללכת על זולים יותר GA-K8N ULTRA-9 , לוח דומה לXP רק בלי כרטיס רשת אלחוטי או משהו כזה ובלי "הזנת חשמל כפולה" למעבד (נתון שטענו פה בעבר שהוא חשוב למדיי), אוPLATINUM MSI NEO4 או גירסה מופחתת פיצ'רים שלו (מוסיפים F לדגם 'לא זוכר איך זה נקרא בדיוק)
יש גם לוח חדש של DFI, שעד עכשיו היה להם רק לוח יקר ומיועד במיוחד לOC, עכשיו הם הוציאו לוח לאנשים פשוטים יותר, שווה גם לבדוק (חבל שאני לא זוכר איך הוא נקרא)

מקווה שעזרתי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר