לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-12-2007, 16:50
צלמית המשתמש של תוכי.נ
  תוכי.נ תוכי.נ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.06
אין לי כוח להסביר את זה שוב, אז רק נגיד את זה
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ההגיון של הטיעון הזה הוא שאם לא אנסת, אז הDNA שלך לא יוכיח שאנסת..."

המשטרה תמיד תנסה לעגל פינות ולקצר הליכים על חשבון זכויות האזרח והאדם, תפקיד החוק הוא לשמור שהמשטרה לא תעשה דבר כזה, וכן, גם אם זה אומר בירוקרטיה אטומה שתעלה בפושעים משוחררים. בהארי המזוהם זה אולי נראה נחמד, אבל משטרת כאסח שלא שמה זין על החוק ועובדת רק על פי ההגיון הבריא מובילה לשחיקה במעמד של זכויות האדם, לניצול לרעה של כוח, ולשחיתות. בארה"ב, שלשם כל "שומרי החוק" בסגנון חיים הכט תולים את העיניים בעניינים כמו עונשים ואפס סובלנות והתחשבות בפושעים (ואת הפן הזה של ענישה חמורה כדאי מאוד לאמץ כאן), ראייה כזאת הייתה נפסלת על ידי במ"ש בלי למצמץ. כי שם מבינים, שעדיף שכמה פושעים יסתובבו חופשי מאשר שהמדינה כולה תהפוך לבית כלא אחד גדול.

נערך לאחרונה ע"י תוכי.נ בתאריך 21-12-2007 בשעה 16:54.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-12-2007, 18:03
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
בירוקרטיה אטומה שתעלה בפושעים משוחררים נשמע פחות טוב מהתעטפות באצטלא ליברלית...
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי תוכי.נ שמתחילה ב "אין לי כוח להסביר את זה שוב, אז רק נגיד את זה"

רק כדי להגיד ש"לא עיגלנו פינות" - אבל אני מטער לבשר לך שזכות האדם הלא-עבריין שלא להאנס,
למשל, קודמת לזכותו של הפושע לטעון ש"עיגלו פינות ובכך הוכיחו במאה אחוז שאני אנס"...
מי שמנצלים את הפרטים הטכניים כדי לחמוק מעונש זה לא האזרחים התמימים שישנים בביטחה
ב"לא-איראן", אלא משפחות הפשע שמעסיקות עורכי דין בשביל להעלות טענות כאלה בדיוק, ולוודא
שאף עבריין כבד באמת, לא ייענש כפי שצריך.

המדינה לא תהפוך לבית כלא אחד גדול אם לרשויות תינתן אופצייה לאסוף ראיות נגד חשודים, גם אם
הגיעו אליה, רחמנא ליצלן, בעקבות חקירת פשע אחר (מוזר, איך חושדים בתמימים האלה תמיד...).
לעומת זאת, המדינה כ-ב-ר הופכת לגן עדן לפשיעה בעקבות הרצון של כמה נאיבים לעשות חיבור
בין הגנה על זכויות הפרטיות של אדם, לזכותו של פושע שלא להענש, אם נתפס במקרה במסגרת
חקירה אחרת.

זכויות האזרח בישראל לא נפגעו אפילו במעט כאשר התגלה אותו אנס מבחיל. גם זכויותיו שלו לא
נפגעו - שכן הוא נוקה מחשד לרצח. הוא "בסה"כ" התגלה כאנס סדרתי...

ביום שבו יתחילו לאסוף מאנשים מהיישוב דגימות DNA, ולא רק מחשודים כבדים (לא במקרה
הגיעו לאותו צדיק בהקשר לרצח...), וכאשר יושתלו דגימות אלה בזירות פשע על מנת להפליל
אזרחים תמימים - אסכים איתך שיש בעייה. כרגע אין אפילו רמז לכיוון זה. מוזר, אבל אפילו האנס
החמוד לא טוען שהשתילו את הראיות הללו...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:51

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר