לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-12-2007, 15:34
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי אודי גילת שמתחילה ב "יש יותר פתוח. בחרתי להראות את..."

ואני חושבת שאתה מתנגד לכל ביקורת שלא מתאימה למה שהצלחת להוציא. יש לך פריים יותר פתוח, אבל אתה יודע שזה לא עונה על הקונספט שהתמונה הזו מעבירה ולכן הוא לא מתאים. אם היה לך פריים פתוח יותר שמעביר בדיוק את אותו הקונספט כמו פה, אני לא מאמינה שהיית עונה את מה שענית.
בקיצור, אודי, מותר לקבל ביקורת גם על דברים שכבר אין לך דרך לשנות, ולזכור את הביקורת לפעם הבאה. קורה.

לגבי התמונה: לדעתי החיתוך טוב, אבל העובדה שהוא מסתכל לרצפה (שהתפרשה פה ע"י שמיל כצניעות) מציקה לי. אני מרגישה שאני לא מצליחה ליצור איתו קשר עין. יש תמונות שבהן המצולם לא מסתכל למצלמה אבל זה נעים, כי רואים לאן הוא מסתכל או משהו כזה, אבל יש תמונות שבהן זה מציק, כמו פה (לפחות לדעתי).
גם החלק שמחוץ לפוקוס (צד שמאל) קצת מפריע לי).
באופן כללי לא ממש עברה לי תחושה מהתמונה, לא הרגשתי שהיא מספרת סיפור.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-12-2007, 20:52
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי שחף דרור שמתחילה ב "ואני חושבת שאתה מתנגד לכל..."

[QUOTE=שחף דרור]ואני חושבת שאתה מתנגד לכל ביקורת שלא מתאימה למה שהצלחת להוציא. יש לך פריים יותר פתוח, אבל אתה יודע שזה לא עונה על הקונספט שהתמונה הזו מעבירה ולכן הוא לא מתאים. אם היה לך פריים פתוח יותר שמעביר בדיוק את אותו הקונספט כמו פה, אני לא מאמינה שהיית עונה את מה שענית.
בקיצור, אודי, מותר לקבל ביקורת גם על דברים שכבר אין לך דרך לשנות, ולזכור את הביקורת לפעם הבאה. קורה.

QUOTE]

אני חושב שחלק גדול מהביקורות בפורום הספציפי הזה הם רק כדי להראות שניתן להעביר ביקורת. על כול תמונה אפשר למצוא משהו שלילי להגיד. למה לא לקבל את התמונה כמו שהיא. והוחכה לכך שהצלחתי להוציא ופשוט בחרתי שלא להציג כי זה לא מה שרציתי מהתמונה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

וחוץ מזה את מודעה באצמך החיתוך טוב. אני כן מקבל ביקורת אבל רק שהיא סבירה והגיונית. לדוגמה באשכול הזה.

גם שאני רואה ביקורות שאני חושב שהן סתם בשביל להעביר ביקורת באשכולות של אנשים אחרים אני מגיב לזה. אבל אף אחד לא שם לב לזה כול כך כי אילו לא האשכולות שלי.
פשוט צריך פחות להיתפס לקטנות לדוגמה בתגובה הזאת
".אהבתי אבל חבל על חיתוך של האוזן "
זה כול מה שאני כול הזמן אומר... לא להיתפס לקטנות ולראות את הפריים הכולל.

נ.ב
כול התמונות שהעלתי ברגע זה הם ללא אריכה כי ממש לא היה לי חשק להשקיע בזה ברגע זה. הרעיון היה רק להבהיר את אמדתי בנושא.
ישן 28-12-2007, 15:14
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי אודי גילת שמתחילה ב "[QUOTE=שחף דרור]ואני חושבת..."

כמו שאמרתי למעלה: לא הצלחת לצלם תמונה רחבה יותר של הרב (כלומר הצלחת, אבל בתמונה הרחבה הקונספט שונה לחלוטין - הוא מראה מצלמה דיגיטלית, לא עוברת אותה התחושה שניסית להעביר בתמונה הנוכחית).
תראה, נכון שכתבתי שלי החיתוך דווקא לא הפריע, אבל עובדה שיש כמה שהוא כן הפריע להם (ולאו דווקא בקטע של האוזן, אלא אולי פשוט כי הוא צפוף מדי, לדעתם), וזה מוזר לי שאתה לא נותן לגיטימציה לבנאדם להגיד את דעתו (ההגיונית, יש לציין).
אני לא חושבת שהם אמרו את זה רק כדי להעביר ביקורת. אחרי הכל, גם לי התמונה נתנה קצת תחושה של קלאוסטרופוביה, רק שאצלי זה לא בר בגלל חיתוך הדוק, אלא בגלל פריים מבולגן.
בקיצור - זכותך לחלוק עליהם, אבל אל תפסול את דעתם.

שבת שלום, חביבי.
יהיה טוב.
ישן 28-12-2007, 19:31
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי שחף דרור שמתחילה ב "כמו שאמרתי למעלה: לא הצלחת..."

אז את ממש לא רואה. כי התמונה האחרונה היא מאותו קונספט רק שהתמונה רחווה יותר. חוץ מזה יכולתי גם לחתוך את התמונה שרואים בה את המצלמה הדיגיטאלית. הסיבה שבחרתי בתמונה הראשונה היא שהבוקה נופל בצורה יפה יותר עם הקובע שלו. הוא ניראה כמו הילה. בזווית אחרת הוא לא היה נוצר כך. חוץ מזה שזה פורטרט אמיתי בניגוד לתמונות רבות יותר.
ואני נותן ליגיטמציה רק עם זה לא להיתפס בקתנות כמו כרוב בפורום הזה עושה. תפסיקי לחפס איפו להעיר כי אפשר למצוא בכול תמונה ולכול אחד גם יש את הטעם שלו והוא יכול להגיד חבל שהפריים לא מצומצם יותר או לא רחב יותר.

נערך לאחרונה ע"י אודי גילת בתאריך 28-12-2007 בשעה 19:47.
ישן 29-12-2007, 10:42
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי אודי גילת שמתחילה ב "אז את ממש לא רואה. כי התמונה..."

רק טיפ קטן... יש כל מיני מגיבים בפורומים.
צריך לדעת לקחת בפרופורציה תגובה של כל אחד ואחד. יש כאלו שיגידו לך "מעולה" על כל תמונה שלא תעלה, ויש מי שיעיר ויתן לך ביקורת.
זה ששחף כתבה לך מה היא לא אהבה, זה למענך כדי שתוכל לבחור האם לצלם בפעם הבאה בצורה שונה.

אני לא חושב ששחף "נתפסת לקטנות", וזה נכון שאפשר להעיר על כל תמונה.
בסופו של דבר, אתה יכול לבחור האם להסכים עם הביקורת או לא, אבל זה לא וויכוח האם הפריים טוב או לא טוב. אם לדעתך הוא טוב - סבבה. אם לדעת אנשים נוספים הפריים טוב, אז גם סבבה.
אם תרצה לעומת זאת, שגם אנשים נוספים יאהבו את הצילומים שלך, למד מהביקורת שלהם (גם אם לא תמיד אתה מסכים איתה).
עכשיו נכנסת השאלה - האם אתה רוצה שהם יאהבו את הצילומים שלך, או (כמו שאומרים אצלנו בקיבוץ) - על הז**...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:08

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר