בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lama Ma Kara שמתחילה ב "למשוך חייל מחיל לחיל אחר, אפשרי?"
מג"ד זה תפקיד ולא דרגה. הדרגה בד"כ של מג"ד זה סא"ל.
קומבינות אתה תמיד תוכל למצוא...זה לא קשור פה לדרגה (גם אבל לא רק) אלא לתפקיד שהאנשים שאתה מכיר נמצאים בו.
אם אתה מכיר מישהו בתפקיד חשוב באכ"א אתה יכול להיות מסודר לדוגמה.
היי, אתה בשלישות- אתה אמור להכיר את כל ההקצאות לכל הקורסים. למה שלא תנסה להתלבש על אחת מהן?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "אתה כן יכול לנסות ולהפעיל קשרים"
אני מעדיף שלא יהיה לי מקצוע בנתיים שאם אני רוצה לעבור לתפקיד שונה זה יהיה פשוט יותר.
ובאמת אין תפקידים טובים, חוץ ממחשבים אבל יש סיבה לזה שאני לא רוצה להגיע לתקשוב(מחלקת מחשבים) .
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lama Ma Kara שמתחילה ב "למשוך חייל מחיל לחיל אחר, אפשרי?"
לא קשור התפקיד שלך ומה אתה עושה...נכון שעכשיו שאתה בסדיר זה קצת יותר קשה למישהו למשוך אותך אליו או אל כל מקום אחר..אבל זה אפשרי כל עוד אתה מכוון לדרגה הנכונה,כלומר אל"מ ומעלה