אז ככה, לא מזמן ביקשתי חתימה חדש, אבל זמן קצר לאחר מכן התחרטתי היות והרעיון מאחורי החתימה כבר
לא קסם לי כל-כך (למרות הביצוע המצויין).
לכן, אני כאן עכשיו, מבקש ממכם חתימה וצלמית חדשות שיישארו איתי הרבה מאוד זמן!
לעניינינו, אני רוצה חתימה של Schnappi הקרוקודיל -> אם אינכם מכירים,
לא משנה לי איזה מהן תבחרו.
אני רוצה שהשם שלי יהיה כתוב בצבע צהוב - תואם לגחון שלו,
ושיהיה כתוב בירוק "Schnappi das kleine krokodil" כמו שכתוב לי כרגע מתחת לחתימה.
אם יש בעיה של מקום בגלל ריבוי טקסט, תנו עדיפות למשפט ולא לניק שלי. אני לא רוצה חתימה עם מסגרת,
אלא משתלבת ברקע הפורום ואם אפשר לתת לחתימה אווירה "ירקרקה" (לדוג' שיהיה עשן דהוי ירוק מאחורי
הטקס, או משהו בסגנון) זה יהיה ממש ממש נחמד.
בצלמית תשתמשו באחת התמונות שלא הוכנסו לחתימה ופשוט כתבו בירוק "Schnappi!" באיזה פונט נחמד.
זהו, מקווה שלא ביקשתי יותר מדי.
המון המון תודה לכל העוסקים במלאכה!
(ד"א, אני יוצא מחר למכינה ואחזור כנראה רק עוד שבועיים, אז מתנצל מראש אם לא אגיב על חתימות שהוכנו עד אז)
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי maorlboro שמתחילה ב "הניק לא מסתדר עם החתימה......"
מעולה!
תודה רבה לשניכם!
נראה לי שאלך עם החתימה של Maorlboro, חתימה מעולה (ולא אכפת לי שאין כינוי). רק שני דברים,
אם תוכל לשנות את הפונט של הכתב - הוא לא נראה לי מתאים כל-כך משום מה... ותנסה לעשות את
הפונט ירוק ואת המסגרת שלו בגוון ירוק אחר, רק לבדוק אם זה יצא יפה יותר... אם לא אז תשאיר אותו
שחור.
דבר שני, החלל באמצע פשוט... ריק מידי... אם תוכל למלא אותו איכשהוא... לא משנה איך, מצידי תשים
עיטורים ירוקים או משהו נחמד בסגנון, שישתלבו יפה עם שאר החתימה.
שוב, תודה רבה רבה!
נערך לאחרונה ע"י doobel בתאריך 10-01-2008 בשעה 11:29.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי doobel שמתחילה ב "מעולה!
תודה רבה לשניכם! :D..."
1. אין לי הרבה פונטים במחשב, רק מה שבא עם הויסטא....
2. לא ידעתי איזה עיטורים להכין, כמו שכבר אמרתי בהודעה הראשונה הרבה מאוד זמן לא עבדתי עם הפוטו, יותר משנה. אני לא זוכר איך עושים כל מיני שטויות כמו פעם...
3. הנתי לך 3 גרסאות עם עיטור שבא עם הפוטושופ, פונט שונה בצבעים שונים.