לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-01-2008, 00:56
  כאן כוח שושנה. כאן כוח שושנה. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.01.08
שאלה שאלה בקשר לחטיבת גולני

1.סימנתי במנילה 5 צנחנים ו 5 גולני כל השאר 1 ביטלתי הגיע אלי זימוןלגיבוש צנחנים אבל ביטלתי אותו ביגלל שאני רוצה להגיע לגולני !
אני מנדדנד ללישכה בפקסים ומתי שאני באזור ב"ש אני ניכנס ללישכה ליכתוב להם מיכתבים שאני בן יחיד ועברתי הרבה דברים כדי להיות קרבי וכו'!(בן יחיד וגם עם קשיים במישפחה ובכל זואת הולך לקרבי בסוף של יבאסו אותי) אתם יודעים איזה הרגשה זו!
מה הסיכוים שלי להגיע לגולני

2.מהרבה אנשים בגולני ואנשי מילואים של גולני אני שומע שפלס"ר ניהיה בשנים האחרונות יותר איכותי מאגוז אגוז ניפתח ל 3 פלוגות ופלסר הוא יותר מצומצם זואת אומרת שהוא יותר איכותי וקשה יותקר להיתקבל אליו
מה דעתכם ?

3.מאיפה יותר קל להגיד לשב"כ ליחידת"אבטחת אישיים" מהגדודים או מהיחידות המובחרות
כמו שאני מבין מהרבה אנשים יש יתרון לאנשים בעל פיקוד ובעל רובאות גבוה

4.עם יש מישהו שהיה בגיבוש יחטיות של גולני שיפרט קצת מה היה בגיבוש עם אפשר

5.מתי התאריכים של מרץ נידע אותם כבר סוף ינואר אולי?

תודה לכל העונים !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-01-2008, 14:28

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "1. אתה בן יחיד? ההורים שלך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עידו403
1. אתה בן יחיד? ההורים שלך חתמו לך? כי בדרך כלל אתה תוכל להגיע למקום שאליו חתמו לך.
2. על טעם ועל ריח... כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה.
3. קיימות דרישות סף, וגם בוגרי יחידות מיוחדות, גם בוגרי סיירות ויחידות מובחרות אחרות, וגם לוחמים שמגיעים מהגדודים (בתנאי שהיו מפקדים) יכולים להגיע ליחידה לאבטחת אישים. כל זאת בהנחה ואותם אנשים יעברו את המיונים האחרים- ראיונות, סיווג בטחוני, וקורס תובעני ומפרך.
4. לא הייתי, לא יודע.
5. אני מניח שבסוף החודש/תחילת פברואר.

הם חתמו רגיל להכי קרבי שיש
אני מקוה שיתחשבו בבחור כמוני עם הרבה מוטבציה שגם בן יחיד וגם בלי אבא ורוצה להיות הכי קרבי שיש רק שלא יבאסו אותי וישלחו אותי לנח"ל(לא שאני מזלזל חס וחלילה אבל יש רצון יותר לגולני)
אז מה אתה אומר הסיכוים שלי ליפול בגולני?אתה חושב הם מיסתכלים נתונים של כל מלשב לפני כל שיבוץ מה המצב המישפחתי וכו'?או רק על הקבא והפרופיל ?
ותודה על העזרה!
ישן 10-01-2008, 13:03
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי כאן כוח שושנה. שמתחילה ב "שאלה בקשר לחטיבת גולני"

2. אני מכיר יחידה קטנטנה, 16 איש, שאי אפשר להתמיין אליה. מגיעים אליה... נפלי חי"ר. הבנת? גודל לא שווה לאיכות!

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 10-01-2008, 15:46
  bemli bemli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.07.06
אני מאוג' 7 בגולני
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי כאן כוח שושנה. שמתחילה ב "שאלה בקשר לחטיבת גולני"

1. אני מאמין שתקבל גולני, ונגיד שלא תקבל, אל תתפנה מהבקו"ם. יש לי הרבה בפלוגה והמון במחזור שלא יועדו לחטיבה ובכל זאת הגיעו.

2. אני מעט זמן בצה"ל, לא רוצה לשפוט ולא רוצה לשחק אותה מפלצת פז"מ. אבל, במחזור שלי כמו שידוע, הגיבוש יח"טיות נדחה לאמצע הטירונות (הייתי רק בגיבוש טרום, יצאתי לגיבוש הראשון בשרגא כשהייתי בטרום אבל הוא בוטל, לגיבוש שהיה באמצע הטירונות לא יצאתי) ויצא לי להעביר חודש וחצי של טירונות עם הרבה חיילים שהגיעו לפלס"ר, לפלחה"ן ולאגוז. ממה שאני שמתי לב, לקחו את החיילים הכי טובים לפלחה"ן ולאגוז ואת הפחות טובים לפלס"ר. אבל ממה שמספרים לי חברים בשטח 100, הפלס"ר חייבים להיות "דה-בסט", ודואגים שם שהם יהיו כך.

3. ממה שאני זוכר שהמאבטח של המשלחת שלי מפולין סיפר לי, יש כמה דרישות סף לקבלה ליחידה לאבטחת אישים. אני זוכר רק את הדרישה לרובאי 08, ז"א שמספיק שתסיים מסלול במובחרת (כמעט כולן מסמיכות 08) או שתהיה מ"כ בגדודים. מה יותר קל? לא יודע.

4. כמו שכתבתי ב-2, לא יצאתי לגיבוש שהיה באמצע הטירונות.

5. לא יודע.

ישן 10-01-2008, 15:59

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי bemli שמתחילה ב "אני מאוג' 7 בגולני"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי bemli
1. אני מאמין שתקבל גולני, ונגיד שלא תקבל, אל תתפנה מהבקו"ם. יש לי הרבה בפלוגה והמון במחזור שלא יועדו לחטיבה ובכל זאת הגיעו.

2. אני מעט זמן בצה"ל, לא רוצה לשפוט ולא רוצה לשחק אותה מפלצת פז"מ. אבל, במחזור שלי כמו שידוע, הגיבוש יח"טיות נדחה לאמצע הטירונות (הייתי רק בגיבוש טרום, יצאתי לגיבוש הראשון בשרגא כשהייתי בטרום אבל הוא בוטל, לגיבוש שהיה באמצע הטירונות לא יצאתי) ויצא לי להעביר חודש וחצי של טירונות עם הרבה חיילים שהגיעו לפלס"ר, לפלחה"ן ולאגוז. ממה שאני שמתי לב, לקחו את החיילים הכי טובים לפלחה"ן ולאגוז ואת הפחות טובים לפלס"ר. אבל ממה שמספרים לי חברים בשטח 100, הפלס"ר חייבים להיות "דה-בסט", ודואגים שם שהם יהיו כך.

3. ממה שאני זוכר שהמאבטח של המשלחת שלי מפולין סיפר לי, יש כמה דרישות סף לקבלה ליחידה לאבטחת אישים. אני זוכר רק את הדרישה לרובאי 08, ז"א שמספיק שתסיים מסלול במובחרת (כמעט כולן מסמיכות 08) או שתהיה מ"כ בגדודים. מה יותר קל? לא יודע.

4. כמו שכתבתי ב-2, לא יצאתי לגיבוש שהיה באמצע הטירונות.

5. לא יודע.

הבנתי אחי תודה על העזרה

הגיבוש עכשיו חודש חודשים אחרי הגייוס נכון?

אחרי הטירונות בגולני ישר עולים לקו בעזה? כמו שהבנתי גולני 51 יושב גם בשכם
ישן 11-01-2008, 06:13
  bemli bemli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.07.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי כאן כוח שושנה. שמתחילה ב "[QUOTE=bemli]1. אני מאמין..."

תאריך הגיבוש -
לנוב' הוא היה כחודש וחצי לאחר תחילת הטירונות. הבנתי שבחטיבה היו מרוצים מהניסוי שנעשה עלינו בעקבות פשלה (מי שיודע מה היה בגיבוש טרום באוג', יודע).

אחרי הטירונות -
עולים לאימון מתקדם, שנמשך בדר"כ 16 שבועות. אחריו עולים לגדוד ותופסים קו בגזרה שבה נמצאת החטיבה. נכון להיום, גולני באזח"ע, כשאוג' יעלו, החטיבה תהיה בתרח"ט ובסיומו תתפוס קו בצפון.

51 כבוד! -
הגדוד הטוב בחטיבה כיום לא תופס קו, במשך הימצאות החטיבה באזח"ע, גדודים 12 ו-13 נבחרו לתפוס קווים וגדוד 51 נבחר לתפקד כ"גדוד מבצעים". משמע, לצאת רק למבצעים ולא "לטחון שמירות" (ברור שזה לא עניין שבשגרה בגדוד אלא יוצא דופן רק לתקופה זו שהחטיבה נמצאת בעזה).

ישן 10-01-2008, 17:27

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Yehuda שמתחילה ב "אהלן, אני שירתתי בחה"ן גולני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Yehuda
אהלן, אני שירתתי בחה"ן גולני עד לפני כשנה וקצת..
בעקרון אם סימנת 5 גולני אני מאמין שיש סיכוי מאוד טוב שתקבל, אם לא הבחירה בידך אם להתפנות או לא.
אני חושב שבאופן כללי הגדס"ר ככולו ברמה יותר גבוהה משל אגוז ומקבל פעילות מבצעית ייזומה ברמה גבוהה.
לשב"כ דרוש להיות בוגר קורס פיקודי, אני מאמין שיש יתרון מסויים למישהו ששירת ביחידה מובחרת.
לגבי הגיבוש - זה משתנה, הוא לא קבוע אבל בגדול אתה צריך להיות בכושר טוב וחזק מאוד מנטלית, לבצע כל משימה שנותנים לך הכי טוב שאתה יכול ולהשקיע.
לגבי תאריכים אין לי מושג...
שיהיה בהצלחה.

סבבה אחי תודה על העזרה !!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:39

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר