לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-01-2008, 23:00
  kadabra kadabra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.05.06
כמה שאלות לפני גיוס

שלום, עוד שבוע אני מתגייס ורציתי לשאול כמה שאלות.
אני הולך לעבור טירונות 02 ורציתי לשאול כל מיני שאלות על מה כדי / צריץ או ממולץ לקנות וכמה שאלות כלליות.

באיזה גודל כדי שיהיה התיק שאני יקנה ? כמה ליטרים יספיקו?? וביום גיוס כדי גם להביא עוד איזה תיק גב? או שזה לא ממש משנה?

אני מתכוון לבקש פטור לזקן וכמובן שאני גם יגיע ביום גיוס עם זקן. רציתי לדעת אם יש מצב שיבקשו ממני להתגלח לפני שאני יראה רופא ויבקש לקבל את הפטור? אפשר לקבל את הפטור כבר על היום הראשון? או איך זה הולך?

אני מקבל כדורים באופן קבוע גם צריך להביא כדורים מהבית? או שגם רואים רופא והוא נותן לך אותם? וגם אם כן אז זה על היום הראשון ?

איך הולכת כל הפרוצידורה עם הרופא ביום הגיוס? בקשר לכל הדברים הללו? שמעתי על מקרים שלוקח שבוע עד שרואים רופא?? זה הגיוני? גם המצב דחוף??

יש לי פלטפוס ואני מאמין שאני יצטרך מדרסים? אני יקבל כבר נעלים אם מדרסים ביום הראשון או שצריך לבקש את זה? איך הולך כל הסיפור לגבי זה אני לא רוצה שיהיה לי לא נעים בנעלים ולמנוע כאבים..

(שאלה אולי מטומטמת אבל אני רוצה לדעת) נכון שמקבלים מזרונים וזה .. אבל ישנים על זה? או שמקבלים שק שינה? או שצריך להביא? מה בכלל עוד מומלץ להביא? כרית? שמיכה?
במיוחד עכשיו בתקופה הזאת קר בלילה.

בכלל אשמח לקבל עוד המלצות ורעיונות מה כדי להביא לגיוס בתקופה כזאת של השנה שאולי לא הוזכר.. תודה רבה לעוזרים אני ישאל עוד שאלות אם יצצו לי . תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-01-2008, 11:07
  Shurik1986 Shurik1986 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kadabra שמתחילה ב "כמה שאלות לפני גיוס"

היי, אני אשתדל לענות לפי הסדר...
1) לטירונות, תיק 65-85 ליטר יהיה מעולה (תלוי עד כמה אתה ילד של בית) לשרות בכללי (אחרי הטירונות) רצוי שיהיה לך גם תיק גב (קטן) כך קל יותר בנסיעות. בקשר לתיקים עדיף לקחת משהו איכותי גם אם זה קצת יקר כי זה הולך לשמש אותך מאוד 3 שנים... אז עדיף שיהיה אמין.

2) פטור מזקן כבר לא מקבלים מרופא אלא מהמפקד שלך, המלצה שלי, תגיע מגולח (ומסופר)במידה וזה אפשרי (רושם ראשוני). פשוט תגיד למ"כ שלך שיש לך צורך בפטור ותציין למה.

3) אם אתה נוטל כדורים באופן קבוע אז תיקח מהבית! (מאוד חשוב) חוץ מזה, גם את זה תגיד למ"כ שלך!

4) רופא לא חייבים לתת לך, אבל חובש חייבים פעם ביום (אם אתה מבקש), בכל מיקרה אם המצב מצריך רופא, אף אחד לא ימנע ממך לראות אותו (אנחנו לא בצבא זימבאבוא).

5) בנעל צבאית יש מדרס... עד כמה הוא מתאים לפלטפוס, אני לא יודע... יש אפשרות גם לקבל מדרסים מהצבא, אבל זה תהליך ארוך יחסית, אז הייתי ממליץ לקנות ולחסוך כאב ראש. שוב ליידע את המ"כ והחובש!

6)כן, מקבלים מזרונים, סקש"ים וסמיכות סקביאס... כן יושנים בזה... אתה לא חייב, אבל בחורף זה או זה או לסחוב את כל הבית שלך לבסיס! חוץ מזה זה לא נורא כל כך! מצאים כן תביא מהבית... כרית- אפשר לישון על התיק במקום, חבל על המקום בתיק!

מקווה שעניתי על הכל! חוץ מזה, קבל הכל בכיף! זה רק חודש.... חוויה (קצרה)
ישן 29-01-2008, 09:58
צלמית המשתמש של yael!!!!!!!!!!!!!!!!
  yael!!!!!!!!!!!!!!!! yael!!!!!!!!!!!!!!!! אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.10.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kadabra שמתחילה ב "כמה שאלות לפני גיוס"

בקשר לתרופות, ברור שתקח אתך מהבית וכשתראה רופא תגיד לו עליהם, 2 דברים יכולים לקרות משם, או שהרופא מוציא לך מרשם או הפניה לרופא מומחא שיבדוק שאתה באמת צריך את התרופות האלה על בסיס קבוע ויאשרו לך אותם.

דבר שני, אם הצבא לא עובד עם התרופות מהסוג הזה הוא יתן לך תרופה תחליפית, משהו דומה או אותו הדבר רק יצרן אחר.....
ברגע שתגיד למפקדת שלך שאתה צריך לראות חובש, תקבל באותו יום, אצל החובש תגיד לו את הבעיה שלך ושיפנה אותך לרופא, יש מצב ממש גדול שיסדרו לך את זה רק בסדיר... אז שים לב שיש לך מספיק בבית...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:00

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר