לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2008, 17:02
  zzmatan zzmatan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.08.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי V.G שמתחילה ב "לפי מה שידוע לי בגאמ"א לא..."

כן יש.זה נקרא מסלול "מידען" או Webint.
אני לא יכול לפרט על המסלול כי לא התקבלתי אליו.נפלתי בשלב המבחנים השני שלו לפני הריאיון כי הוא בדר"כ השלב הסופי כמעט והממיין ביותר שממנו רק ממש מעטים מאוד מתקבלים.
מגיעים אליו דרך מיונים צדדים לכל מיני תפקידים בחמ"ן וואם אתה עובר מבחנון קטן אתה ממשיך למבחן הגדול.
במבחן היינו משהו בסדר גודל של 70 איש והרצו לנו על התפקיד.יחידה חדשה יחסית וקטנה מאוד אך התפקיד מעניין.
יתרון לידע בשפה הערבית.הבעיה היא שהיא יחידה מאוד מאוד קטנה ומעטים מאוד יכולים להתקבל.
אתה יכול אולי לנסות לשלוח פקס לאיתור חמ"ן ולבקש מהם בקשה להתמיין למרות שכמו שאמרתי ספק אם ייתנו לך כי יש לזה מבחן צד קטן.

בהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-01-2008, 02:02
  bla27 bla27 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.07
אני גם מדבר על גאמא ועל כל שלב במבחנים
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי La Chupacabra שמתחילה ב "אני מדבר על אחרי הראיון"

אני מבין אותך נכון? אתה חושב שיכול להיות שיהיה שאלון על Java במבחנים הראשונים(שנועדים למפות למסלולים שונים, כלומר לראיונות) אם בשום ראיון למסלול בגאמא לא ישאלו אותך על Java? אז למה שמו את השאלון מלכתחילה? מזלך שלא בוחנים על הסקת מסקנות..

אגב, אני מכיר בן אדם שתכנת בעיקר ב Java ועל זה בחנו אותו בראיונות.

וזה לא רלוונטי אם מתכנתים ב Java או לא במודיעין.

מה שרלוונטי זה הרמה שלך בתכנות ב Java. גם אם לא תיגע ב Java במשך השירות הם יעדיפו לקחת מישהו שיודע לתכנת מאשר מישהו שלא יודע לתכנת, ואין הרבה אנשים עם רמה וניסיון בתכנות. משתנה ממסלול למסלול אבל בוודאות כמו שאמרתי, כן, אם אתה יודע אז במסלולים מסויימים ישאלו אותך בנושא.

השאלה היא מה הרמה שלך וכמה ניסיון יש לך.. וגם אז זה תלוי במסלול אליו אתה מתמיין.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:18

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר