לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-02-2008, 01:03
  משתמש זכר אלון מלכה אלון מלכה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.07
שלח הודעה דרך Yahoo אל אלון מלכה
מדור סיירות שוב הולכים לישון וחבר שלי נדפק...- שאלה

אהלן, שאלה בשביל חבר, בנובמבר נדמה לי חבר שלי עשה גיבוש חובלים שזה בעצם גיבוש מרכזי שמי שמסיים אותו ולא מתקבל זכאי אוטומטית לראיון צנחנים גם בלי גיבושי המשך. הבעיה היא שמדור סיירות לא הודיעו לו שהוא זכאי לראיון וגם לא שלחו או לפחות הציעו לשלוח זימון...
ביום הראיונות האחרון שהיה בסוף דצמבר הוא גילה שמגיע לו ראיון, התקשר, דרש, אבל ביש המזל היה לצידו כי כאמור זהו יום הראיונות האחרון ואמרו לא שאין מה לעשות.
חבר שלי מורעל על צנחנים ורצה את זה מההתחלה(שני ההורים שלו וגם מהמשפחה המורחבת היו צנפים) וזו הסיבה שהוא לא הלך לגיבוש צוללות ולראיון אגוז.
עכשיו הוא בבעיה, כעיקרון הבעיה פה היא של מדור סיירות אבל הוא מתנער מהאחריות, בינתיים שיבצו אותו בגיוס של 17/3/08 והוא חושב לשבת במעצר או לאיים שהוא לא יתגייס, וכמו שאני מכיר אותו זה לא יפתיע אותי אם הוא יעשה זאת בגלל שהוא בנאדם מאוד עקרוני שדורש תמיד לקבל את הזכויות שלו לא פחות ולא יותר...
מה אתם מציעים לעשות?, יש דרך כלשהי לפחות לנסות להתקבל? חבל על הבנאדם הוא מאוד חיובי ומאוד מורעל אבל מצד שני הוא עוד עלול להשתמט שזה לא טוב לא לצבא ולא לו...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-02-2008, 23:56
  מה יהיה? מה יהיה? אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.01.08
בתור אחד שעשה יותר מדיי גיבושים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אלון מלכה שמתחילה ב "מדור סיירות שוב הולכים לישון וחבר שלי נדפק...- שאלה"

אני יכול להגיד לך בוודאות שלא היה מגיע לו ראיון צנחנים [אלא אם הוא התקבל לחובלים...]
כדי לקבל ראיוני המשך צריך לעשות גיבוש מרכזי + גיבוש המשך. במקרה שלו היו אמורים לשלוח לו זימון לגיבושון צנחנים.. אבל זה לא כל כך משנה.

תכלס בוא תן לי לומר לך מראש שהסיכויים שהוא יגיע לצנחנים לא גבוהיים במיוחד.
אבל אם הוא ממש רוצה להגיע לצנחנים אז שיבקש לדבר עם הקצין מיון, כשהוא יהיה אצל הקצין שידאג להשאיר את השיחה רגועה, יבהיר שהוא נורא נורא רוצה צנחנים ושמגיע לו ולך תדע, אולי בדיוק חסר להם בנאדם.. אם הקצין יהיה ביום טוב אולי הוא ידחה לו את הגיוס ליולי ויאשר לו צנחנים. אבל קשה לי להאמין שזה יקרה, העיקר שלא יעשה בעיות! חבר שלי עשה שטויות וקיבל זין, מצד שני אני מכיר בנאדם שאישרו לו להיות לוחם סטילים בלי גיבוש באותו קטע, ככה שהכל תלוי בו.

אחי, תמסור לו המון בהצלחה ושזה לא כזה משנה איפה הוא יהיה כל החי"ר אותו הדבר, ההבדל היחידי הוא הצבע של הכומתה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:22

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר