לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-02-2008, 12:54
  zombini zombini אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bassaran שמתחילה ב "עוד כמה שאלות-גיבוש צוללות"

אני גם מגיע ביום ראשון מקווה לעבור..

ניסיתי להתקשר ולברר אם הגיבוש ידחה או ישתנה אבל לא השגתי אותם.. קשה לי להאמין שהמסע ביום השני ישאר כמו שהוא (אמור להיות מזג אויר ממש חרא). מצידי לעשות את המסע בשלג עם קצר העיקר לעבור..

אני יגיד לך מה אני מביא- 4-5 חולצות לשים מתחת למדים, נעלי ספורט, בגדים אזרחיים ליום הרביעי, 5 תחתונים וגרביים, אולר ואזיקונים (מן הסתם לא צריך אבל אף פעם לא מזיק).

לגבי דרכי הגעה זה תלוי איפה אתה גר.. בתור אחד שגר בירושלים אני לוקח אוטובוס במוצ"ש לחברים בחיפה. כי בלתי אפשרי להגיע בזמן עם אוטובוס ביום ראשון.

חוץ מזה תביא איתך עט, חטיפים (אם בא לך) ומשהו מעניין לקרוא ליום הרביעי..

מקווה שעזרתי, בהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-02-2008, 14:03
  משתמש זכר HarelBb HarelBb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bassaran שמתחילה ב "עוד כמה שאלות-גיבוש צוללות"

גם אני יהיה שם (כנראה). אני אפילו רוצה לרוץ בשלג.

יש לי שאלה: אני לא בטוח באני רוצה צוללות. אפילו יותר לכיוון של לא. בכל מקרה אני כן רוצה לעבור את הגיבוש הזה בשביל עצמי, החוויה, להכיר את האנשים, לאתגר את עצמי ולעבור את זה.
ממה שקראתי אני רואה שמדברים איתנו פסיכולוגים והמפקדים, ונראה לי שיהיה לי ממש לא נעים לדבר ולהגיד להם שאני לא מעוניין בצוללות.
יש לי מקום בגיבוש אם אני לא בטוח רוצה צוללות או שזה לא נורא ואין לאף אחד בעיה עם זה? נגיד וכן, במידה וסיימתי ובמידה ועברתי אני יכול לחתום ויתור נכון? זה יכול יפגע בי בצורה זו או אחרת בשירות בצבא? (נגיד ואני חותם ויתור על היחידה ההתנדבותית הזאת אז כשאני יהיה בגיבוש צנחנים יסתכלו עלי אחרת או משהו?)
אני באמת שואל ברצינות, כי נראה לי שלא יהיה לי נעים ומכובד לעמוד מול המפקדים ולהגיד להם שאני לא ממש רוצה צוללות. (אבל אני כן רוצה לעבור את הגיבוש הזה ולהשקיע בו את כולי)

על רכבות אין החזרים נכון?
אני צריך להגיע מראשון, יש איזה אוטובוס מת"א לנמל בחיפה שם (למי שיודע)

יאללה נראה אתכם שם!!
אם למישהו שהולך בא לדבר איתי - 242366289

נערך לאחרונה ע"י HarelBb בתאריך 15-02-2008 בשעה 14:06.
ישן 16-02-2008, 00:35
  משתמש זכר S!T S!T אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.07
...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי HarelBb שמתחילה ב "גם אני יהיה שם (כנראה). אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי HarelBb
גם אני יהיה שם (כנראה). אני אפילו רוצה לרוץ בשלג.

יש לי שאלה: אני לא בטוח באני רוצה צוללות. אפילו יותר לכיוון של לא. בכל מקרה אני כן רוצה לעבור את הגיבוש הזה בשביל עצמי, החוויה, להכיר את האנשים, לאתגר את עצמי ולעבור את זה.
ממה שקראתי אני רואה שמדברים איתנו פסיכולוגים והמפקדים, ונראה לי שיהיה לי ממש לא נעים לדבר ולהגיד להם שאני לא מעוניין בצוללות.
יש לי מקום בגיבוש אם אני לא בטוח רוצה צוללות או שזה לא נורא ואין לאף אחד בעיה עם זה? נגיד וכן, במידה וסיימתי ובמידה ועברתי אני יכול לחתום ויתור נכון? זה יכול יפגע בי בצורה זו או אחרת בשירות בצבא? (נגיד ואני חותם ויתור על היחידה ההתנדבותית הזאת אז כשאני יהיה בגיבוש צנחנים יסתכלו עלי אחרת או משהו?)
אני באמת שואל ברצינות, כי נראה לי שלא יהיה לי נעים ומכובד לעמוד מול המפקדים ולהגיד להם שאני לא ממש רוצה צוללות. (אבל אני כן רוצה לעבור את הגיבוש הזה ולהשקיע בו את כולי)

על רכבות אין החזרים נכון?
אני צריך להגיע מראשון, יש איזה אוטובוס מת"א לנמל בחיפה שם (למי שיודע)

יאללה נראה אתכם שם!!
אם למישהו שהולך בא לדבר איתי - 242366289

תקשיב..
מותר לך לעשות את הגיבוש בשביל עצמך, ויש כאלה שעושים את הגיבוש רק כדי לקבל ראיון אגוז..ומותר לך גם להגיד למפקדים שאתה לא רוצה צוללות..זו זכותך..כמובן שלא לעשות את זה בצורה לא מכובדת, בכל זאת, רובם אם לא כולם שירתו בצוללות. אתה יכול להגיד שאתה לא בטוח שאתה מתאים לחיים בצוללת, נגיד, זה לגיטימי ומותר לך להגיד את זה-המפקדים יודעים שלא כל אחד מתאים לחיים בצוללת.

דבר שני, כמו שאמרת בעצמך שייטת הצוללות זאת יחידה התנדבותית ואתה יכול לחתום ויתור בכל שלב..על איך יסתכלו על זה בצנחנים אני לא יכול להגיד, אין לי מושג..

לגבי נסיעה ברכבת..אני אף פעם לא נסעתי ברכבת לזימונים, אבל אני יכול להגיד לך שהרבה עושים את זה..אתה יכול להשתמש בכרטיסי נסיעה(לא אלה של אגד), ממה שאני הבנתי לרוב הם מקבלים את זה..

לסיום..אל תבוא בגישה שלילית..אני באתי כל כך שלילי לגיבוש צוללות..הגעתי באמת כדי לקבל ראיון לאגוז..והנה היום, אני מתגייס ב-6/4 לצוללות.
אתה לא יכול לדעת מה יהיה בעתיד..תבוא, תעשה את הגיבוש, ורק אחרי זה תחליט אם אתה רוצה או לא..לך תדע..אולי תאהב את זה.

שרון

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:43

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר