24-02-2008, 11:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.01.08
|
|
איך חבר שלך עבר אפילו קצת מהמסלול אני לא יודע, אני אישית רוצה להגיע למטכ"ל, אבל ממקורות אישיים יודע שהמסלול בדובדבן יותר קשה, לא נראה לי אפשרי לעבור חצי שנה של מסלול בלי רצון להישאר שם, אז כנראה ינפו אותו בהמשך או שוואלה, הוא יעבור ויסיים כלוחם. אבל תגיד לחבר שלך שמחכים לו עוד הרבה הרבה דברים, הכשרות חוץ-יחידתיות שלאו דווקא נבדלות כל כך מסיירת מטכ"ל, אולי הייעוד שונה, אבל בוא נגיד ששני היחידות יעשו לוט"ר, ודובדבן גם יעשו יותר, אז תגיד לו לחשוב טוב למה הוא בכלל רוצה סיירת מטכ"ל? הוא יודע עליהם משהו יותר ממה שהוא יודע על היחידה שלו? הוא רק עלה ליחידה? יש לו כל כך הרבה מחכה לו.
כמובן שאני רק מלש"ב טיפש, מה אני מבין,אני לא יודע איך סיירת מטכ"ל פועלים, למה הם מוכשרים, אתה יודע רק מה שאפשר לקרוא, אלא אם כן אתה מכיר מישהו שם אישית. אני רק יכול להגיד לך שזה חבל לוותר על דובדבן, קרא "מעריב" של היום, יש שם כתבה, פעילות מאוד מוצלחת שהייתה ביום שבת, נקמה קטנה באחד שהרג חייל מסיירת צנחנים לפני כמה חודשים.
ולפי מה שהבנתי צריך אישור מהמפקדים כדי לבקש 55, אני לא יודע איזה מפק"צ יכול לוותר ככה על חייל בצוות שלו, אבל נגיד...
|