07-03-2008, 01:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.12.07
|
|
אני מקווה שלא תתיחס לחתימה שלי כי באמת אין קשר לדעה שלי.
קודם כל, יש חלק מאוד קטן בכל מיון ליחידה\פלס"ר שמגיע משבוע ראיונות, כך שאם לא תתקבל אתה לא יכול להאשים את צרותיך בנפילים.
שנית, יחידות רוצות אנשים איכותיים, אין מה לעשות חברה בקורסים האלה נחשבים אכותיים כי עברו מיונים וגיבושים,
(חוצפה מהמשתמש שאומר על מיון כלשהו מבזה) אם הם לא היו מתגייסים לקורס רוב הסיכויים שהיו מגיעים לחטיבה ועושים את אותו גיבוש בדיוק כמוכם, לכם ניתנת להם הזדמנות כזאת, והם גם עשו גיבוש קשה (חוץ מחובלים שעושים גיבוש קל, אבל ממין מאוד).
עוד דבר, רק שתדע שהקריעה האמיתית היא במסלול שממנו נופלים הרבה גם ולא ביומיים שלושה של גיבוש,
ובזה אין שום קיצור או משהו כזה.
חוץ מהכל, הצבא רוצה לטובתו ולא לטובתך, כולנו יודעים את זה, וכן כנראה שזאת בעיה שלך שמישהו נפל מהקורס היוקרתי שלו ואולי יתפוס את המקום שלך.
תן לי להבטיח לך דבר אחד, למרות שיש מכסות אם תהיה טוב בגיבוש ובאמת יגיע לך להיות שם אז אתה תעבור, שוב אני אומר, אם לא אל תאשים אף אחד אחר.
דבר אחרון, לפלס"רים כמעט ולא מגיעים חברה מקורסים דרך ראיונות, חלק מגיעים פשוט לגדודים ויוצאים איתכם לגיבוש כמו כולם, השאר רק בגדודים ואלה שעוברים ליחידות זה רק ליחידות מיוחדות כמו מיתר, יהל"מ, אגוז, דובדבן וכו'