לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-03-2008, 01:53
  chacha19 chacha19 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.05.07
לא יודע מה להגיד לכם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נור שמתחילה ב "ילדה סוף (כתבה ממוסף הארץ)"

קראתי את הכתבה פעמיים גם בעיתון וגם עכשיו ולא יודע איך זה מרגיש לכם אבל אצלי עולה תחושה לגבי הורים שלה כאילו הם השלימו עם המצב של הילדה... אולי המשפט שהכי גרם לי לחשוב ככה זה המשפט שהאמא אמרה בסגנון של- קיבלתי ילדה נפלאה לכמעט 19 שנה וזו אולי חזירות לבקש יותר... כאילו פאק מה זו החשיבה הזו? איזו אימא ואיזה אבא לא רוצים לראות את הילדה שלהם מתפתחת וגדלה ומקימה משפחה ואל תגידו לי שזו הדרך חינוך שלהם סתם בולשיט... דווקא מיוצא סיירת מטכ"ל הייתי מצפה לאסרטיביות ולהגדלת ראש כדי שידאג לביתו... הילדה דכאונית מגיל צעיר תעשה עם זה משהו....

והערה קטה- אנשים לא מתאבדים בגלל הצבא... אנשים באים עם נטיות כאלה עוד מהסביבה שלהם מלפני הצבא... הצבא הוא רק סימפטום שגורם להתפרצות נטיות אלו כמו שכל מערכת כל שהיא בחיים יכולה לגרום לכך... בצבא קשה לכולם (לפחות בהתחלה) אבל הרוב שורד
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-03-2008, 10:33
  ברק(אלפי)אלפסי ברק(אלפי)אלפסי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.02.08
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי נור שמתחילה ב "השאלה מה מפחיד אותי יותר:..."

שמעו קראתי את הכתבה...נטיות אובדניות מגיל 15? WTF אני לא מבין ת'נוער של היום(כן אני רק ילד צעיר בן 18 ואני קורא להם נוער) שאני ההיתי בן 15 עניין אותי איך להכין את שיעורי הבית...
לא קשור אבא מסיירת מטכ"ל או שתם ג'ובניק או אפילו אחד שלא שירת...הילדה עם נטיות אובדניות אז צריך לטפל בה...לאנשים כאלו המסגרת של הצבא לא מתאים...\

מה שהכי מעציב אותי זה הנוער האובד וה"לומד"
תיכנסו לישראבלוג יש שם מליון בנות 13-14 שרוצות להיתאבד בגלל שטויות...וחשבות שהחיים שלהן שחורים...
הן לא יודעים מה זה חיים וכבר מבקשים ת'מוות...מי האשם? הטלוויזיה? מערכת החינוך? מוזיקה?...לרוב קל להאשים אותם אבל לדעתי זה ההורים הנותנים לילדה בת 14 ללכת להסתובב ברחוב או להתלבש כמו איזה פריקית עם ניטים ושטויות כאלו....אני רואה את הילדים האלו של גילאי 16-17 במקיף שלי (לשעבר) אני מקבל שחור בעניים על זה שהם יהיו חיילים...אני רואה את הדור הצעיר יותר אני אומר אבדנו...

ולגופו של עיניין ...היא עצמה לא היתה מתאימה לצבא בגלל האישיות שלה האופי שלה הייחודיות שלה ואידיאולוגיה שלה שימו לב שבראיון היא אומר שהיא התגייסה רק כי אנשים אמרו שהיא לא יכולה...

"כאשר דורון הלכה לקרבי התפלאתי", אומרת גבינט, "כי היא היתה נגד הכיבוש והתגייסה בשביל הנעליים הגבוהות, המדים, הפוזה, הפאסון. פחדה לא להיות הכי הכי. הדיבור שלה על קרבי היה שונה לפני ואחרי הגיוס. ביחידה היא לא הסתדרה גם בגלל החובה להיות בקבוצה ללא רגע לבד, שיגע אותה להיות מוקפת בנות"

בצבא תבוא לתרום לא להוכיך לאנשים משהו מקסימום להוכיך לעצמך אבל לא לאחרים...לא מתגייסים דווקא(ויש הרבה בנות שעושות את זה לצערי)ואם יש לך בעיות חברתיות אז אל תלך בכלל

בסדר מקבל את זה שהשירות שלה במערך הלוחם קצת היה לה קשה ודפק לה ת'קופסא שהיתה קצת שונה גם קודם מאדם רגיל(לא שזה רע) אבל העיברו אותה לשלישות ליהיות ג'ובניקית אחריי שביימה התעלפות והיה לה קשה...השירות במערך הלוחם לא הגורם הבעייתי אלה המסגרת הצבאית עם האישיות של הבן אדם...כידוע הצבא לא שם עם האידאולוגיה שלך...אתה בשבילו כלי...מבצע הוראות...כמו מכונה

ככה לפחות אני רואה את זה

יהי זכרה ברוך

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/58/82/51/518258/lists/14017529.jpg]

נערך לאחרונה ע"י ברק(אלפי)אלפסי בתאריך 16-03-2008 בשעה 11:01.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:32

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר