לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-03-2008, 00:08
  pakpak pakpak אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.02
ביבי ניסה להרים ספין והספין היכה בו בבטן הרכה

אני רק מתאר עובדות מאתמול והיום ומצפה שהמקהלה הרגילה תתיחס עניינית. לא נורא להודות "טעינו".

מאתמול מנסים אנשי הביבי להעלות ספין על ההתנהגות הילדותית של רוני בראון שהתבדח על חשבון ביבי באמצעות אס.אם.אס בכנסת (אכן, גם אני מגנה את התנהגותו הלא רצינית של רוני בראון שבהחלט לא כיבדה את הנואם, את המעמד ואת האורחת מרקל - מישהו מכם מסוגל לגלות יושרה ולמצוא רבב בפוליטיקאים שהוא תומך בהם ? לא, אני לא מצפה לזה..... )

אתמול עלה אייטם בוואלה והיום התאמץ NRG גם באמצעות כתבה מוזמנת מליכודניק להקניט את שרי הממשלה על התנהגותם.

כבר בצהרי היום, עת הגבתי כאן (ושם) הודעתי לחברי : חכו ותיראו שהיום האייטם הזה יחזור לביבי כבומרנג. (אגב, אותו הבומרנג שקורה לו בעניין מסע הנהנתנות המושחת ללונדון בעיצומה של המלחמה).

נתניהו שטרם הבין כי נגזר גורלו להיקרע לגזרים על ידי התקשורת (לא בגלל שהיא שמאלנית - והיא אכן שמאלנית מידי גם לטעמי) הניח את ראשו על הדוכן ואיפשר לשוחט לחזור ולשחוט.

באייטם מצחיק עד דמעות (זו האמת חבר'ה) העלו עמנואל רוזן ובן כספית (שאינם חשודים כאוהדי אולמרט) את ה"ביבינוקיו" והציגו (אחד לאחד) את פרשות השקרים המטומטמים של נתניהו - הכלניות הבריטיות (והם מתעקשים שהוא שיקר בעניין !), הנגמ"ש של אריק, רחבעם זאבי וה"ההיתי שותף למבצע חיסול הכור הסורי מהתחלה ושותפתי בכל הפרטים" (אגב, כנראה שאולמרט לא שיתף אותו כבר בחיסול מורנייה (לפי פירסומים זרים).

המסקנה שלי היא שביבי הולך לקבל מריטת נוצות כזו אכזרית מהתקשורת שלא יוותר לו עוד אויר אפילו להגיע לבחירות על רגליו.

הגדיל לעשות שונא מובהק של אולמרט (בן כספית) שטוען שהבעיה אצל נתניהו עמוקה מסתם שקרים במודע אלא מדובר במחלת נפש הידועה כ"תיסמונת מינכהאוזן" בה הלוקה במחלה משוכנע באמיתות דבריו כיוון שהוא חיי בעולם מדומיין......

זו גם דעתי אותה הבעתי לא אחת וזו כנראה הסיבה שיצחק שמיר אמר : "הים אותו הים, הביבי אותו הביבי, מלאך חבלה מסוכן לעצמו ולאחרים".

מסתבר שבכל זאת (למרות כמה מכשלות לא פשוטות בהנהגה של אולמרט - ויש כאלה ! ) - מבינים מביני העניין שיש לביבי בעיה קשה מאוד, בעיה אישיותית קשה העלולה לסכן את בטחון המדינה בנסיבות מסוימות.

אני מקווה שהימין ידע להעמיד מנהיג ראוי יותר ממנו, אמין יותר, רציני יותר ופחות מסוכן.

זה בנפשנו.

ולגבי טקטיקת ההסברה של נתניהו : הבכיינות שלו פשטה את הרגל. הסחורה הזו כבר לא שווה ולא כלום. האכלו לי שתו לי שלו נראה מגוחך עד אימה כאשר כולנו ראינו איך ירדו לחייו של קצב, לחייו של שרון ולחייו של אולמרט.

אולמרט ושרון הוכיחו שהם קורצו מחומר עמיד ונוקשה וביבי מייד מתמוטט ומבקש רחמים בבכיינות.

תחשבו על זה.

תגידו אתם לביבי (שאולי יהיה ראש ממשלה - אם כי אני מסופק בכך !!!!!) : הייה "גבר" לא רוצים לולב רופס בראשות הממשלה. זו הרי היתה בדיוק הבעיה איתו בארועי מנהרת הכותל, פרשת משעל - יאסין, פינוי חברון, בראון - חברון ושאר מריעין בישין בהתנהגותו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-03-2008, 00:24
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בן כספית?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pakpak שמתחילה ב "ביבי ניסה להרים ספין והספין היכה בו בבטן הרכה"

בן כספית, רק מהיום:

http://www.globes.co.il/

(קצת יותר נמול מהכותרת)

קח בחשבון שהפורום הזה אינו בעל תפוצה גדולה מאוד והביצה קטנה וצפופה. המכתבים שלך על ענייני הביבי, ויש לי הרבה מה להגיד על ביבי (למדתי את הסגנון הזה ממך: "שלב כמה משפטי כפירה, ותשמע קצת יותר אמין"), בקצב בו הם מופיעים והלחץ העולה מהם, כמו נאד מחיילת עם חרדת בחינות ב 8:55 בבוקר, 5 דקות לתחילת הפסיכומטרי, אפעס קצת נראים מגוחכים לברנג'ה הקטנה פה...

במילים אחרות: אתה מאוד מתאמץ שלא ליפול באף אחד משלושים הנקודות המפורטות ב"איך לזהות טרול מאת מקיאוולי", אבל אחרי כל הלהטוטים, הקסם פג עקב שימוש יתר. הייתי אומר שעברת את השיא ואתה כבר מתחיל, כמה אירוני, דווקא להואיל למר נתניהו...

ישן 20-03-2008, 01:16
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
מהסתמכות על אילן כביר כאדי מגבעתיים, עברת להסתמכות על שיחים שחוחים ככספית ורוזן...:)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pakpak שמתחילה ב "ביבי ניסה להרים ספין והספין היכה בו בבטן הרכה"

שמחתי לראות שלא הצליחו לבלבל אותך, ושאתה לא מסוגל להוציא מילת גינוי לחבורת שרים שבאמצע דיון
העוסק בשואה, בנוכחות מנהיגה זרה, התנהגו כמו חבורת ילדים טעוני טיפוח, שגילו לראשונה מהו
SMS...
נכון שהיה צפוי שאט"ד יגיב בספין נגדי לחשיפה המביכה של ביזוי ישיבת הכנסת בידיו ובידי כמה משריו
הבכירים, אבל האמת שהספין היה חלש מאוד. כתבה משעממת של רוזן וכספית (שכבר כתב על ביבי
ספר צולע אחד, בדיוק שנה לפני שכתב ספר מלא סגידה לברק...) שהדבר המצחיק היחיד בה, הוא פניו
המנומנמות של רוזן (הוא תמיד נראה כאילו הוא על סף ניקור...). אני חייב להודות שאשכולות פרי עטך
מצחיקים אותי הרבה יותר מכתבה של רוזן או כספית.

אגב, הגיע הזמן שתתקן את הציטוט השגוי שלך לגבי שמיר. אתה חיברת שני ציטוטים שונים שלו, ואיכשהו
שכנעת עצמך שזה ציטוט אחד: שמיר אמר "הים אותו ים והערבים אותם ערבים", והרבה שנים אח"כ
הוא אכן אמר שנתניהו הוא מלאך חבלה המסוכן לעצמו ולאחרים (למרות שמגוחך שדווקא תומך אולמרט
יסתמך על שמיר, שסובל מאלרגיות לכל תאוות הנסיגות שאנשים כמו אולמרט פיתחו בשנים האחרונות...).
חיבור המשפטים הוא אמנם משעשע, אבל לחלוטין לא נכון. אם אתה לא מאמין לי - תשאל את אדי
מגבעתיים...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר