לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-03-2008, 19:49
  mrwiseass mrwiseass אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.12.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דימה17 שמתחילה ב "גיבוש חובלים 13.4"

קודם כל אני לא רוצה לדון ספציפית במשימות כי מנסיון כל מיני דעות של מלשב"ים רק מבלבלות ומכשילות חברה בגיבושים.
שנית, לדעתי יש יותר חשיבות לדרך, צורת הדיבור לקבוצה והשתתפות וכו'
כמובן שאם תציע משהו ממש מפגר זה ירשם ואם סתם תצעק ותדחף בלי הצעה ממשית זה יהיה לרעה.

לסיכום, רוב המשימות בכלל הגיבושים לא נועדו לפתרון, במיוחד לא בזמנים שהם נותנים.

ועוד דבר אחרון, טיפ ממני, זה טוב להיות מוכן וגם אני קראתי מלא מאמרים וחיפשתי כל פיסת מידע וידעתי מה הולך להיות בגיבוש שניה אחרי שניה, למרות שעברתי את הגיבוש בגדול זה די מזיק ויכול לפגוע במוטיבציה שלך,
לא כל כך עזר לי לדעת מה הולך להיות וגם בלי לקרוא מאמר אחד הייתי מתפקד באותה צורה ואולי יותר טובה,
הסכנה היא שיכולות להווצר אצלך הנחות בסיס שגויות לגבי הדברים שהם מחפשים בגיבוש,
ככה היה לי בגיבוש טיס למשל ואני מתחרט שניסיתי לנחש ואכלתי סרטים על איך להתנהג ומה רוצים ממני.

תהיה עצמך!! נדוש נדוש אבל אין יותר נכון.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-03-2008, 11:18
צלמית המשתמש של e13290
  e13290 e13290 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דימה17 שמתחילה ב "גיבוש חובלים 13.4"

גם לי היה גיבוש חובלים ועברתי, ואני לא מסכים עם דעתו של mrwiseass. אני חושב שאם תקרא מאמרים לפני הגיבוש, תדבר עם אנשים שעשו אותו ותתכונן לקטעים השונים בו - אתה תהיה מוכן יותר מאחרים, ותחסוך מעצמך שוק מיותר. אני לא אומר להכין לעצמך תסריטים על איך להתנהג בכל משימה - אבל אם תבין שהגיבוש הוא סדרה של מבחנים שבה אתה צריך לדעת לשווק את עצמך לבוחנים, ולהוכיח להם שאתה מתאים לקורס - דברים יכנסו לפרופורציה.

לבוא מוכן עבורי זה:

1.לדבר עם אנשים שעברו את הגיבוש והיו בקורס (לשמוע קצת על מה מחפשים).
2.לקרוא מאמרים ולקבל מסגרת כללית על מה הולך להיות שם, לנסות לחזק נקודות תורפה שיש לך ואתה יודע שהן קריטיות לגיבוש (אני אישית לפני הגיבוש ביקשתי מהמדריך בקבוצה שאני מתאמן בה להעביר הרצאות בכל סוף אימון ואחרי כל הרצאה דיברתי עם חברים וביקשתי משוב)
3.לעשות כושר (גם אם אין הרבה פיזיות - זה בכל זאת גיבוש. אם אתה תהיה מותש אחרי המסע ולא תיקח אלונקה או לא תצליח להסדיר נשימה ולבטא את עצמך במשימה - זה יפעל לרעתך).
4.להחליט עם עצמך שהמטרה שלך היא לעבור את הגיבוש ולהתקבל לקורס, ולא להתפשר על פחות מזה. להזכיר לעצמך את זה גם במהלך הגיבוש.

בהצלחה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י e13290 בתאריך 23-03-2008 בשעה 11:25.
ישן 23-03-2008, 14:10
  mrwiseass mrwiseass אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.12.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי e13290 שמתחילה ב "גם לי היה גיבוש חובלים..."

זה ויכוח די ישן, הרי המבחנים האלה נועדו לבחון אותנו באלתור, עצם זה שאנחנו בעידן כיום יודעים על המשימות השונות בגיבושים כבר מורידה את רמת האיכות והסינון, כשהורידו גם את הרמה הפיזית זה פשוט פתח את הדלת לכל המתחזים והשחקנים למיניהם, אבל זה כבר באמת לא קשור לאשכול פה.

אני עדיין אומר פשוט תהיה עצמך עם הדגשה, מה זה אומר?
שאין מה לעשות בגיבושים צריך להיות קצת אסרטיביים גם אם זה מגעיל, זה שאתה מתאים זה סבבה אבל אתה צריך להראות לבוחנים שאתה מתאים מה שאומר שצריך לדחוף קצת את הקול שלך במשימות וכו'

אגב זה נותן הרבה נקודות זכות אם יש משימת דיון ובאמצע כל המהומה פתאום בנועם אתה מכריז על סדר ועל דיון מסודר, זה למדתי מחברה מכל הגיבושים למיניהם, מראה על יכולת דיבור מול קהל, חשיבה על זמנים ופיקוד בצורה כזאת או אחרת, אבל שוב אני לא אמור להגיד לך את זה זה אמור לבוא לבד בטבעי.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר