לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2008, 20:47
  pakpak pakpak אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.02
זו התשובה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי דוד שמואל שמתחילה ב "אין להתייחס לירושליים כנכס בטחוני"

אני מזדהה לחלוטין עם דוד שמואל.
הקישקושים של הביבי רק מלמדים על אפסותו המחורבנת של הרוכל הנוכל הזה המקייס לאוהדיו השוטים את האיי.קיו חדשות לבקרים.

וכי לפי נוסחאתו של נתניהו אם לא יהיה איום אירני חמאסי אז ניתן לוותר על ירושליים או חלקים ממנה ?

אני מקווה שתתעוררו מהסיוט הזה הנקרא ביבי ומהר. אין לאיש אלא סיסמאות מבית יוצר של יחצנים עלובים. תודעת היהדות שלו נמוכה ביותר. לא בכדי הוא וויתר על שמו בנימין לטובת בנג'מין ואת שם השם הוא השמיט משם משפחתו (יהו) וקרא לעצמו ניתאי.

יתר על כן, האיש שלא שכח להיות יהודי נשא גויה לאשה.

איכס, כמה תעוב יש בליבי על הלהטוטן מילים הזה.

פשוט אפס של בנאדם.

שוטה, משטה בכם שוטיו הנאמנים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-03-2008, 22:13
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אכן, הגיוני. אין ספק שאולמרט שועל מספיק שיכול ללמד את הפלסטינים פרק בהלכות מו"מ...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי pakpak שמתחילה ב "ברק זה לא אולמרט ואולמרט זה לא ברק"

עכשיו, אחרי שסיימנו עם המד"ב, בוא נחזור לכדור הארץ. אני מניח שגם אתה יודע שאולמרט הסכים
לויתורים גדולים בשטח י-ם, אלא שיש בעיות לגבי גודל הויתורים - שכן הם רוצים את כל מזרח העיר,
והוא יודע שיש קושי פוליטי להפקיר או לגרש רבע מליון יהודים, ולמסור את הר הבית ואת רוב העיר
העתיקה, ולכן עדיין אין הסכמה...
אולמרט הוא לא האיש שיחלק את י-ם, והעובדה שהמשנה שלו (אותו מיהר להחזיר ולקדם אחרי הרשעה
בעבירת מין - דבר שצריך לזעזע אדם מוסרי שכמותך, שכל הזמן בוחש בחדרי המיטות של ביבי...) לא
מפסיק להטיף לחלוקת י-ם, היא סתם תעמולה ימנית נפשעת...

פקפק, אתה חייב להיות זהיר בצעקותיך נגד חלוקת העיר - אחרי הכל, חר אולמרט יגיע להסכם על חלוקת
העיר, ואז תצטרך לדקלם לנו שזו לא חלוקת העיר, אלא איחודה האמיתי, שכן מזרח העיר זה
בכלל לא י-ם, ושאר סיסמאות שעבריין המין כבר התחיל להפיץ בשעתו...
אני סומך עליך שתדע לצעוק מחר בעד מה שהיום אתה צועק נגדו, אבל זה סתם חבל. מוטב להחשות
עכשיו, ולצעוק רק כאשר יוחלט על החלוקה (דבר בלתי נמנע, בהתחשב במצבו של אולמרט...).
ישן 23-03-2008, 22:26
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

פקפקון, אני ממשיך לעמוד לצידך, גם ברגעים קשים כמו אלה...:)
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי pakpak שמתחילה ב "היה צפוי שיזעיקו את הכסתחיסט הבכיר"

כאשר אתה נקלע למצוקה כה גדולה, המנסה להגדיר אותי כטוקבקיסט בתשלום, הרי שאתה מעלה את
כל הדיון לרמה מסעירה יותר
כאשר דווקא אתה מעלה כאלה טענות (במקום לנסות להדהים אותי עם תשובה עניינית לגבי י-ם), הרי
שהמסקנה המתבקשת היא שכנראה אתה כ-ב-ר מוכן נפשית לצאת להתקפה היסטרית נגד ביבי, ברגע שבו
יודיעו רשמית על כמה מי-ם החליט הנדל"ניסט לוותר...

אני מאוד מעריך את הדבקות האישית שלך באולמרט, והלוואי והיית מוצא לך גיבור טיפה ראוי יותר
(למשל, נעמי בלומנטל, עמרי שרון ואחרים...), שכן התגייסות טוטאלית והשתעבדות נפשית מופלאה
כ"כ, כלפי אדם שכ"כ לא מגיעה לו כל ההערצה העיוורת הזו - באמת מתבזבזת כאשר היא מופנית
לשבשבת פוליטית כמו אולמרט (מחר הוא יגיד ההיפך ממה שהוא אומר היום, ואז תצטרך שוב לקלל את
ביבי ולהסביר שבעצם אולמרט הוא עקבי בגלל ששרה משלמת הון תועפות בגן של אבנר והאישה הגויה,
או משהו בסגנון...).
ישן 23-03-2008, 21:36
  pakpak pakpak אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.02
שמע פטריוט (מזויף)
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "פקה פקה פקה פקה"

אתה חלק ממכונת תעמולה של ביבי למען.... ביבי
הפטריוטיות שלך מזוייפת בעיני וספק אם אתה בכלל עורך את המסרים שלך ושל כמותך ברשת.

ההבדל התהומי בנינו הוא שאני מעמיד את ארץ ישראל, את הציונות ואת ערכיי היהודיים מעל לכל אדם או פוליטיקאי.

אתם משעבדים את העטיפה של הערכים האלה לטובת סגידה לאדם מתועב שמשעבד את השכל שלכם במכונת תעמולה משומנת היטב (בכספים של נוצרים שמעוניינים להטביל אותנו בבוא היום לנצרות) לקמפיין האדרה אישי של דמותו.

ארץ ישראל חשובה לביבי שלך ככל שהיא מועילה לו (ולא ההיפך).

אחד הציוניים היותר אמיצים בדורנו, ראש הממשלה יצחק שמיר זיהה את פוטנציאל הסיכון הטמון בקרוק ואמר: "הים אותו הים והביבי אותו הביבי, מלאך חבלה מסוכן לעצמו ולאחרים".

אתה הרי לא יודע להשיב מדוע שמיר אמר זאת על הביבי ... ?!
מעולם לא שאלת את עצמך מדוע איש ישר, צנוע ויקר זה אמר מילים כל כך קשות עליו.
לא עצרת ולו לרגע לתהות למה כיוון יצחק שמיר ומדוע ?
דבריו לא היו מעולם תמרור אזהרה עבורך ?
ואולי שמיר מהלח"י (שאף פעם לא חיבק את ערפאת או העניק לו סנטימטר מאדמת ישראל) הוא גם אסמולני בעינך ?
הרי ביבי שתל לכם את הנוסחה או שאתה בעד ביבי או שאתה אסמולני.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא סומך בגרוש על ההצהרות של הביבי. הוא מתנהל לפי סקרים וכשנראה היה לו שירידה מרמת הגולן תועיל לו הוא היה מוכן להתפשט מנכס אסטראטגי זה.
גם מחברון הוא נסוג ומסרה לפלשתינאים.
את יאסין הוא שיחרר מהכלא ושרון ואולמרט נאלצו לחסלו (כזכור).

ביבי הוא בעיני נבל ברשות הרצון של אנשים להזדהות עם האמריקקיות שלו והסלוגנים מבית היוצר של פינקלשטיין.
כלומניק שעלה לגדולה בזכות אספסוף שזונה לסיסמאותיו ולא מוכן לבחון את מעשיו.

לעולם אתה תיתן הסברים מן הגורן ומן היקב מדוע מעשה כזה או אחר של הביבי טוב ליהודים. גם אם הוא יחלק את ירושלים תמצא הסבר בעד מעשיו. האיש יאכל שרצים בזמן מלחמה בתקציב קיום של עשרות משפחות מצוקה (שהגיעו לשם "בזכותו") ואתה תריע לדוצ'ה כפיים.

זה סינדרום מדאיג מאוד. ככה עלו מוסוליני ודומיו לשלטון ושיעבדו עמים שלמים לגחמותיהם.
ישן 23-03-2008, 22:19
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אתה ממשיך לתת ציטוט מסולף של שמיר (חיבור שני ציטוטים שאחד מהם כלל לא קשור בביבי)
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי pakpak שמתחילה ב "שמע פטריוט (מזויף)"

פתטי מצד אט"ד להיתלות ביצחק שמיר (ממש כשם שפתטי מצידם להיתלות במנחם בגין,
עליו התנפל אולמרט כבר בגיל 21...), שהיא מייצגת ניגוד מוחלט לעמדותיו - הן בכל הנוגע לאידיאולוגיה
(אולמרט, מקפיא ההתיישבות ותומך המו"מ עם אש"ף, בהשוואה לשמיר, מחזק ההתיישבות שסלד מאש"ף
בכל ליבו), והן בנוגע לטוהר מידות ולצניעות (בהשוואה לאולמרט, אפילו ביבי צנוע - מה חדש עם אוסף
העטים?...).
בכל מקרה, כל הצרחות שלך לא יחפו על העובדה - היום אתה צועק שאין חלוקת י-ם, ומחר תצרח
שויתור על הר הבית הוא מצויין לעם ישראל, שכן ביבי הוא רשע ולשרה יש שמפו שעולה הרבה כסף...

אתה חייב להפנים, פקפקון, הסטת הדיון לביבי בכל פעם שנחשף עוד מחדל של אולמרט, היא דבר מייגע
מאוד - פשוט בגלל שכמה שביבי לא יהיה מעניין (והוא באמת לא כזה מעניין...) הרי שאין מספיק תחומים
הנוגעים לו, שיצדיקו את אזכורו בכל פעם שנחשף עוד מחדל של אולמרט (פשוט יש מדי כאלה...).
ישן 23-03-2008, 23:28
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
אני בענייני... הממממ, איך זה נקרא?
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי pakpak שמתחילה ב "אתה בעינייני טקטיקה או מהות ?"

(ואללה אני לא רגיל לשאלות כאלה על "במה מאמינים האנשים הפשוטים")... אה - נזכרתי!

אני בקטע של ערכים, דרך, מחשבה אחראית וניתוק ככל האפשר של ה"אני" במקום בו טובת הכלל נחוצה.

עכשיו אני יודע שאתה ממש רוצה להגיד "בו'נה, זה נשמע מעניין, ספר לי, לא שמעתי על זה אף פעם" - רבל אני חייב לאכזב אותך: לא משלמים על זה, לא מתלהבים ממך או שונאים אותך אחרי הודעה אחת/שתיים וגם אין כל מיני גדויילים להצתלם אתם ולהתגאות בזה.

מה שכן, לי אישית משלמים לא רע בתחומים אחרים לגמרי: אני עובד בחברה ששני המייסדים שלה הקימו אותה מכלום ותוך אמונה קנאית שהם תמיד יהיו ישירים ואמינים כלפי הלקוחות. היה קשה, אבל אחרי 35 שנה הם השורדים היחידים. סיפור אמיתי - אבל אל תספר לבוס. על מחשבות כפירה יכולים לעוף.

ישן 24-03-2008, 08:15
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
פקפק, הנה סיסמה בשבילך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "נתניהו: אם נצא מירושלים - איראן וחמאס ישתלטו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי דוד שמואל
ירושלים היא בירת ישראל ומרכז העם היהודי והדת היהודית. לא נותר על ירושלים כמו שהצרפתים לא יוותרו על פאריס והקאתולים לא יותרו על הותיקן. נימוקיו של ביבי מהווים תעודת עניות לאיש ותנועתו.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי pakpak
" זו התשובה"
ברוך השם.

אולי המו"מ הוא על הרחבת שטחה המוניציפאלי של ירושלים ?

תרגיע.

אולמרט הוא לא האיש שיחלק את ירושלים

היות ואני רואה שאתה נגד חלוקת ירושלים לא רק בגלל שזו סכנה בטחונית עצומה, אלא גם בגלל שזו עיר הבירה שלנו הנצחית, הנה הססמה הבאה יכולה להיות מאוד מועילה:

מכה - של הערבים, ירושלים של היהודים !

עוד סיסמה:
ערב (הסעודית) לאומה הערבית, ארץ ישראל לעם ישראל !

ובאשר לאולמרט או ביבי, זה לא מענייני. נתניהו מנהיג ראוי ומוכשר במיוחד להשפיע בדעת הקהל. האמירה שלו על אירן נועדה להשפיע על דעת הקהל שלא להחזיר את ירושלים, ואכן זה הצליח משהו. אולמרט גם כן לא מנהיג כל כך גרוע, כמו שחושבים הרבה. יש יותר גרועים ממנו. ובמיוחד שאולמרט נמצא במפגה שלכל הפחות מחצית ממנה שמאלנים. אם אולמרט הוא באמת ובכנות נגד חלוקת ירושלים, ואני מאמין שזה אכן ככה, האמירה של נתניהו רק תעזור לו לעמוד בלחצים.

אבל אנחנו במדינה דמוקרטית, ולא איש אחד משנה את המציאות. צריכים לשנות את כל דעת הקהל, את התקשורת, אחרת גם מנהיג הכי טוב לא יצליח במשימתו. ולזה נועדו שני הססמאות שלי - לחזק את הטיעונים של עם ישראל מול הטיעונים של שונאי ישראל. הייתי מציע לך לפרסם את הססמאות האלו. אתה טוקבקיסט מעולה, ובעזרת השם תוכל להצליח. צריכים להתרכז בעניין ולא באיש. "ארור הגבר אשר יבטח באדם ושם בשר זרועו ומן ה' יסור לבו והיה כערער בערבה ... ברוך הגבר אשר יבטח בה' והיה ה' מבטחו והיה כעץ שתול על מים ..." (י"ז, ה'-ח').

אם כבר מדובר על ההצבעות לכנסת: צריכים לתת יותר קולות לאיחוד הלאומי, ופחות לשמאל, כולל גם הימין המזוייף שלא מפסיק להחתנף לשמאל. ואז לכל מנהיג שינהיג יהיה הרבה יותר קל להחזיק את ירושלים וגם בכל הדברים הלאומיים.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 24-03-2008 בשעה 08:31.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:03

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר