לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-03-2008, 12:55
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
המלצה מהיום פחות מסוכן להסתובב בבת ים: כנופיית בריונים קטינים נעצרה

צוות משותף של עיריית בת ים ושוטרי סיור מרחב איילון הבחינו אמש ברחוב בלפור בבת ים, בארבעה קטינים כבני 13 וחצי עד 15, תושבי בת ים, רכובים על אופניים כשהם מתעללים בקשיש כבן 75 תושב העיר. הנערים עלבו בקשיש, ניסו לפגוע בו עם האופניים וסתובבו סביבו, תוך שהם דחפוהו, הפילוהו ולקחו ממנו את כובעו. לאחר מרדף קצר נעצרו הארבעה. הקשיש לא נפגע. במהלך החקירה עלה כי אחד מהקטינים נהג להשליך גולות אל עבר מכוניות חולפות ולפני כשבוע אף נופצה שמשת רכב. במזל הנהגת לא נפגעה. הקטינים הובאו הבוקר לבית משפט לנוער בראשל"צ לשם דיון בבקשה להארכת מעצר. המשך חקירה במחלק נוער של מרחב איילון.

http://www.kol100.co.il/mevzak-in.asp?code=5373

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-03-2008, 18:05
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
דיר מיני,
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "בת ים קיימת והעולם שותק"

אני לא "מתעסק" עם בת ים, אני כותב גם על ג'סר א-זרקא, טייבה, טירה, אום אל-פאחם, רהט, שהמשותף לכולם היא כמות אירועי הפלילים שמגיעים לכותרות, וההבדל הוא דמוגרפי בעיקרו.

סה"כ ההודעה קמא היא חיובית, ומלמדת שמשטרת בת ים נלחמת בפשיעה בעיר והנה רק אתמול תפסה כנופיית בריונים בת ימים קטינים שהתעללו בקשיש בת ימי ברחוב בעיר. איך זה זה דווקא בהקשר להודעה הזו עלתה שאלתך?

אה, גם על יפו יוצא לי לכתוב. ועל ואדי ערה.

אז זהו, שלא הייתי מאוהב בבחורה מבת ים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר