לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-03-2008, 18:52
צלמית המשתמש של ichpatli
  ichpatli ichpatli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
כשלון אישי של אסאד או של הפרשנים בתקשורת?

לאחר שהדיווחים על החרמת הפסגה הערבית בדמשק ע"י המדינות "המתונות" לא התממשו, עברו למדוד בפינצטה את "בכירות" נציגי "המתונות" שבכ"ז משתתפים בפסגה,
תוך שממשיכים בשימת הדגש על כשלונו האישי של אסאד (ללא כל התייחסות ל"אחדות" הערבית המרשימה...). כדוגמא מייצגת להלן הדיווח בגל"צ:

" יממה לפני פסגת ערב - מסתמן כישלון לאסד

הפסגה הכושלת של בשאר: 24 שעות לפני פתיחת הפסגה הערבית בדמשק, נראה כי מדינות ערב החשובות, ביניהן מצרים, ירדן וסעודיה - מחרימות את הוועידה. הסיבה: מעורבות סוריה במשבר הלבנוני. מדינות רבות הודיעו: "נשלח רק דרג זוטר". סחף הביטולים מהווה כישלון חרוץ של הנשיא אסד, ומביע מורת רוח של מדינות ערב כלפיו.
יממה לפני פתיחת הפסגה של מדינות ערב בדמשק, הודיעו אחר-הצהריים מנהיגי ירדן, עיראק ותימן כי לא ישתתפו בוועידה ויישלחו נציגים זוטרים בלבד. המדינות הללו מצטרפות למצרים וערב-הסעודית שהודיעו כבר קודם כי לא ישלחו נציגים רמי-דרג לדמשק.

גל הביטולים הנוכחי פוגע במעמדו של נשיא סוריה, בשאר אל-אסד, אשר מארח את הוועידה. הנפקדות של מדינות ערב רבות בא במחאה לאשמתה של סוריה במשבר הפנים-לבנוני, כלשונן. ..."

"טוב קצר וקולע מארוך וצולע" - (ש.ר.)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-03-2008, 20:43
  murphy murphy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.03
גם את אובמה התקשורת הישראלית קברה והספידה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ichpatli שמתחילה ב "כשלון אישי של אסאד או של הפרשנים בתקשורת?"

הספד מוסלמי בגלל כומר (..) עד שסנטור בפנסילבניה שאינו ניזון מהתקשורת הישראלית הודיע על תמיכתו ומס. סנטורים דמוקרטים קראו לקלינטון לפרוש כי הפסדה מובטח ואז הודיעה התקשורת שלנו שאובמה "מתאושש" בלי לפרט ממה הוא מתאושש, הרי הוא לא הפסיד שום מערכה משמעותית...
לשאלה: "אז מי ברא את העולם ?" ששואלים אותי כשאני אומר שאין אלוהים, אני עונה: "מי שברא את אלוהים". וכשאומרים לי ש "אלוהים תמיד היה קיים והוא ברא את העולם" אני עונה: "העולם תמיד היה קיים והוא ברא את אלוהים".

וכשמתלהטות הרוחות אני מביא הצעת פשרה: יש אלוהים אבל הוא לא ברא את העולם".

ישן 30-03-2008, 17:13
צלמית המשתמש של ichpatli
  ichpatli ichpatli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
כצפוי - מנהיגי ערב: "על ישראל להסיר את הכיבוש"
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי murphy שמתחילה ב "גם את אובמה התקשורת הישראלית קברה והספידה"

" בהודעת הסיכום של פסגת דמשק קראו מנהיגי מדינות ערב להסיר את המצור מעל עזה. אסד: "היוזמה התימנית לפיוס פלסטיני חשובה"

"על ישראל להסיר את הכיבוש ואת המצור המוטל מעל העם הפלסטיני". כך דורשים מנהיגי מדינות ערב בהודעת הסיכום של פסגת מדינות ערב בדמשק, שאותה הקריא היום (ראשון) מזכ"ל הליגה הערבית, עמרו מוסא, בדיון המסכם לפסגה. בהודעה נמסר עוד כי "יוזמת השלום הערבית תלויה בהתנהגותה של ישראל". המדינות ציינו כי יישומה של היוזמה "קשורה באופן ישיר למחויבויות הישראליות לפי המסגרת הבינלאומית לכונן שלום באזור".

נשיא סוריה בשאר אסד נשא גם הוא דברים בתום הפסגה. הוא הודה לקטאר שהסכימה לארח את הפסגה בשנה הבאה, ושיבח את יוזמת הפיוס התימנית בין חמאס לפתח, שאותה כינה "חשובה". ..." וואלה

בדיווח זה על סיכום הפסגה, בולט העדר ה"מסרון" בדבר כשלונו האישי האדיר של בשאר...
עפ"י רמת ההזדהות של מחנה השמאל עם הודעת הסיכום, לא צריכה להיות להם כל בעיה בהצטרפות לליגה הערבית...

"טוב קצר וקולע מארוך וצולע" - (ש.ר.)

נערך לאחרונה ע"י ichpatli בתאריך 30-03-2008 בשעה 17:17.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר