לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-04-2008, 08:20
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי shahar-t שמתחילה ב "שימי אתה מנהל ואני מתפלא עליך..."

גם אם באותה הזדמנות היה מסתובב לך חתול על המסך וצועק "הצילו", זה לא אומר שזה בהכרח קשור לזה שאתה רואה סימן קריאה צהוב כלשהוא חדש... זה שאתה החלטת שיש קשר בין הדברים, לא אומר בהכרח שאכן יש קשר כזה. הסבירו לך למה זה קשור. אין שימוש בטכנולוגיה המדוברת בכל שלבי החיבור שלך באינטרנט, ולכן, אין שום סיבה שזה ישפיע.

יכול להיות שהדבר הזה נגרם מאותה סיבה שגורמת לאינטרנט שלך לא לעבוד, אבל זה לא אומר שזה שאתה רואה את סימן הקריאה הצהוב אזי זו הסיבה שהאינטרנט שלך לא עובד.

מבין?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-04-2008, 09:48
  shahar-t shahar-t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "גם אם באותה הזדמנות היה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
גם אם באותה הזדמנות היה מסתובב לך חתול על המסך וצועק "הצילו", זה לא אומר שזה בהכרח קשור לזה שאתה רואה סימן קריאה צהוב כלשהוא חדש... זה שאתה החלטת שיש קשר בין הדברים, לא אומר בהכרח שאכן יש קשר כזה. הסבירו לך למה זה קשור. אין שימוש בטכנולוגיה המדוברת בכל שלבי החיבור שלך באינטרנט, ולכן, אין שום סיבה שזה ישפיע.

יכול להיות שהדבר הזה נגרם מאותה סיבה שגורמת לאינטרנט שלך לא לעבוד, אבל זה לא אומר שזה שאתה רואה את סימן הקריאה הצהוב אזי זו הסיבה שהאינטרנט שלך לא עובד.

מבין?

אולי חתול צועק לא, אבל סימן צהוב מתחת לnetwork adapters באותו מקום שאמור להיות הדרייבר של הap solo אומר דרשני, מה גם שהצרוף המקרים אמור להיות נדיר שדוקא באותו זמן שההתוכנה apsolo
קרסה לי ישתנה הadapters לistap (מה שלא היה לפני זה ) בפועל אני לא מצליח להסיר אותו גם במצב safemode, וגם אם כולם חושבים שזה קשור אני צריך עזרה בכדיי לפתור את הבעיה שאיני יכול להתקין את הדרייבר
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:37

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר